icon

Je možné dôverovať výsledku tehotenského testu?

marienkakvetinka
11. mar 2026

Baby, prosím poradte dnes ráno som si robila test a neviem zdá sa mi že na teste čosi málo vidieť, neviem koľko dpo som, keďže si to nekontrolujem…prosím sprosté komentáre si nechajte pre seba za normálne odpovede ďakujem 🙂🙂

anonym_fd7281
11. mar 2026

Neviem co pokladas za sprosty komentar ale toto je jednoducho test s 1 ciarkou, tj negativny test. Aj ked som sa snazila otehotniet a neslo to, jednoducho som vzdy videla ci tam ciarka je alebo nie, aj bez ankiet na verejnych forach...

crazy_cat_lady
11. mar 2026

Ahoj, ja vidim len jednu ciarku

marienkakvetinka
autor
11. mar 2026
@crazy_cat_lady

Ahoj, ja vidim len jednu ciarku

@crazy_cat_lady ďakujem

marienkakvetinka
autor
11. mar 2026
@anonym_fd7281

Neviem co pokladas za sprosty komentar ale toto je jednoducho test s 1 ciarkou, tj negativny test. Aj ked som sa snazila otehotniet a neslo to, jednoducho som vzdy videla ci tam ciarka je alebo nie, aj bez ankiet na verejnych forach...

@anonym_fd7281 nechápem čo vám vadí!! Denne sem chodia ženy chytať duchov na teste tak čo vám je??? Opýtam sa a ja už máte sprostý komentár žena ktorá túži aspoň po náznaku sleduje všetko a každú čiarku

anonym_f1423d
11. mar 2026

Prepina kvalitne.

anonym_fd7281
11. mar 2026
@marienkakvetinka

@anonym_fd7281 nechápem čo vám vadí!! Denne sem chodia ženy chytať duchov na teste tak čo vám je??? Opýtam sa a ja už máte sprostý komentár žena ktorá túži aspoň po náznaku sleduje všetko a každú čiarku

@marienkakvetinka odporucam Ti sa trochu ukludnit, aj babatko sa skor podari ako ked si taketo klbko nervov.

marienkakvetinka
autor
11. mar 2026
@anonym_fd7281

@marienkakvetinka odporucam Ti sa trochu ukludnit, aj babatko sa skor podari ako ked si taketo klbko nervov.

@anonym_fd7281 nie som klbko nervov, len nechápem na čo takéto komentáre, fajn ak čiarku nevidno napíšem jednoducho NIE a vybavené….

anonym_f1423d
11. mar 2026
@marienkakvetinka

@anonym_fd7281 nie som klbko nervov, len nechápem na čo takéto komentáre, fajn ak čiarku nevidno napíšem jednoducho NIE a vybavené….

@marienkakvetinka Lenze ked "nie" je podla teba sprosty komentar, tak potom tazko je s tebou komunikovat😃

stellarstar
11. mar 2026

Je to čistý negatívny test t.z tehu nie si

hanka1674
11. mar 2026

Toto je negatívny test.

marienkakvetinka
autor
11. mar 2026
@anonym_f1423d

@marienkakvetinka Lenze ked "nie" je podla teba sprosty komentar, tak potom tazko je s tebou komunikovat😃

@anonym_f1423d napísala som snáď niekde že odpoved nie pre mňa blbá odpoved? Aj pani hore vyššie napísala že vidí len jednu a slušne som poďakovala, napríkad sestra tu druhu vidí voľným okom druhu čiarku no ja nie tak som sa prišla spýtať iných žien či majú pobodnu skúsenosť

marienkakvetinka
autor
11. mar 2026
@stellarstar

Je to čistý negatívny test t.z tehu nie si

@stellarstar ďakujem

marienkakvetinka
autor
11. mar 2026
@hanka1674

Toto je negatívny test.

@hanka1674 vďaka

anonym_7698e3
11. mar 2026

Je očividné, že test je negatívny. Ak máš však problémy so zrakom, tak potom tvoju otázku chápem, inak nie.

motylik2559
11. mar 2026

@marienkakvetinka Ahoj, zial len jedna ciarka.

januska12323
11. mar 2026

Upokoj sa a ak sa snažíte bolo by vhodné sledovať cyklus. Pretože zbytočne budeš robiť skoro testy keď ani nemôžu ukázať relevantný výsledok.

anonym_1de264
11. mar 2026

Drzim ti palce, aby si cim skor otehotnela. Mrzi ma, ale tento krat to nevyslo.

anonym_1de264
11. mar 2026

Uz nas autorka opustila a zrusila si ucet.

anonym_f1423d
11. mar 2026
@anonym_1de264

@anonym_1de264 Nemam rada tieto typy s infantilnymi nickmi, co im tikaju biol.hodiny a testuju sa kazdy den a vidia kazdy test ako pozitivny.

krasneleto
11. mar 2026

druhu ciarku nevidim.. nakolko nevies ktory DPO si a fotka je bez ducha... tehotna asi nie si.. ak nazivo vidiet naznak, skus test o dva dni zopakovat a bude jasnejsie.

nevenka
11. mar 2026
@anonym_1de264

@anonym_1de264 🫣🤣

anonym_658e35
12. mar 2026

@marienkakvetinka ja vidím veeeeľmi slabu čiarku

mimipipi21
12. mar 2026

Moje dnešné večerné prekvapenie myslite si že môžem tomu veriť? Nejak mi to nedopina ešte