icon

Aké zvieratko je ideálne pre ročné dieťa?

Dnes o 11:04

Ahojte poradíte aké máte? Malý je dosť vnímavý miluje zvieratká a tak by som chcela nám kúpiť. Jasne že by spm sa starala o neho ja. Prosím sprosté odpovede si nechajte pre seba.

Strana
z2
renab
Dnes o 13:33
@anonym_autor

Ale ja sa tu nepytam či je VHODNE pre ročne dieťa zviera. Čítajte s porozumením a fakt by ste sa mohli niekedy nad sebou zamyslieť. Myslite že keď mi tu budete mudrlantky písať že žiadne a podobne veci tak čo že si to rozmyslím? Veď píšem že sa budeme starať o neho my samozrejme. Píšte tu len tie ktoré máte lebo verim že nie som jediná . A keď chcete mudrovať tak si utekajte na inú temu. Lebo každá len to iste píše môžte si poťapkať gratulujem 🫸🏻🫷🏻

@anonym_autor ono je tazko ti napisat, ake zvieratko je vhodne k rocnemu dietatu. Lebo cokolvek si zaobstarate, nebudete vediet jeho povahu. Jasne, ze sa budete starat vy. Ale ak bude to zviera agresivne, tak si ho dieta nebude moct ani pomojkat. Mali sme zuriveho kralika, ale aj uplne flegmaticke morca. A tiez trochu hryzaveho potkana... teraz mame uplne pritulneho hada, co vsade syna odhovarali, ze dost hryzie. Tak si vyber...

1mina
Dnes o 13:45

Ak ste rozhodnutý pre zvieratko, tak potom to čo bude baviť vás (keďže sa on stará rodič a hlavne ten čas popri dieťaťu). My máme psíka, mali sme ho už pred narodením deti, boli odmalička super parťáci. Ale mať.naraz šťena a dieťa by ma asi piclo - keď bola naša šťena bola som z nej hotová, našťastie kým sa narodili deti sa skludnila a bola super parťák a je doteraz. Samozrejme treba rátať teda s tím venčením aj s malým dieťaťom napr ako sa vám bude chcieť, či nebdue vadiť keď doma čosi zničí psík kým sa naučí, platiť za veterinu atď. S mačkami ja skúsenosť nemám tie nemusím, škrečkov by som nekupovala lebo také malé dieťa ich ľahko rozpuci alebo pohryzu. Morča inak tiež kúslo prvý deň dcéru keď ho dostala(mala 6) ale potom si na seba zvykli 😀 zajaca by som tiež nebrala ten potrebuje veľa pohybu a to by sa mi nechceli riešiť aj to aj dieťa aj bobky po byte. Ja osobne som akodnieta mala suchozemsku korytnačku, svojim deťom by som nekupovala, za jedno som čítala že často môže prenášať salmonelu, a za druhé sa so mnou ako s dieťaťom nevedela hrať a sem tam som mala zlé sny že spadla a vyliala sa z panciera 😂

anonym_aa0f26
Dnes o 13:56

Akékoľvek gumené.

anonym_340f21
Dnes o 14:12

@anonym_autor pre rocne dieta? plysove

anonym_e7620c
Dnes o 14:22

Fakt ziadne .Rocne dieta nevie so zviertami zaobchadzat.
Moja sa narodila ked psi boli , ale veru raz sa nu jeden ohnal (nie neuhryzol ani krv netiekla) a to som ju mala na 10sek z oci.
Take rocne decko chyti a nepusti hned ,nema taky cit

Pockaj kym bude mat 4-5r

anonym_94b255
Dnes o 14:31

Hada🐍

123andy123
Dnes o 14:47

ved ho zober do kontaktnej zoo tam mate rozne zvieratka. S kupou by som pockala kym nebude vacsie. Inak mame pudlika to je velmi dobra volba k detom ale steniatko nie

zuzinabila
Dnes o 15:02

@anonym_autor ziadne

nelka93
Dnes o 15:22

Ja dúfam, ze to zviera potom neskončí v útulku, ked zistíš co to obnáša. Moja neter ma rada nášho psa, ale nemôžeme ju spustiť z očí, lebo nevie odhadnúť silu a niekedy mu fajne slahne

esmera50
Dnes o 17:13

EOZHODNE BY SOM MU KúPILA PSíKA, DETI, KTORé VYRASTAJú SO ZVIERATKOM, Sú VRAJ MENEJ AGRESíVNE A MAJú V SEBE VIAC EMPATIE, JA SOM TAK RáSTLA OD 7 ROKOV SO PíSKOM Až DOTERAZ, MáME Už TRETIEHO

anonym_d5f261
Dnes o 17:13
@esmera50

EOZHODNE BY SOM MU KúPILA PSíKA, DETI, KTORé VYRASTAJú SO ZVIERATKOM, Sú VRAJ MENEJ AGRESíVNE A MAJú V SEBE VIAC EMPATIE, JA SOM TAK RáSTLA OD 7 ROKOV SO PíSKOM Až DOTERAZ, MáME Už TRETIEHO

@esmera50 DAKUJEME ZA OZNAM

anonym_2c18e6
Dnes o 17:26

Doberman je uplne vhodny

anonym_fa57e4
Dnes o 18:58
@esmera50

@esmera50 autoeka sa pyta na rocne dieta..psik je super,ale.rocne dieta pri nom bez dozoru nie.a to hovorim akoze som psickarka

anonym_bf4b9c
Dnes o 19:26

Ideálne pre ročné dieťa? žiadne

anonym_88fcaf
Dnes o 19:32

@anonym_autor plyšový medveď. Alebo zajac

simca06022011
Dnes o 19:47
@anonym_autor

Ale ja sa tu nepytam či je VHODNE pre ročne dieťa zviera. Čítajte s porozumením a fakt by ste sa mohli niekedy nad sebou zamyslieť. Myslite že keď mi tu budete mudrlantky písať že žiadne a podobne veci tak čo že si to rozmyslím? Veď píšem že sa budeme starať o neho my samozrejme. Píšte tu len tie ktoré máte lebo verim že nie som jediná . A keď chcete mudrovať tak si utekajte na inú temu. Lebo každá len to iste píše môžte si poťapkať gratulujem 🫸🏻🫷🏻

@anonym_autor ja ti realne neodporucam ziadne, a to bez blbych reci. nechaj to na neskor, dietatu nic neujde a viac si uzije zviera aj iny vztah bude mat k nemu, ked sa bude starat atd.. my sme dcere kupili skrecka.. ked mala necelych 5 rokov, psa ked bola prvacka... rastu spolu, v primeranom veku sa starala o tie zvierata aj sama atd.. dozili sa dobreho veku, skreckom robila pohreb atd.. ale napr aj ked bola dcera akcna v 10r, bol pes aktiviny, keby sme jej kupili psa na 1. narodeniny, tak to by uz bol 9rocny dedusko, tolko ma teraz... atd. Nevravim ze to je zle, ale proste vsetko ma svoj cas. Teraz sa venujte dolezitejsim veciam ako su zvierata... myslim.. napr za mna k tak malemu dietatu pes nie, macka nie.. s hlodavcami to dieta este nic nevie... rybicky.. su tak na buchanie po skle a iba s tym mas vela starosti ak na to nemate cas. Nejaky zajacik a pod.. no neviem ci o take mate zaujem. Keby pre seba chces, tak predsa to co ty chces kupis = a dieta sa prisposobi, tak ci tak by si to treaz musela vsetkos trazit a ratovat, o psa sa starat ako o babatko par mesiacov, macka nova je za mna nevyspytatelna...

biba_18
Dnes o 19:54
@simca06022011

@anonym_autor ja ti realne neodporucam ziadne, a to bez blbych reci. nechaj to na neskor, dietatu nic neujde a viac si uzije zviera aj iny vztah bude mat k nemu, ked sa bude starat atd.. my sme dcere kupili skrecka.. ked mala necelych 5 rokov, psa ked bola prvacka... rastu spolu, v primeranom veku sa starala o tie zvierata aj sama atd.. dozili sa dobreho veku, skreckom robila pohreb atd.. ale napr aj ked bola dcera akcna v 10r, bol pes aktiviny, keby sme jej kupili psa na 1. narodeniny, tak to by uz bol 9rocny dedusko, tolko ma teraz... atd. Nevravim ze to je zle, ale proste vsetko ma svoj cas. Teraz sa venujte dolezitejsim veciam ako su zvierata... myslim.. napr za mna k tak malemu dietatu pes nie, macka nie.. s hlodavcami to dieta este nic nevie... rybicky.. su tak na buchanie po skle a iba s tym mas vela starosti ak na to nemate cas. Nejaky zajacik a pod.. no neviem ci o take mate zaujem. Keby pre seba chces, tak predsa to co ty chces kupis = a dieta sa prisposobi, tak ci tak by si to treaz musela vsetkos trazit a ratovat, o psa sa starat ako o babatko par mesiacov, macka nova je za mna nevyspytatelna...

@simca06022011 zajac k tak malému dieťaťu ani náhodou…

michaela329
Dnes o 19:55

Žiadne - ročné dieťa mu bude venovať pozornosť max 2 minúty. Ja mám rok a pol syna, my zvieratá máme a kocúr ho baví možno 20 sekúnd (vďaka za povahu našich mačiek, radšej v pokoji odídu) a pes presne po prvé oliznutie (tak minúta). Máme sliepky, ovce a kozu - tých sa bojí a neterino morča ignoroval úplne. Ročné dieťa totiž nemá ešte toľko rozumu, aby zviera bolo preňho niečo iné ako hračka. A tá nemusí byť živá.

1mata
Dnes o 20:00

@anonym_autor plyšové

Strana
z2