icon
Strana
z2
adsumus
21. jan 2015

@bralilienka Myslím, že každý si sám vyberie, ktorá reklama je mu bližšia. 😀

janka279
21. jan 2015

Nemyslim si, ze je to hoax. Vakcina pred registraciou musela prejst rozsiahlymi klinickymi skusaniami a ucinnost a bezpecnost musela byt preukazana. Po registracii sa liek dostava na trh. Je to produkt, ktory treba predat. A tu na scenu prichadza PR a marketing, marketingove strategie. No neznamena to, ze ide o produkt, ktory by nebol ucinny a bezpecny. Ak by bol, nedoslo by k registracii.

zita19
21. jan 2015

@bralilienka bola som u kadernika

filipal
21. jan 2015

http://www.lovcisarlatanov.sk/?s=ockovanie

ti, co maju rozum a sudnost, sa nespoliehaju na informacie z konika 🙂

veronikax
21. jan 2015

Len mamicky ... ktore mali nejake neziaduce ucinky .... pochopili o com to je . alebo to mal niekto z blizkych... Tie co to nezazili ... si ani povedat nedaju ... a budu sa hadat o tom .. ake je to uzasne :D a ze len ockovanie v dnesnej dobe zachrani nasu planetu :P ja davam ruky prec od vsetkeho ...co ma znacku GSK ! Keby to mali pichat vlastnym detom .... tak by si asi rozmysleli ... ci to daju do obehu ..

pectore
17. feb 2015

prosim vas nastudujte si co to znamena pripadova študia...je mi až smiešne s toho čo tu dokažete popisat....

Prípadová študia je v sociológii deskriptívna správa o minulej problémovej situácii: uvádza, čo sa dialo, čo robil praktik a ako sa zmenila situácia. V prípadovej štúdii sa nepodáva analýza teoretickych predpokladov a analýza rôznych udalostí, ktoré štúdia opisuje. Pre prax je dôležitá ako príklad, ktorý sa dá indukciou zovšeobecniť a zovšeobecnenie opäť dedukciou použiť pre nový prípad.Prípadová štúdia v slovenčine je hybridný žáner s vysokým stupňom analýzy. Preverí schopnosť uvádzača myslieť v súvislostiach, vyhodnocovať fakty, posudzovať javy, plánovať vývoj a navrhovať riešenie. Vytvára reálne alebo takmer reálne komunikačné situácie, v ktorých sa preveria kompetencie autora. ...Takže tolko k odhaleniu pravdy v podobe prípadovej študie...ktorá nam nič okrem pochopiteľnej marketingovej strategie neodhalí.. ...eba si uvedomit že s takejto prace sa človek nedozvie, ako vznika ta "veda" či "pravda" ...je to len marketingova strategia....ktore bude rovnaka pre akýkolvek iny produkt... ked u lekara vidime na stene reklamné letaky neznamena to že ide len o marketingovy ťah.... ide o komercnu reklamu vytvorenu reklamnymi odbornikmi no nielen za jedinym ucelom predaja ....ide aj o môžnosť prevencie pred ochorenim ktoré bolo doposial riešene predovšetkym v odbornych kruhoch....

...treba si všimnut hned na druhej strane že "Vakcína je určená na prevenciu rotavírusových ochorení,
o ktorých na Slovensku vie len odborná verejnosť.
" ...logicky ako by sa o nej lúdia mali dozvedieť..ak nie verejnou diskusiou či marketingovými strategiami.. ???

Strana
z2