Syn nemá žiadnu reakciu na Bcg vakcínu
moj syncek bol zaockovany mesiac po narodeni do ramena a nema tam nic,je to v poriadku?
a to sa ešte očkuje ? lebo už to patri medzi nepovine tak som prekvapena že zaočkovali.
Spravna reakcia by mala byť prave tak čoho sa mamičky boja, červene by to malo byť , niekomu aj hnis vyteka odtial ale to je dobre a netreba chytať, je to take ako keby bublina velka a mäkka ja som sa toho vždy bola že to malej praskne fuj take to bolo hnusne a ked som sa toho dotkla tak len opatrne po pol roku to mala už pekne a teraz taku peknu jazvičku ta ma ako mam aj ja a mm.
no ak nemal reakciu na to tak neviem treba sa poradiť s dr. či nahodou netreba preočkovať alebo čo možno vakcina sa neuchutila tak ako ma ale najlepšie poradi prave ten dr.
možno povie že to tak može byť a nevadi tak neviem - som zvedava čo povie na to 🙂
uz sa neockuje, tak nechapem preco zaockovali. Reakcia nastane neskor, neboj 🙂 Nas 3m nic nemal a ked sme mali ist na ockovanie hexavakcinou tak mu to zacalo hnisat a tahalo sa to tahalo, ze bol ockovany az v 10m. Pri tejto vakcine nastava reakcia tak po mesiaci.
Aj nam sa reakcia objavila az po hexe, cca 3m. Hnisalo mu to teda od 3m asi do 11m, cize do poslednej hexy. Urobila sa chrasta, odpadla a tak stale dokola...:-\ Hexa reaktivovala bcg. Neries, ze nema nic, mna vtedy upozornili, ze nemusi mat nic 2-3mesiace. Lutujem toto ockovanie, ze som ho vobec dopustila, vtedy bolo povinne a nevedela som, ze sa da odmietnut a hlavne preco☹
@mia002 Ani moj starsi syncek nemal ziadnu reakciu. Tiez som to este onoho casu riesila, dokonca som ho objednala na preockovanie. Potom som si zacala studovat veci ohladom ockovani a na preockovanie sme nesli. Som rada, ze sa mi tie clanky a diskusie dostali vcas do ruk. Neboj sa nic a nechaj to tak.Chvalabohu, ze nemal reakciu. 😉
@mia002 ahoj , len na okraj veci ^^ ..kedze si dobrovolne ockovala taku sialenu vakcinu ako BCG , ktoru zrusili koli absolutnej neucinnosti a extremne vysokemu poctu velmi vaznych vedlajsich ucinkov , tak mi z toho vychadza ze o povahe vakcinacie toho moc nevies. co ako nemyslim v zlom ..len som chcel naznacit , ze na tvojom mieste by som si radsej nieco viac nastudoval.
o rizikach ockovania mame aj verejnu, aj sukromnu temu . vsetko info ako dnu najdes v mojom fotoblogu.
inak , nasa mala po BCG vakcine dostala krasny ekzem ..a to dopadla este velmi dobre oproti niekt. dalsim .
drzim palce.

@mia002 ani moj nemal, miesto vpichu nehnisalo...nic sa neprejavovalo a ja som bola len rada...lebo co som si precitala tak som sa viac bala a nemala som preco....