icon

Ako nebyť úchylný a odpudivý?

unbeholfen
Včera o 12:56

Často sa v rôznych témach zmienili na moju osobu že vyzerám úchylne a odpudivo (fotku mám na profilovom obrázku). Ale všimol som si aj v živote, že ženy často odomňa bočia, keď sa majú stretnúť naše pohlady tak sa radšej otočia inde, semtam sa stalo že vo verejnej doprave si presadla. Bavíme sa čisto o výzore, lebo úplne cudzie ženy čo ma nepoznajú, nemajú ako vedieť že som autista, a aké mám životné pomery. Chápete, že nie o tom sa bavíme že keď už sa spoznávame a vzedy by ma odmietla lebo som neperspektívny, ale myslím tak že prvý dojem ako osoba. Že nič o mne nevedia ale už odsúdia. No a chcel by som pracovať na tom že ako nebyť úchylný, že aby so to o mne nemysleli, ako nemať uchylný pohlad a podobne?

Strana
z5
unbeholfen
autor
Včera o 20:55
@minenkaa

@unbeholfen dlho netreba pozerať,aj usmievať sa treba len jemne

@minenkaa ďakujem

sevrin
Včera o 21:07
@minenkaa

@unbeholfen dlho netreba pozerať,aj usmievať sa treba len jemne

@minenkaa áno a túto chybu robil v tých Srdcových záležitostiach. Stále tak uprene kukal do tej kamery, že to sa s nervami nedalo vydržať. Ja znesiem veľa, videl som ako mravce kompletne rozobrali mandelinky, ale hento som proste nedal.

magduska2
Včera o 21:20

Akože ja ti asi úplně" mimo mísu " odpoviem..registrujem ta tu občas takže nič také konkrétne o tebe neviem..resp.som asi tak do hlbky nikdy ziadnu diskusiu nečítala..ale je mi celkom sympatické, také oživenie tu koňa 😁 že máš to svoje hobby alebo ako to nazvať,ten kočík na odpad..nehanbíš sa za to,na nič sa nehráš,priznávaš svoju chorobu,svoj stav..toto je velmi milé.Lebo sú tu dokonalé" tváre,životy, osudy" ktorým to absolutně"nežeriem" a predsa majú 100vky like.
Hlavu hore chlape!Ostaň svoj 😉

unbeholfen
autor
Včera o 21:27

Však len poviem pravdu. Treba ukázať realitu. Na sociálnych sieťach je móda mať dokonalé životy. Ludia ukazujú len pozitívne veci, aby machrovali, fotky zo zájazdov, lyžovačiek, potápania atď. Ale málokto tam ukáže asociálov, bezdomovcov, skrachovancov… A pritom je ich vela.

Napríklad aj toto je naša spolocnosť:

https://www.youtube.com/watch?v=nDL6irVa2DU

Alebo aj toto:

https://www.youtube.com/watch?v=e5j2DgSo8kc
lapersefona
Včera o 21:38

Podla mňa mas sympatickú tvar ale to je ťažko posúdiť ako pôsobíš na ženy keď ta nevidíme nazivo. A vsetky reagujú rovnako?

unbeholfen
autor
Včera o 22:05
@lapersefona

Podla mňa mas sympatickú tvar ale to je ťažko posúdiť ako pôsobíš na ženy keď ta nevidíme nazivo. A vsetky reagujú rovnako?

@lapersefona nie všetky ale pár sa ich nájde pravidelne… Ale samozrejme sú aj také čo si z toho nič nerobia.

janulik2008
Včera o 22:07
@unbeholfen

@lapersefona nie všetky ale pár sa ich nájde pravidelne… Ale samozrejme sú aj také čo si z toho nič nerobia.

@unbeholfen skús sa sústrediť na tie ktoré tak nereagujú 😇

minenkaa
Včera o 22:07
@unbeholfen

Však len poviem pravdu. Treba ukázať realitu. Na sociálnych sieťach je móda mať dokonalé životy. Ludia ukazujú len pozitívne veci, aby machrovali, fotky zo zájazdov, lyžovačiek, potápania atď. Ale málokto tam ukáže asociálov, bezdomovcov, skrachovancov… A pritom je ich vela.

Alebo aj toto:

@unbeholfen ono to nemusí byt o machrovani ,ja napr.milujem také fotky pozerať,vracajú mi ten pocit čo cítim napr na lyžiach ,keď letím dole kopcom v skoro 100km rýchlosti
Niečo je jednoducho o radosti ,každý normálne zmýšľajúci človek vie ,aký je zivot a že za tými fotkami je aj kus prace
Pravda je relatívny pojem,ty považuješ za machrovanie keď ľudia dávajú takéto fotky a je to tvoja pravda ,ja považujem za pravdu ,že sa len jednoducho tešia
Skúšal si len žiť a nerozoberať všetko zbytocne?

unbeholfen
autor
Včera o 22:14
@minenkaa

@unbeholfen ono to nemusí byt o machrovani ,ja napr.milujem také fotky pozerať,vracajú mi ten pocit čo cítim napr na lyžiach ,keď letím dole kopcom v skoro 100km rýchlosti
Niečo je jednoducho o radosti ,každý normálne zmýšľajúci človek vie ,aký je zivot a že za tými fotkami je aj kus prace
Pravda je relatívny pojem,ty považuješ za machrovanie keď ľudia dávajú takéto fotky a je to tvoja pravda ,ja považujem za pravdu ,že sa len jednoducho tešia
Skúšal si len žiť a nerozoberať všetko zbytocne?

@minenkaa to sa nedá, zaujíma ma prečo sa veci dejú ako dejú, tak sa tým zaoberám.

unbeholfen
autor
Včera o 22:20

Zoberme si príklad takého Laca Meliška. Na sociálnych sieťach je stále v krčme, doma, alebo len tak na sídlisku… Nikdy ho neuvidíš pri Aiffelovke alebo tak. Proste treba ukázať realitu.

minenkaa
@unbeholfen

@minenkaa to sa nedá, zaujíma ma prečo sa veci dejú ako dejú, tak sa tým zaoberám.

@unbeholfen jooj to ta bude zbytocne zaťažovať a aj tak na nič neprídeš

unbeholfen
autor
@minenkaa

@minenkaa ja som si myslel že prídem.

minenkaa
Včera o 22:22
@unbeholfen

Zoberme si príklad takého Laca Meliška. Na sociálnych sieťach je stále v krčme, doma, alebo len tak na sídlisku… Nikdy ho neuvidíš pri Aiffelovke alebo tak. Proste treba ukázať realitu.

@unbeholfen ale realita je pre kazdeho niečo iné
Uvedom si ,že všetko je len uhol pohľadu

unbeholfen
autor
Včera o 22:24
@minenkaa

@minenkaa proste viem že na vzťah nemám kapacity, takže to sa ma netýka. Ale aspoň to aby ma ludia nemali na prvý pohlad za úchyla s tým by som chcel niečo robiť, lebo to neni o takých podmienkach aké si vyžaduje vzťah.

denithestrange1993
Včera o 22:34

@unbeholfen neviem,za mna si ten typek ktoreho kazdy v meste pozna,ved uz aj tu si legenda. Clovek co vybera smetiaky a kovošrot ten nie je tak neviditelny ako sa moze zdat. Podla mna ako si na spektre tak si skratka "divny", neviem ci sa s tym da nieco robit. Bezni neurotypicki ludia zrkadlia spravanie okolia, nejako chtisc nechtiac sa prisposobia skupine v ktorej sa nachadzaju a tym "zapadnu". To by chcelo nejakeho odbornika na dospelacky autizmus,psychologa. Inak mas na to papier ze si na spektre alebo si sa samodiagnostikoval?

unbeholfen
autor
Včera o 22:36
@denithestrange1993

@unbeholfen neviem,za mna si ten typek ktoreho kazdy v meste pozna,ved uz aj tu si legenda. Clovek co vybera smetiaky a kovošrot ten nie je tak neviditelny ako sa moze zdat. Podla mna ako si na spektre tak si skratka "divny", neviem ci sa s tym da nieco robit. Bezni neurotypicki ludia zrkadlia spravanie okolia, nejako chtisc nechtiac sa prisposobia skupine v ktorej sa nachadzaju a tym "zapadnu". To by chcelo nejakeho odbornika na dospelacky autizmus,psychologa. Inak mas na to papier ze si na spektre alebo si sa samodiagnostikoval?

@denithestrange1993 mam oficialne, ale aj tebe vysvetlim ako kazdemu tretiemu, ze sa nebavime o tom ze “ti co ma poznaju” to je jasne, to chapem. Ale ti co ma nepoznaju, nikdy ma nevideli, nic o mne nevedia, a hned odsudia. Toto sa preco deje? To ma zaujima.

thereisabear
Včera o 22:41
@unbeholfen

@thereisabear ďakujem, takže aj pozretie sa považuje za negatívum. Netreba pozerať ich smerom? Lebo si to vysvetli zle?

@unbeholfen tak hlavne nepozerať dlho a uprene

denithestrange1993
Včera o 22:54
@unbeholfen

@denithestrange1993 mam oficialne, ale aj tebe vysvetlim ako kazdemu tretiemu, ze sa nebavime o tom ze “ti co ma poznaju” to je jasne, to chapem. Ale ti co ma nepoznaju, nikdy ma nevideli, nic o mne nevedia, a hned odsudia. Toto sa preco deje? To ma zaujima.

@unbeholfen nepoznaju? Ako vies ze nepoznaju? Ja denne stretavam rovakych ludi,hoci ich nepoznam vytvorim si o nich nejaku mienku podla neverbslnej komunikacie. Az 80% komunikacie prebieha neverbalne. Myslim ze je to na tebe vidiet,ze mas nejaky problem a ludia sa ta mozno strania. To je instink. Ked vidim divneho typka bocim radsej,lebo nema dobry pocit. Tym nehovorim,ze si nejaky zly,ale tym ze si na spektre dost pravdepodobne je to na tebe viditelne. A bezny clovek si moze mysliet ze si nejaky zlodej,uchyl...

unbeholfen
autor
Dnes o 00:15

Napríklad čo hovoríte na tohto chalana?

https://www.youtube.com/watch?v=ESMPEgJ6eok
venom19
Dnes o 04:47

Tento svet je teraz velmi povrchny, sudia podla vonkajsku. A tiez chyba zakladna ucta k cloveku, nech uz je akykolvek, vidiet to aj tu, tie urazlive komentare aj z inych diskusii svedcia iba o tom aki su ludia oni, nie ty.

moonlight1210
Dnes o 06:04
@unbeholfen

Alebo aj toto:

@unbeholfen ludia su zavisli na pozitivnych veciach, a preto ich prirodzene vyhladavaju a obklopuju sa nimi. A pokial mozno, snazia sa tym negativnym vyhybat.
Vedia, ze existuju, ale vyberaju si ignoraciu, kym je to mozne.

Tak sme nastaveni od zaciatku, odkedy existujeme.

Privela negativity nas vycerpava. Berie energiu. Lahsie upadnes do smutku, pocitu marnosti a zbytocnosti. Stratis motivaciu nieco chciet. Alebo sa ti tazsie taka motivacia hlada.
Unavuje ta to.

To iste robis i ty.
Hladas sposob, ako sa vyhnut negativnym pocitom, ze sa ti ludia uz podla vzhladu vyhnu. Chces to zmenit. Alebo sa s tym aspon naucit zit, aby si nemal tieto negativne pocity z toho.

Uz v praveku si ludia po jaskyniach kreslili krasne, zdravo vyzerajuce zvierata. Ci uz ako kuzlo na privolanie dobreho lovu, alebo mozno v zime, ako pripomienku, ze o tomto snivaju a to sa im ma vyplnit. Ze kam pojdu, tam budu krasne, zdrave zvierata a oni budu mat zasoby a budu nasyteni (a teda preziju).
To nevieme, nepytali sme sa ich 🙂 , preco presne to robili. Len to predpokladame. Faktom je, ze stare, chore, nepouzitelne kusy nekreslili, hoci ich urcite videli a poznali. Ak kreslili, tak na ich zahnanie.

Nie je na tom nic povrchne, proste to tak je. Tak to mame, a tak sa to s nami taha po tisicky generacii.

Takze je podla mna zbytocne sa dookola zaoberat otazkou, preco na sietach zverejnuju ludia tu pozitivnu prezentaciu. A preco su s nou oblubeni u vela ludi.
A ti, co zverejnuju bezne veci, taki oblubeni nie su.
Aj ked mozu byt, zalezi na tom, aky pozitivny naboj tomu daju. Cim to urobia pozitivne.
Co pozitivne to da ich obecenstvu.

Mozes totiz zverejnovat aj fotky smetiska na sidlisku, ale za podmienky, ak vysledok bude, ze ho budete upratovat, a postupne ukazes, ako sa to zmenilo k lepsiemu.
To bude mat ovela viac sledovatelov, ako ked budes dookola zverejnovat fotky toho isteho spinaveho sidliska, kde sa nic k lepsiemu nemeni.
Je uplne jedno, ze to je ta prava realita.

Tak isto mame z interakcii (vztahov s druhymi) v spolocnosti uz predstavu, co je pre nas bezne, standardne, a teda bezpecne.
Cokolvek sa od toho odchyluje v nas vyvvola potrebu byt v pozore. Je to instinkt na prezitie. Ten sa nezmeni preto, ze vieme, ze by sme mali byt ustretovi, nesudit druhych a tie dalsie veci.
Mozeme sa tisickrat snazit, prva reakcia na odlisne chovanie, na odlisny vzhlad, alebo cokolvek odlisne od priemeru, bude opatrnost.
A najbezpecnejsi sposob, ako neprist k uhone (teda prezit), je sa tomu vyhnut.

Uvidim divne vyzerajuceho cloveka, alebo sa divne chovajuceho cloveka, tak sa mu snazim vyhnut. Aj ked to moze byt inak mily, zlaty, dobry clovek.
To zistim, az ho budem dlhsie pozorovat.
Ale prvy instinkt je ist z cesty a ten neprebijem. Lebo ma chrani.

A je jedno, ci ta podivnost bude v tazkopadnom chovani, alebo naopak az v prilis neznom milom chovani. Oba extremy ma postavia do pozoru, ked mi instinkt hovori: Pozor, vyrazna odchylka od standardu, bud opatrna!

anonym_b6439a
Dnes o 06:17

za mna to u teba nie je o vyzore, ani nahodou. na pohlad vyzorovo normalny chlap, skor v spravani a v reciach bude problem, ze si taky slizky, nanucujes sa a tak

anonym_55985a
Dnes o 06:50

Citala som celu diskusiu a nevedela som sa rozhodnut, ci ti napisem. Sledujem obcas tvoje prispevky. Aj som ta parkrat zvozila za tvoje politicke nazory. Ano si jednoduchsi, co sa tyka politiky. Mozno to vyplyva z pohavy tvojho zivotneho stylu. Proste chlap ako ty by mal pracovat. Nie je mozne, aby jeden velky , silny chlap nepracoval. Pracuju ludia, co nemaju ruky, nohy, ludia, co maju psychicke ochorenia. Podla mna si lenivy. Nerozumies tomu, preco ta zeny neobhanaju. Uz ti to tu vysvetlili-partner co zbiera odpad po kontajneroch nie je partner do zivota. Uz len to mentalne nastavenie, ze vyberas smetiaky je nenormalne. Musis hladat vo svojej socialnej skupine. Problem je to, ze ty chces normalnu, peknu zenu, ktora pracuje a normalne v zivote funguje. Ja si myslim, ze aj asocialne zeny tuzia mat pracujuceho partrnera, co ma nejake zazemie. Je to proste zivotna nevyhnutnost. Aj keby si vyzeral ako Brad Pitt a vyberal by si kontajnery, aj tak by ta zeny nechceli. Je to v prirode-v zivote- zakon prezitia. Silnejsi lev j..be. Takze to nie je vo vizazi. Nebudem ti pisat to, co ti tu uz 100x pisali.
Preco pisem tieto riadky...-aj ked mam na teba nazor aky mam, je hrozne citat od niekoho, kto si sam sebe napise, ze je OHAVNY, ODPUDIVY, UCHYLNY. PROSIM!!!!!!! UZ NIKDY SAM O SEBE NIECO TAK HROZNE NEPIS!!! Lebo tomu sam uveris. Mozno sa nevies zaradit do zivota, mozno si nevies udrzat pracu a mnoho dalsich veci... ALE uz takto o sebe nerozmyslaj a nepis. Normalne mi zostalo smutno pri tej tvojej charakteristike. NIE SI ODPUDIVY, ANI UCHYLNY, ANI OHAVNY. Ak mozes, daj tuto diskusiu vymazat, lebo ta da este viac psychicky dole. Vyzeras tak ako miliony inych ludi. Len ten tvoj zivotny styl nie je normalny. Ver mi, ze ak by si mal byvanie, pracu, uspory, viac by si si veril, nasiel by si si aj partrnerku.

sevrin
Dnes o 07:24

No takto, najprv by sa malo začať tým, čo unbeholfen vie vlastne ponúknuť ženám. Táto otázka bola položená už tisíce krát, jedna z najčastejších odpovedí (a vlastne viac menej jediná) doteraz bola: "prechádzky okolo Váhu". Otázne je, či to stačí nielen na dnešnú dobu, ale aj všetky ostatné doby ktoré kedy uplynuli a ešte len plynúť budú.
On je totiž hlboko presvedčený, že ak niekde v slume na periférii Nairobi v Keni si nejaký chudák dokáže nájsť ženu, tak zákonite MUSÍ aj on na Slovensku a tie prechádzky popri Váhu proste stačiť musia, lebo ani cez ten Nairobi žiadny Váh netečie. Keď sa mu povedalo, nech si teda hľadá seberovnú (teda takú, čo len pri Váhu stretne, lebo z námestia by ju mestská polícia vyviedla), tak to ofrflal, že on potrebuje inžinierku s vlastným bytom a dobrým platom, aby ho VEDELA uživiť. Srandu si nerobím, to je odpoveď na to, prečo 45 ročný chlap bez hypotéky, zodpovednosti a starostlivosti o rodinu, chodí vyberať kontajnery.

anonym_e01ae0
Dnes o 07:27
@sevrin

No takto, najprv by sa malo začať tým, čo unbeholfen vie vlastne ponúknuť ženám. Táto otázka bola položená už tisíce krát, jedna z najčastejších odpovedí (a vlastne viac menej jediná) doteraz bola: "prechádzky okolo Váhu". Otázne je, či to stačí nielen na dnešnú dobu, ale aj všetky ostatné doby ktoré kedy uplynuli a ešte len plynúť budú.
On je totiž hlboko presvedčený, že ak niekde v slume na periférii Nairobi v Keni si nejaký chudák dokáže nájsť ženu, tak zákonite MUSÍ aj on na Slovensku a tie prechádzky popri Váhu proste stačiť musia, lebo ani cez ten Nairobi žiadny Váh netečie. Keď sa mu povedalo, nech si teda hľadá seberovnú (teda takú, čo len pri Váhu stretne, lebo z námestia by ju mestská polícia vyviedla), tak to ofrflal, že on potrebuje inžinierku s vlastným bytom a dobrým platom, aby ho VEDELA uživiť. Srandu si nerobím, to je odpoveď na to, prečo 45 ročný chlap bez hypotéky, zodpovednosti a starostlivosti o rodinu, chodí vyberať kontajnery.

@sevrin Prosim ta, ty stale na neho pises kadejake veci. Ale on ma diagnozu je autista. Mozes mu povedat aj 1000 krat a z autistu neurobis bezneho cloveka. Nerozumiem stale, preco stale a v kazdej teme pises ako sa mu co povedalo. On je autista, pisem ti to viac krat aby si to pochopil a zacal ho tak brat. Jednoducho nevysvetlis mu urcite veci. Treba na to brat ohlad.

zuzanita1609
Dnes o 07:30
@sevrin

@sevrin Počuj,tebe čo také urobil,keď sa takto výnimočné venuješ práve jemu? Urazil ťa? Prebral ti ženu? To zosmiešňovanie je na čo dobré? Cítiš sa potom lepšie?

sevrin
Dnes o 08:09
@zuzanita1609

@sevrin Počuj,tebe čo také urobil,keď sa takto výnimočné venuješ práve jemu? Urazil ťa? Prebral ti ženu? To zosmiešňovanie je na čo dobré? Cítiš sa potom lepšie?

@anonym_e01ae0 to tvrdí on, že je autista. Ani sa nevie, či vôbec má na to nejaké papiere, posudkový lekár mu to odmietol podpísať. Skôr to bude nejaká forma ADHD. Ale ani to nie je problém, problém je, že dlhé roky sa to u neho neriešilo a zostal zaseknutý niekde v puberte.

@zuzanita1609 kde ty vidíš zosmiešňovanie? Ja som len parafrázoval situáciu, ktorú nadhodnodil on na inom fóre a nie raz. Bola to normálna otázka, s čím máš ty problém? Sme na fóre, kde je 95% žien, z ktorých väčšina rieši rodinné problémy, kde inde by dostal lepší feedback, prečo si 45 ročný chlap, ktorý by mal byť v plnej ekonomickej sile, nevie nájsť ženu? Možno preto, že vyberá kontajnery a chváli sa, že zarobil 4,80? Toto je chlap do života?
Ja na rozdiel od teba ho poznám takmer 20 rokov a kedysi sa mu spravila taká láskavosť, že zopár ľudí na jeho žiadosť mu pomáhalo socializovať sa vo všetkých oblastiach (nech sa to už porieši raz a navždy), či to bolo hospodárenie, financie, zdravá výživa, vzťahy (nielen k ženám), pracovné zručnosti a čo ja viem čo ešte. Nakoniec si časom (bavíme sa o rokoch) všetci uvedomili, že je to len mrhanie časom a postupne nad ním lámali palicu, čo už nemali nervy na neho a všetky rady postupne nakoniec končili nadávkami. Rodičia ho z bytu vyhodili lebo ho tiež mali plné zuby a došlo to tak ďaleko že musel odovzdávať celú výplatu, lebo inak by ju za tri dni rozflákal. Tak sa nečuduj, že niekedy reagujem tak ako reagujem (teda podľa tvojich slov, ja na neho reaguje veľmi slušne vzhľadom na množstvo okolností), lebo keď sa on skôr či neskôr objaví na každom jednom fóre kde som aj ja a vidím, že stále dookola omieľa rovnaké témy, ktoré boli už milión krát prebraté, tak je to už na draka. Ale to tak zvyčajne býva, že sa ho zastáva každý kto ho nepozná. Ja som už X krát povedal, nech ho nejaká zoberie na rande a skúsi s ním žiť, do mesiaca by sa slečna dokonalá dostala do obrazu (a možno konečne aj on). Jemu je darmo niečo radiť, ako sa hovorí "debil si vždy spraví aj tak po svojom". Ale kľudne sa ho ujmi, tiež sa dostaneš do obrazu a veľmi rýchlo 😃 Robiť niečo konkrétne je vždy o inom ako len kecať na internete. Stačí takéto vysvetlenie, či to budem musieť priebežne opakovať každý týždeň aby to pochopil naozaj každý?

zuzanita1609
Dnes o 08:13
@sevrin

@anonym_e01ae0 to tvrdí on, že je autista. Ani sa nevie, či vôbec má na to nejaké papiere, posudkový lekár mu to odmietol podpísať. Skôr to bude nejaká forma ADHD. Ale ani to nie je problém, problém je, že dlhé roky sa to u neho neriešilo a zostal zaseknutý niekde v puberte.

@zuzanita1609 kde ty vidíš zosmiešňovanie? Ja som len parafrázoval situáciu, ktorú nadhodnodil on na inom fóre a nie raz. Bola to normálna otázka, s čím máš ty problém? Sme na fóre, kde je 95% žien, z ktorých väčšina rieši rodinné problémy, kde inde by dostal lepší feedback, prečo si 45 ročný chlap, ktorý by mal byť v plnej ekonomickej sile, nevie nájsť ženu? Možno preto, že vyberá kontajnery a chváli sa, že zarobil 4,80? Toto je chlap do života?
Ja na rozdiel od teba ho poznám takmer 20 rokov a kedysi sa mu spravila taká láskavosť, že zopár ľudí na jeho žiadosť mu pomáhalo socializovať sa vo všetkých oblastiach (nech sa to už porieši raz a navždy), či to bolo hospodárenie, financie, zdravá výživa, vzťahy (nielen k ženám), pracovné zručnosti a čo ja viem čo ešte. Nakoniec si časom (bavíme sa o rokoch) všetci uvedomili, že je to len mrhanie časom a postupne nad ním lámali palicu, čo už nemali nervy na neho a všetky rady postupne nakoniec končili nadávkami. Rodičia ho z bytu vyhodili lebo ho tiež mali plné zuby a došlo to tak ďaleko že musel odovzdávať celú výplatu, lebo inak by ju za tri dni rozflákal. Tak sa nečuduj, že niekedy reagujem tak ako reagujem (teda podľa tvojich slov, ja na neho reaguje veľmi slušne vzhľadom na množstvo okolností), lebo keď sa on skôr či neskôr objaví na každom jednom fóre kde som aj ja a vidím, že stále dookola omieľa rovnaké témy, ktoré boli už milión krát prebraté, tak je to už na draka. Ale to tak zvyčajne býva, že sa ho zastáva každý kto ho nepozná. Ja som už X krát povedal, nech ho nejaká zoberie na rande a skúsi s ním žiť, do mesiaca by sa slečna dokonalá dostala do obrazu (a možno konečne aj on). Jemu je darmo niečo radiť, ako sa hovorí "debil si vždy spraví aj tak po svojom". Ale kľudne sa ho ujmi, tiež sa dostaneš do obrazu a veľmi rýchlo 😃 Robiť niečo konkrétne je vždy o inom ako len kecať na internete. Stačí takéto vysvetlenie, či to budem musieť priebežne opakovať každý týždeň aby to pochopil naozaj každý?

@sevrin Ale prečo ťa to tak trápi,ako on žije? Všade,kde sa objaví,ho začneš ,hoc nepriamo,pretože metafory nepochopí, zosmiešňovať. Vyberá tvoj kontajner? Keď mu nemáš niečo pozitívne napísať,tak ho ignoruj. A áno,zosmiesnuješ ho.

anonym_e01ae0
Dnes o 08:15
@sevrin

@sevrin Ty si uvedomujes, ze tu stale o nom pises tie veci a zhadzujes ho este viac ako sam co o sebe pise? To co robis je uz virtualna sikana. Ten chlap ma urcite nejaku diagnozu. Tak ho nezosmiesnuj este aj ty. Uz tak ma tazky zivot.

Strana
z5