icon

Zajtra nás čaká očkovanie MMR a mám obavy

fiafia
18. sep 2018
Strana
z15
soldi
25. sep 2018

@evittam ja tiez nie, lebo sa to bezne nepouziva, ale citala som nedavno par historickych knih a tam to bolo spominane 🙂

extempore
25. sep 2018

@tinaa64 a na internet sa asi pripájaš astrálne, však? :D

evittam
25. sep 2018

@meesha Nepoznala som ten nazov.

extempore
25. sep 2018

@soldi kto tu po tebe pokrikuje? :D :D že neočkuješ svedčí o tvojej hlúposti, neplánované otehotnenie o nezodpovednosti. Hlavne, že tu ideš radiť druhým :D

alchemilkazltozelena
25. sep 2018

Ale uz fakt dost.....

@xxxxxnnnnn je potrebne zamknut temu dakujem

tinaa64
25. sep 2018

@extempore takze podla teba neocko dieta je automaticky infekcne a nic ine v buducnosti ho necaka len smrt?ia ocko deti uz nedostanu ziadnu infekcnu chorobu takze sa mozu volne pohybovat?ocko deti neumieraju?inac napisem to novinku..nie jedno nie dve deti zomreli co boli ockovane..a to musim zit v diere lebo nepouzivam auto lt.nemam a ani nechcem mat?ze neuzivame antibiotika ale radsej bylinky?ze casto nepouzivam telefon?ze sa radsrj idem prejst do lesa ako do obchodaku?alebo tradsej idem peso ako autobusom?ze nevyuzim vsetky vydobytky tejto doby uz musim zit v diere a 100 r.za opicami?a ja ta nehecujem..ty si prezentovala ze nemas problem povedat nazor do oci...tak som ti ponukla ze by si to mohla urobit v skupinke..a ako by reagovali...alebo sa bojis?bojis sa ze naozaj take deri su ?

tinaa64
25. sep 2018

@extempore pisala som nieco o internete?ty sivymenovala niektore veci a ja som ti napisala co z toho vymenovaneho nevyuzivam..ci na nete sa da byt len cez telefon?

tinaa64
25. sep 2018

@extempore ty vole..este aj ten kto neplanovene otegotnie tak je nezodpovedny?tak toto je sila ozaj....no nic musime sa asi zmierit setci s tym ze dokonalejsej osoby ako si ty niet

tinaa64
25. sep 2018

@soldi a este jej napis ze deti liecis homeopatikami a mas ukoncene stredoskolske vzdelanie ..to len vtedy uvidis to rodeo😂😂..lebo niet dokonalejsej osoby ako je ona..

tinaa64
25. sep 2018

@extempore a este jedna otazka..co ma neplanovane tehu s nezodpovednostou?ako mozes vediet ci je @soldi zodpovedna alebo nie?poznas ju?ci ju sudis len na zaklade toho co napisala?nesud lebo budes sudena...a toto je fakt..jaaj co by si ty robila keby tvoje deti sa stali neplanovane rodicmi a este k tomu by sa rozhodli nrockovat?asi by si pukla

extempore
25. sep 2018

Kapitulujem - vyhrali ste! Neočkujte - prirodzený výber zafunguje. A úprimne vám želám pekný deň. 🙂

soldi
25. sep 2018

@tinaa64 nie, nie, ja si s nou pisat nechcem. prvy krat som ju zaregistrovala ked zalozila vyslovene rypacnu temu a tam nadavala a hanila vsetky, ktore maju dieta neplanovane. uz vtedy som rozmyslala, ci si niekto neurobil profil len za ucelom urobit zo seba preexponovanu karikaturu, ze to hadam nie je mozne, aby niekto mal skutocne taketo nazory 🙂

a odvtedy sa na nej uz len bavim a stale ten profil beriem len ako pokus o parodiu 🙂

a psst, nemozem jej pisat, ze mam 3 deti, stvrte na ceste a este mam pod sebou aj viac ludi ako ona, lebo by som jej uplne zrutila jej predstavu o vyrodenej mamicke cakajucej na rodicak 😂

tinaa64
25. sep 2018

@soldi 😂😂..radsej nepis lebbo este dpstane infarkt a poda na nas trestne oznamenie ,lebo za to budu moct nase neocko deti😂😂..inac ak mam pravdu napisat za 28r.co som na svete som sa este nestretla s takym clovekom..a to aom uz vseliakych magorov postretavala..ale toto je exemplar..na normalne nechapem ako moze clovek sam na seba pisat alwbo rozpravat ze je proste dokonaly..chapes to?niet vzdelanejsieho ,zodpovednejsieho ako je ona...ja tomu nerozumiem..ved ani ka nesuhlasiim so vsetkym co sa deje vo svete ale za to neurazam toho druheo a ani nerobim zo seba lepsieho cloveka...a najgorsie na tom ke to,ze ona urcite nebude jedina osoba s tak vysokym egom ako je ona...este ani nepripusti ze raz moze na hubu spadnut..a to uz je co povedat...este aj nad zakonmi zivota mavne rukou...najsamlepsia osoba na svete ..

Strana
z15