Ako pôsobíte na ľudí?
Ako si myslite, ze posobite na ludi? Ste vo vyraze take dievcatko, alebo posobite prisne? Co myslite, ze zo seba vyzarujete?
som si všimla že ľudia sa radi na mňa obracajú s otázkami - napr. ako sa dostanem do nemocnice, kedy ide autobus, koľko je hodín, . asi pôsobím vierohodne.
Ja si vzdy myslim, ze mam taku namosurenu tvar, ale stale sa mi niekto prihovara, tak asi to nie je take zle 😅
@anonym_autor ze vraj posobim arogantne 😮
Ja pôsobím tak milo, že až je to pre niektorých ľudí podozrivé som zistila 😂
Ja som vzdy bola rezervovana, no rokmi som pochopila, ze bez urcitej laskavosti a prejavov priatelskosti voci ludom bude spolocnost cim dalej chladnejsia, neempaticka a stale si budu ludia vselico vycitat a zavidiet, tak sa snazim byt ustretovejsia a "usmevavejsia".
Mne vzdy fascinovali tie vesele tvare a vyzarovanie stastia a radosti tych najchudsich vo vychodnej Asii. My mame oproti nim bohatstvo, ale skutocne stastnych a radostnych ludi je malo. Myslim, ze kazdy musi zacat od seba.
Usmiato,milo a presne kazdy sa rad prihovori.Dnes je doba,kde kazdy zamraceni,zamysleni a malo ludi sa umeje,usmieva.A celkovo smeje,smiech lieci a zvysuje hormon stastia.Ludom ten hormon chyba vo velkom.
Tiež pôsobím nahnevane a arogantne ale veľa ľudí vraví, že keď sa prihovoria tak som vraj presný opak 😅
Ja som vzdy bola rezervovana, no rokmi som pochopila, ze bez urcitej laskavosti a prejavov priatelskosti voci ludom bude spolocnost cim dalej chladnejsia, neempaticka a stale si budu ludia vselico vycitat a zavidiet, tak sa snazim byt ustretovejsia a "usmevavejsia".
Mne vzdy fascinovali tie vesele tvare a vyzarovanie stastia a radosti tych najchudsich vo vychodnej Asii. My mame oproti nim bohatstvo, ale skutocne stastnych a radostnych ludi je malo. Myslim, ze kazdy musi zacat od seba.
@roja01 tak ze to vies porovnat a preto sa chcem opytat, ci ta teraz nezneuzivaju?
@roja01 tak ze to vies porovnat a preto sa chcem opytat, ci ta teraz nezneuzivaju?
@anonym_autor , podla mna nezalezi na tom ci sa niekto snazi zneuzit situaciu, ale na tom ako sa citim ja. A ja sa necitim zneuzivana ani nedbam na to, ci by si niekto mohol mysliet, ze som "naivna event. hlupa". Je mi to jedno.
Zivot kazdeho jedinca z velkej miery zalezi na tom, ako sa k veci postavi a ako ju vyhodnoti.
@anonym_autor pôsobím prísne a autoritatívne. Mám rada pravidlá, poriadok a vždy sa postavím za správnu vec. A to ľudia s nižším intelektom nemajú radi. Keď ma spoznajú ako človeka, povedia, že som super parťáčka.
Ako jemný,príjemný človek ,vždy ochotný pomôcť🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@minenkaa to srandujes, ked za tym take smajle?
snažím sa so všetkými jednať milo, čo je niekedy asi aj na škodu. Myslím, že ma tak aj ludia beru ... 🙂
Ako dievčatko, pôsobím veľmi milo a nekonfliktne.
Pre mňa osobne je to akurát na obtiaž, ľudia si myslia, že ma môžu využívať.
@anonym_autor ja posobim milo, az ma to samu prekvapuje, ako mi ludia vychadzaju vdaka tomu v ustrety, aj u lekarov, kdekolvek. Ale tak nepretvarujem sa, snazim sa byt dobrym clovekom
Vraj pôsobím namyslene, ako taká pipina. Ľudia sú príjemne prekvapení, keď ma spoznajú bližšie. Neviem, čím to je, nemám nijaké zákroky, vždy sa pozdravím, podržím dvere, pomôžem, keď treba. 😄 Nuž, čo sa dá robiť, zmeniť to neviem. Bohužiaľ to láka povrchné osoby k interakcii so mnou a tých ostatných to odplašuje.
Ja vraj pôsobím namyslene, pyšne, vraj aj prísne a keď ma spoznajú, tak sú prekvapení, že som normálna😅 neviem čím to je, ale vyhovuje mi to😁
Posobim vazne, mozno aj ze sa hnevam,pretoze mam 2 hlboke vrasky v strede cela. Ale vies co,je mi to jedno,kedze cudzi ludia vedia trt makovy o mojom zivote a o tom,preco ich mam. Ja zas velmi nemusim takych tych toxicky pozitivnych ludi,ktori sa uchechtavaju nasilu na vsetkom cely den ako zhuleni.
Arogantne, namyslene, …….. ale inak som veselá povaha
Ja vraj pôsobím odmerane až arogantne. Nejak veľmi ma to netrápi. Ľudia čo ma skutočne poznajú povedali že v skutočnosti som úplny opak.
@roja01 Zaujímavý postreh, bolo by dobré zapamätať si to.
Ja ako u koho. Vnimam u urcitej skupiny, ze sa na mna pozeraju zhora, s pohrdanim (dovod viem), pre dalsiu skupinu som zase ja ta, ktora posobi povysenecky... takze taka vsehochut😄
To by som práve potrebovala objektívne pocut od niekoho😀 začínam mať pocit, že som vadná😂 ale asi to bude tým, že ma nebaví riešiť iných ľudí, kydať si do svojho piesku, trepať nezmysli….
Namyslena, povysenecka, sebavedoma, nedostupna jednym slovom “hrdopýška” 👍
Netuším, ale vraj vyzerám mladšie, než v skutočnosti som a často mi ludia neveria vek, mám trošku plnšie "baby" líčka. Inak asi často pôsobím do tváre tak vážne, možno je to aj perami...

@anonym_autor ja posobim prisne a nepristupne. A brutalne mi to vyhovuje, nikto ma neotravuje a neprihovara sa mi 🤣🤣🤣