icon

Dubnica nad Váhom

mkatka
20. jún 2008

Hledá se akční maminka - kamarádka z Dubnice nad Váhom a okolí, která ráda vyrazí na výlet nebo jen na procházku a pokecá o čemkoliv. Mě je 31 a mám synka 21m. Ozvěte se 🙂

tanidlo
13. jan 2009

No tak to ste mali este dozvuky dnes, aj nam trosku blbla este na druhy den..ale malinko..

martina35
13. jan 2009

Ahojte zabudla som sa predstaviť - som tu nová práve zaregistrovaná na podnet zuzany a dokonca sme aj rodina. Mám 35 a 3 deti. 🙂 🙂 🙂 Lugu: v Dubnici má galantérka v Lucii inventúru priznávam, že neviem dokedy a druhá v máji otvára po inventúre 19.1.a vraj budú mať zmenenú otváraciu dobu. Pedagog.-psycholog. poradňa je v Dca v budove bývalej školskej jedálne 2.ZŠ na prízemí, ak nevieš tak hneď vedľa sociálnej poisťovne v raimovej vile.

centik
13. jan 2009

vitaj Mata 🙂

sisa.b
13. jan 2009

zuzula, ja som zaniesla len to tlacivo, co sme dostali potvrdene na matrike. chcela moj obciansky k nahliadnutiu - vyplnala som to doma. ale ja mam tretie dieta, ktore sa mi narodilo minuly rok, takze som bez naroku na zvyseny prispevok pri narodeni dietata 😒 ja som viac nepotrebovala, ale ty budes potrebovat aj to potvrdenie od doktora. ale o tom vela neviem..

martina35
13. jan 2009

Dík za privítanie ešte som takto nechatovala tak neviem čo všetko mám o sebe prezradiť 😢 ak chcete o mne niečo vedieť tak sa pýtajte. Ešte poraďte to sa vždy keď niečo napíšem musím znova všetkým preklikať cez regióny atď ... alebo sa to dá aj inak a rýchlejšie. Druhá otázka ak budete rodiť kde sa dáte odviesť do IL alebo do TN a prečo , momentálne je to u nás doma aktuálna téma.Ja som rodila dávno a iba v IL tak to neviem porovnať.

zuzula25
13. jan 2009

mata vitaj.ja som rodila prednedavnom v ilave a mozem odporucit,mne sa tam pacilo,trencin neviem porovnat,ale sisa rodila v trencine a tiez pisala, ze bola spokojna.ono velmi zalezi na koho tam natrafis, na aky personala a hlavne na aku naladu personalu.a preco je to u vas aktualna tema, hadam necakate dalsie???

centik
13. jan 2009

Mata ides rodit? 🙂

centik
13. jan 2009

a asi rychlejsie sa tu nedostanes, ale sa preklikas 😀

zuzula25
13. jan 2009

centik, myslime na to iste???rovnaka otazka

centik
13. jan 2009

Zuzi 🙂

zuzula25
13. jan 2009

mati to by si musela sledovat tie aktualne prispevky a hned na to kliknut a dostanes sa tak na posledny prispevok

zuzula25
13. jan 2009

centik teba sa tykalo ten prispevok 25tisic, stihla si to??

sisa.b
13. jan 2009

ahoj martina 🙂 zuzula ma pravdu - ja som rodila v trencine a bola som tiez moc spokojna 😉 porodnica je krasna nova, ale kedze som rodila vsetky tri deti v tn, tak neviem porovnat. tolko som sa chystala, az som to nestihla 😀 😀 😀 nakoniec ma presvedcila jedna kocka, ze mam ist do tn, lebo ma lepsie vybavenie - je tam detska jiska. takze ak by bolo nieco akutne, dieta by tam odviezli a teba by nechali v ilave 😒 ale co sa tyka pristupu, tak mi vsetci radili ilavu. ja som vsak nemala s pristupom problem ani v tn. ale zvolila som zdravie dietata.
tak si vyber 😀 😀 😀

centik
13. jan 2009

Zuzi nie nestihla

sisa.b
13. jan 2009

centi - ale ty ho stihnes pri dalsom, ja uz nemam narok ☹ teda nie ze by som chcela dalsie dieta 😀 😀 😀 ale nastve to. prepasla som to o par tyzdnov a k dalsiemu zas nic 😝

lugu
13. jan 2009

dakujem vam 😀

zdenus
13. jan 2009

ahojte dubnicanky, sa vam tu votriem 😉

ja som z dca, ale uz 10 rokov zijem v prievidzi 😉

a sisa.b, ale som ta tu vymakla 😀 😀 😀

martina35
13. jan 2009

Ďakujem za príspevky, rodiť nejdem ale nič sa nedá robiť musím sa vám priznať mám 18 ročnú dcéru a asi o mesiac bude mať dievčatko a už je to tak asi budem najmladšia babka v Ilavskom okrese. Nebudeme to mať ľahké ale všetci spolu to zvládneme a keď nebude iná možnosť tak budem doma, aby si dokončila školu.A asi sa na maličkú teším najviac z celej rodiny a nehanbím sa za to.

chymenitta33
13. jan 2009

martina 35--nemáš sa začo hanbiť, ved to je krásne malinkatý človiečik do rodinky🙂je to super...

Inak ahojte🙂

Dávno som tu nebola a v podstate ani nič novučké. Davko bežká za jednu ruččiku ho držím aj dnes sme tak boli u kamarátky síce sme išli večnosť ale došli sme🙂
Inak má 8 zubkov a ani nič new☹)
Vy ako??

sisa.b
13. jan 2009

zdenus, jj 😀 vymakla si ma tu. snazim sa najst si tu nejaku partacku na kocikovanie a kavickovanie, lebo sa v tejto dubnici unudim k smrti. potom len chudatku malej vymyslam kadejake alternativne programy a uz mi z toho hrabe 😝 😝 😀 a vy ste vsetky daleko 😝

martina - vobec sa nemas za co hanbit. dieta do domu je vzdy radost a pozehnanie 😉 a ja som mala prve v 19tich, tiez som sa ponahlala 😝 a teraz uz ani neviem, preco 😝 🙄

sisa.b
13. jan 2009

chymenitta - sikovnik ten tvoj davidko 🙂

chymenitta33
13. jan 2009

sisa.b--Dakujem:-)

Ja som kuki tvoje čerstvé mimnko krásnunké🙂kde si rodila v TN?

3558
13. jan 2009

mata si to ty ta moja mata? no ja ta tu vyckavam a ty nist. ☹
baby to je moja segrenka. tak mata ahooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sisa.b
13. jan 2009

zuzi, blik 😀 😀 😀

chym, rodila som v tn, lebo som tam byvala od narodenia. trvaly pobyt v dca mam az od novembra. trencin je moja srdcova zalezitost a nejak neviem rozdychat dubnicu 😨 😕 tak snad si zvyknem 😔

martina35
13. jan 2009

Ano Zuzi ja som a dnes som zistila že je to zábavnejšie ako telka, tak ak budem mať čas tak som iba tuuuu. 🙂 🙂 🙂

chymenitta33
13. jan 2009

Som si aj myslela lebo som ta videl v teme porôdnica TN, hej ako ja by som išla bývať do DCA ale Marko nehcce ani za pána...on tam býva a je rád že býva tu ale mne by to nevadilo, vždy je všetko lepšie ako NEmšová🙂

sisa.b
13. jan 2009

byvas v nemsovej? ale tak radsej by som byvala na dedine. dubnica mi nepride ani ako mesto, ani ako dedina. take nieco medzi 😒 a niektore veci ma tu vedia fakt nastvat - ako vcera, ked som dostala balik a dali mi ho az dnes 🙄
dufam, ze som niekoho neurazila 😕 😕 😕 ono to bude najskor tym, ze tu nikoho nepoznam ☹

sisa.b
13. jan 2009

teda poznam akurat susedku s malym babom, ale je to svagrina expriatelky mojho draheho, tak s nou asi nebudeme velke kamaratky 😔

chymenitta33
13. jan 2009

No to je tak ale to máš všade...tak to aj naša pošta stojí za prd☹(Hej som s Nemšovej...všakked bude teplejšie môžme dať spicha🙂)v DCA🙂)

sisa.b
13. jan 2009

jj, to by sme mohli 🙂 este tu holky vyspovedam, ze kde je najlepsie chodit s detmi 😀