Ako byť produktívna doma počas dňa?
Ahojte ako byt produktívna cez deň a nelezat pred telkou? Cvičiť chodievam až na večer s manželom. Dovtedy ako on príde domov cca 17:30 tak potrebujem vyplniť čas. Doma si upracem, navarím no len čo potom robiť. Knihy nečítam.
@anonym_autor Dokonci si VS. IT ide kvoli AI strmhlav dole.
@anonym_autor najdi si este dalsiu pracu. Mozes robit kludne aj v 2, porobis si za par hodin a budes mat super peniaze ma cestovanie a podobne.
A keby pomahaš kamaratkam deti postražiť? Pripadne aj cudzim ,vela ludi by to ocenilo,ak maš trochu vzťah k deťom
@anonym_autor najdi si este dalsiu pracu. Mozes robit kludne aj v 2, porobis si za par hodin a budes mat super peniaze ma cestovanie a podobne.
@anonym_9d23f5 peňazí máme praveze dosť, tie nepotrebujeme.
A keby pomahaš kamaratkam deti postražiť? Pripadne aj cudzim ,vela ludi by to ocenilo,ak maš trochu vzťah k deťom
@anonym_798300 kamarátky deti nemaju. A moc ani k tomu vzťah nemám
@anonym_9d23f5 peňazí máme praveze dosť, tie nepotrebujeme.
@anonym_autor akoze az do dochodku mate dost?
Ak ano, tak by som rozmyslala, ze zacnem nejky business vlastny, alebo charitu.
Cvičenie napríklad Balance Tv 😊
Ja som presne nad tym minule rozmyslala.
Ja mam brutalne vela co robit, stale sa niekam ponahlam, kalendar je uplne plny. Ale premyslala som nad tym ze keby som nemala muza a deti tak by som za mesiac asi zomrela od nudy.
No neviem, mozno ze nie. Ale myslim si ze najst si sposob na zmysluplne travenie casu ked clovek nema vela povinnosti je tiez vyzva
Skladaj puzzle, prerob nejaky nabytok, pomoz starsej susede s nakupom, umytim okien, skus jogu, plavanie, popripade studium, ci uz vysoka, alebo nejaky kurz. Alebo len oddychuj, ved co je na tom?😀
Ja tiež robím z domu, niekedy odrobím tak 5-6 hodín ale tiež bývajú týždne kedy skoro nič nerobím, je to tak pol na pol že robím alebo aj skoro nič nerobím. Raz do týždňa idem do práce osobne to je super vždy, ideme na kávu, na obed, pokecáme s kolegami. Ale mám psa, ten ma zabáva. 😁 Ráno vstanem, idem so psom von, dáme si raňajky, pritom kukneme diel seriálu. Potom je už tak 9-9:30, dám prať, idem do vane, oblečiem sa, namaľujem, to je tak 10:30. Poťukám hodinku do počítača pracovne, idem zas von so psom, potom varím obed, najem sa. To už je tak 13-13:30. Dám si kafe, koláčik, poťukám ak treba zas do počítača, spracem popraté prádlo, upracem z obeda. A už je okolo 15tej, vyzerám kedy príde muž domov, to idem zas so psom von a ho čakáme pri dome, keď príde okolo 15:30 spravím dajaký olovrantík, ľahneme si oddýchnuť na gauč. A potom robíme okolo domu alebo idem cvičiť a potom večera a spať, niečo upracem. 😁 A rýchlo mi tie dni zbehnú ale zase popri práci som si robila aj VŠ, to som sa roky do noci učila, potom sme stavali a kolaudovali dom (to furt trebalo nejaké papiere, revízie, materiály zháňať, majstrov naháňať, do noci sme sami veľa práce robili), pritom sme aj svadbu plánovali tiež furt dačo trebalo a veľa som si sama vyrábala a teraz čakáme bábo, skoro každý týždeň mám lekárov, furt niečo zdravotne riešim, výbavu zháňam tak furt mám nejakú takú osobnú vec čo treba plánovať a venovať tomu čas. A teda teraz sa snažím aj skrz to bábo mať fakt pohodu a využívať to že nemusím veľa, lebo mám zdravotné problémy. Takže furt je čo robiť, nenudím sa vôbec, dokonca niektoré mesiace sú také že ledva žijem keď fakt celý deň popri tej práci sa naháňam za niečim alebo trápim sa zdravotne alebo tak, neviem ako tie dni plynú aj keď robím v práci fakt málo. Nechceš si kúpiť psa? 😁 Joj a mala som jedno hluché obdobie pár mesiacov po štátniciach keď sme nemali čo robiť tak som zabehla polmaratón a športovala som fakt veľa každý deň. Furt si nájdem dačo 😁 Ja sa neviem nudiť aj pri tak ľahkej práci. 😁 Nechápem ako sa niekto nudí a nenájde si nejaký “projekt”. Ironmana by som odbehla, knihu napísala, ďalší titul dorobila, podnikať začala, hocičo. 🤣
@anonym_autor vstávam o pol piatej, idem si zabehať na pol hodinku, sprcha, raňajky, káva, odprevadil deti do školy, škôlky... Potom navarim, upracem-tak bežne, žiadne hĺbkové čistenie, idem sa prejsť, prip.na nákup. Naobedujem sa, dám kávu, pozriem telku, počúvam hudbu ... Idem pre deti do školy/škôlky, tréningy, úlohy a je večer ... Ak by som nemala deti, išla by som opäť von .. ale určite nečakám, nikdy nečakám na muža, som samostatná ...
vzdelavat sa// najst si rekvalifikacie a podobne ..
Do roboty
Byvas v byte? Ak ano co tak sa poobzerat po peknom domceku so zahradou a mozes sa venovat zahradniceniu, je to sice obmedzene na urcite mesiace v roku ale tak od jari do leta mas co robit. Inak.tiez som za tu VS alebo nejaky vlastny business.. kurz, mozno nieco v beauty sfere- manikura, kadernictvo? Nech mas trosku zmenu
Este mi napadol ten psik, pises sice ze kvoli cestovaniu ale skus to este zvazit, vyhliadnut si v okoli nejaky dobry psi hotel kde v pripade dovolenky sa o neho nalezite s laskou postaraju. Nejdem prehovarat ale psik prinesie vela radosti do zivota, tiez sme mali este ako bezdetni nasho a priniesol nam.kopec lasky do zivota. Planujeme este vystavneho a chcela by som skusit nejake vystavy pripadne agility..Tak mozno skus este pouvazovat🍀🍀 drzim palce
@anonym_autor ...napada mi uz len zadovazit si psa pracovneho charakteru a tomuto vycviku sa naplno venovat..mozes potom byt ako dobrovolny zachranar 😁 (moj sen,bohactvo! Len nie je kedy 😄 )
V dobrom ti zavidim. Ja by som cele dni citala knihy. Skus krizovky,hlavolamy,hackovanie. Skus nejake kurzy podla toho,co ta zaujima a potom sa v tom zdokonaluj.

prosim ta, bez akejkolvek ironie, napis nam, co, kde kedy ako robis.. ze si platena za 8 hodin, hotove to mas za hodinu, full HO. Ake mas vzdelanie/kurzy.. Ja to naozaj uprimne chcem vediet.
@mirage nemám čas označovať ostatné prečo si myslíš, že ju platia za 8 h je práca aj za projekt nie za odsedené hodiny.
@anonym_autor mám to podobne, ale pracujem v inom obore a asi 4 h podľa sezóny.Ja som takto už roky, ale mám rodinu a psa.A deň sa mi zdá krátky😆idem cvičiť, bežne veci okolo domácnosti, s rodičmi k lekárom, im pomôcť mne letia dni ani neviem ako.Sama si musíš nájsť čo ťa zaujíma.Uz sme chcela ísť na jeseň do kancelárie, ale mne sa to neoplatí, ak to má byť len kvôli socializacii.A mne kolektív nechýba len tiež si niekedy hovorím, že čo by ľudia dali za toľko času a ja ho premrham,ale nie nečinnosťou, ale ja mám veľa kamarátok čo robia z domu, takže aj spolu podnikáme niečo cez den.Hlavne si sprav cca plán na druhý deň čo budeš robiť, kam pôjdeš