icon

Ako sa ovládať a potlačiť plač?

mmooly
Dnes o 12:15

Ahojte, som ľútostivý typ, plač mám na krajíčku už pri smutnej pesničke, či filme, ale aj pri hádke. Chcem sa pokúsiť túto moju vlastnosť potlačiť - ako to robíte vy, máte nejakú radu ako sa ovládnuť v tej chvíli?

ali_mora
Dnes o 12:17

@mmooly obávam sa, že takéto veci sa jednoducho nedajú ovplyvniť

anonym_9b6833
Dnes o 12:38

@mmooly Nesnaž sa to potláčať a bojovať proti tomu. Jednoducho to si ty. Patrí to k tebe. Je krásne, že takto dokážeš vyjadriť city. Mohol by ti pomôcť na lepšiu náladu Tianeptin. Ten predpisuje väčšinou psychiater.

arek00
Dnes o 12:40
@ali_mora

@mmooly obávam sa, že takéto veci sa jednoducho nedajú ovplyvniť

@mmooly potlačené emócie vyvolávajú choroby. Keďže emócie sú väčšinou negatívne, treba pochopiť sám seba, aby to človek vedel ovládať. Je to len o tréningu. Nenaučili nás to. Je to psychológia...

anonym_2326a3
Dnes o 12:43
@anonym_9b6833

@mmooly Nesnaž sa to potláčať a bojovať proti tomu. Jednoducho to si ty. Patrí to k tebe. Je krásne, že takto dokážeš vyjadriť city. Mohol by ti pomôcť na lepšiu náladu Tianeptin. Ten predpisuje väčšinou psychiater.

@anonym_9b6833 čo je na tom krásne???

bubbinaa
Dnes o 12:45

A prečo to chceš potláčať? Nemyslím si, že je to dobre.

bronik89
Dnes o 12:46

si, aka si. neviem, ci sa da taketo nieco natrenovat 🙂

7miriam77
Dnes o 12:51

Ja som tiež ľútostivy typ človeka a s tým som sa jednoducho zmierila, no viac ma štve moja netrpezlivosť, na Tom sa snažím pracovať...no moc mi to nejde 🤣

anonym_9b6833
Dnes o 12:51
@anonym_2326a3

@anonym_9b6833 čo je na tom krásne???

@anonym_2326a3 Všetko. Je to prejav úprimnosti, empatie a hlbokých citov. Okrem toho z medicínskeho hľadiska je to veľmi prospešné.

anonym_2326a3
Dnes o 12:54
@anonym_9b6833

@anonym_2326a3 Všetko. Je to prejav úprimnosti, empatie a hlbokých citov. Okrem toho z medicínskeho hľadiska je to veľmi prospešné.

@anonym_9b6833 🙄🤦ty asi nereveš za každú somarinu,inak by si si myslela niečo iné

anonym_7ee758
Dnes o 12:59

@mmooly na úzkosti pomáha magnézium, vitamín C, probiotika a detox tela.

vierka_z
Dnes o 13:08

Nijako, za mna je to zbytocne potlacanie emocii, ktore sa neskor moze niekde inde zobrazit.

zuzulkika
Dnes o 13:18
@7miriam77

Ja som tiež ľútostivy typ človeka a s tým som sa jednoducho zmierila, no viac ma štve moja netrpezlivosť, na Tom sa snažím pracovať...no moc mi to nejde 🤣

@7miriam77 celá ja😅

anonym_47d196
Dnes o 13:33

@mmooly úplne ti rozumiem, tiež to tak mám. Už viem, že to súvisí aj s hormónmi, lebo mám dni, keď je to ok, ale mám dni, keď ma rozreve (takmer) aj to, že sa pozdravím bezdomovcovi 😅 Inak som veselý, spokojný a vyrovnaný človek.
Pre ostatných - ja pracujem s emóciami, to nie je o tom, že sa nevieš zdržať napríklad na pohrebe, je to o tom, že ťa rozplačú/dojmú bežné denné situácie (teda aspoň ja to mám takto). Žiaľ, zatiaľ na to nemám recept, mám pár stratégií na odpútenie svojej pozornosti alebo okamžité zľahčenie situácie, ale nie je to úplne ono

anonym_1b6938
Dnes o 14:39

To by aj mna zaujimalo. Ja mam kazdy den slzy na krajíčku ked odchadzam do prace od deti. Aj v praci mam na male ked jedna kolegyna do mna rype

anonym_151941
Dnes o 15:06

Tiež som ten typ,stačí keď si na niečo nepríjemné spomeniem alebo vidím romantiku a už mám slzy v očiach.Ale moja mama bola taká istá,odkedy zomrela mám také stavy častejšie ale nepotláčam to v sebe vyrevem sa a je.Moc to nepomáha ale aspoň sa mi na chvíľu uľaví