icon

Aké malé návyky vám zlepšujú život?

ludo55
Včera o 10:36

Ahojte, snažím sa zlepšiť svoje denné návyky. Aké malé návyky robíte počas dňa, ktoré vám reálne pomohli? Môžu to byť hocijaké veci ráno, počas dňa alebo večer. Ako napr. nepiť kávu ráno nalačno ale až 60-90 minút po zobudení.

Strana
z2
anonym_ea5bdc
Včera o 23:06

Čo máte všetci s tou vodou? Keby som vypila toľko vody každé ráno, tak chodím močiť každú hodinu😂

anonym_7852e1
Dnes o 00:17
@moonlight1210

@anonym_7852e1 myslim, ze si to mylis s B vitaminom. Ten nie je uplne vhodne vrat spolu s C naraz.

@moonlight1210 nie, toto mám zapamätané, nedávno bol v rádiu rozhovor s nejakou lekárkou, ktorá hovorila, že v takomto prípade nemajú vitamíny účinok.. ale teda ja to mám v čerstvej pamäti, lebo sme podľa toho upravovali dcére vitamíny, tiež si dávala po sebe C a D, teraz si dáva jedno večer a jedno ráno.. v každom prípade som to myslela ako dobre mienený radi, už nech si každý zoberie z toho to, čo chce..

biba_18
Dnes o 11:16

každých 11 minút sa postavím zo stoličky a ponaťahujem sa. každé tretie postavenie dám 3 regulérne vedomé squaty...

anonym_54beff
Dnes o 11:43

Neodidem z domu, kym.nie je upratane, lebo poobede, ked pridem z prace, chcem si dat salku kavy v cistom upratanom dome s vylozenymi nohami. A vecer tiez spratujeme vsetko, na krasme, ciste rano

bludna
Dnes o 13:38

@ludo55 Selfcare je najlepsi navyk. Kazdy den rano chodim cvicit, po cviceni si dam kreatin a vitaminy, vecer po praci zas vytrvalostny trening. Rutina je pre mna dolezita.

lucka_ke
Dnes o 14:41
@anonym_54beff

Neodidem z domu, kym.nie je upratane, lebo poobede, ked pridem z prace, chcem si dat salku kavy v cistom upratanom dome s vylozenymi nohami. A vecer tiez spratujeme vsetko, na krasme, ciste rano

@anonym_54beff to by som neodišla nikdy 🙂

anonym_50eba9
Dnes o 17:40
@biba_18

každých 11 minút sa postavím zo stoličky a ponaťahujem sa. každé tretie postavenie dám 3 regulérne vedomé squaty...

@biba_18 fakt kazdych 11 minut?

biba_18
Dnes o 17:55

@anonym_50eba9 tak cca, netreba to hrotiť 😂 ale v podstate hej…

katuskamala1
Dnes o 18:01

Posledne 2 roky chodim kazdy mesiac na spoved a pravidelne v nedele a sviatky na omšu, modlim sa kazdy vecer. Citim sa omnoho lepsie.
Zacala som si vedome vazit kazdodenne "malickosti" a cas s rodinou a priatelmi.
Dovod je, ze som si presla velkou traumou a som vdacna,ze som vdaka tomu tu...

Strana
z2