icon

Dubnica nad Váhom

mkatka
20. jún 2008

Hledá se akční maminka - kamarádka z Dubnice nad Váhom a okolí, která ráda vyrazí na výlet nebo jen na procházku a pokecá o čemkoliv. Mě je 31 a mám synka 21m. Ozvěte se 🙂

kat22
2. dec 2008

zuzi...mas pravdu, nic netreba silit. ked sa drobcek rozhodne, vyplava sam 😉

centik
2. dec 2008

caute,
Katka dakujeme za blahozelanie 🙂
Zuzi to je skoda ze nechce ist, mne tam bol velkou oporou,
Tani boli sme sa len tak prejst po dlhom case na chvilku 😉

tanidlo
2. dec 2008

Zuzula, ale zas by to bol pekny darcek pod stromcek, keby to bolo aj toho 24-teho, no nie ? Je sice pravda, ze byt doma na sviatky by bolo fajn, ale zas drobcovi nerozkazes 😀 Nam to skoro vyslo 1.aprila, na 99% to tak vyzeralo, ze este do polnoci sa podari a nic, az rano sa zacal hrabat von ten nas krpec 🙂 No skoda..hehe..

tanidlo
2. dec 2008

Jeeej, tak aj od nas malej Bibke vsetko najlepsie, hlavne vela toho zdravicka, dufam, ze uz je Vam lepsie..a Marcelko posiela cmuk 😀

centik
2. dec 2008

dakujeme 😉

centik
2. dec 2008

haloooo Dubnicaaaa

tanidlo
2. dec 2008

Halooo, budicek 😀 Co porabate vsetky ?

centik
2. dec 2008

no Bibi mi tu tlieska dnes sa to naucila 😀

3558
2. dec 2008

zuzula mala som termin7.7.2008 a narodil sa 4.7.2008 ale vdaka toniku ☹ ☹

tanidlo
2. dec 2008

Aj my sme pred chvílou robili tapusky, ale uz spinkame poniektori 🙂

centik
2. dec 2008

no my nespinkame, no ale takto skoroooo he
ona vie tapusky uz davnejsie, ale oddnes tie rucicky vystrie a vydava zvuk tlieskania 🙂

chymenitta33
2. dec 2008

Ahojte maminky a detičky🙂)

My sme dnes mali fajn dník. Boli sme na prechádzke potom išiel ocko. tak som navarila a potom som zase ja išla. Spinká už dávno a robím mu zásoby🙂

centik
3. dec 2008

kuk 🙂

tanidlo
3. dec 2008

Pekny den sa praje, ako zijeme ? Ja som bola trochu behat po uradoch a maly ma zvysenu teplotu, asi kvoli zubkom, tak dnes sa na prechadzku nejde..co chystate drobcom na obed ? Dajte nejaku inspiraciu, lebo mne uz akosi dochadza 😀

centik
3. dec 2008

no ja este neviem co navarim, mala akurat zaspala

tanidlo
3. dec 2008

Sa mas Jani, nas certisko dnes nejako nechce spat, tak som stale v pozore..my si dame asi klasiku, zeleninkovu polievku s kuracim maskom a zajtra budem riesit nieco ine 🙂

centik
3. dec 2008

by som sa mala keby mi niekto prisiel poumyvat okna 😀

tanidlo
3. dec 2008

No, tak ked niekto pride, posli ho aj k nam 😀 😀 😀

centik
3. dec 2008

nitko neprisieeel 😀

3558
3. dec 2008

posli toho nitka aj k nam 😀 😀 😀 ja viem, si sa pomylila 😀

centik
3. dec 2008

😀 😀 😀 😀 😀

centik
3. dec 2008

neviem ci ma pas 😀 😀

3558
3. dec 2008

ja chodim na obciansky, ale ak sa mu nechce cestovat, tak v dubnici mam svoj byt. aj tam potrebujem umyt,lebo sme menili za plastove, a este som pri malom nestihla. 😀 😀

zuzula25
3. dec 2008

ahojte, tak ja som dnes rozbehnuta v umyvani okien, zeby som skocila aj k vam??ale po dvoch oknach potrebujem 2 hodiny spanku 😀

dannynka
3. dec 2008

ahojte,
mam na Vas jednu prosbicku,manzel mi vcera vyhral poukazku do kadernickeho salonu Bayla,mal by sa nachadzat v obchodnom dome fix.Neviete mi povedat nieco blizsie,kde sa to tam nachadza popripade ci uz ste tam niektora bola a ako ste boli spokojne... 😅

vopred dakujem za odpovede 🙂 😉

3558
3. dec 2008

dannynka neporadim ti,nepocula som ☹ ☹

dannynka
3. dec 2008

nevadi,uz skusim hladat nejake info na nete ale moc tam toho neni.....ale mam aspon tel,c, tak skusim zajtra zavolat a vyzistit daco 😉

centik
3. dec 2008

hm Fix viem kde je 😀 ale otom salone som teda nic nepocula
iba viem ze je tam nejaky novy sexshop vo fixe 😀
Zuzi25 neblazni ty umyvas okna, aby si neublizila babatku, moc by sa nemali ruky natahovat hore... 😕

3558
3. dec 2008

to viem aj ja kde je fix, ale o salone som nepoculaa nic. dobre baby prisiel mi drahy,tak idem ohriat ,,obed,,. majte sa tu pekne,zajtra som tu opat.

zuzula25
3. dec 2008

no, ale v tom sexshope nic poriadne nie je xixix 😀
myslis, ze by to uskodili babatku, ved doktor vcera povedal, ze mam skusit umyvat okna.