Ako si kráľovské deti nájdu kamarátov v škole?
Môže princeznej Charlotte jej postavenie v kráľovskej rodine znepríjemňovať hľadanie normálnych, hlbokých kamarátstiev vo škole? Ako si vôbec kráľovske deti dokážu nájsť kamarátov?
@anonym_autor pojdem sa dať liečiť s tebou 😃 lebo aj mňa to celkom zaujíma
@anonym_autor pojdem sa dať liečiť s tebou 😃 lebo aj mňa to celkom zaujíma
@anonym_16708e Vsak, ja myslim, ze jej doma dsvaju pokyny vo moze a nemoze kamarstke povedat. A nemoze mat ani socialne diete, tak aj komunikacia je urcite problem.
@anonym_16708e Vsak, ja myslim, ze jej doma dsvaju pokyny vo moze a nemoze kamarstke povedat. A nemoze mat ani socialne diete, tak aj komunikacia je urcite problem.
@anonym_autor ja si skor myslim, že maju sukromne domace ucenie, lebo to by musela mať v škole ochranku aj na hodine za chrbtom chapeš 😃
@anonym_autor nehnevaj sa, naozaj sa daj liecit, toto nie je normalne
@simsalabim ja ta vidim, ako to lajkujes. Ze sa ty nehsmbis. Hras vzornu zenu a takto hejtujes
@anonym_autor ja si skor myslim, že maju sukromne domace ucenie, lebo to by musela mať v škole ochranku aj na hodine za chrbtom chapeš 😃
@anonym_16708e Co viem, tak chodia do skoly s inymi detmi. Ale ci tam maju aj ochranku, to neviem
@simsalabim ja ta vidim, ako to lajkujes. Ze sa ty nehsmbis. Hras vzornu zenu a takto hejtujes
@anonym_autor chystas sa ma prist strasit? Udat? Potrestat? Okrem obsesie kralovskou rodinou zjavne este trpis aj stihomamom a hanbis sa za to, lebo to tu denne pridavas ako anonym.
A ty si myslis, ze chodia do spadovej ZS? 😁
@beata_k Samozrejme, ze nie do spadovej.
@anonym_autor chystas sa ma prist strasit? Udat? Potrestat? Okrem obsesie kralovskou rodinou zjavne este trpis aj stihomamom a hanbis sa za to, lebo to tu denne pridavas ako anonym.
@simsalabim Ty mi tiez odpovedas ako anonym. Podla stylizacie si velmi lahko odhalitelna. Mala by si to lutovat.
@simsalabim Ty mi tiez odpovedas ako anonym. Podla stylizacie si velmi lahko odhalitelna. Mala by si to lutovat.
@anonym_autor ano? Vypatrala si ma? Prides na kavu?
@anonym_autor Chodia do skol, kde su deti bohate. Nemyslim si, ze v takej skole musi hrat "formu".
@beata_k Cize cisto aristokraticke triedy?
@anonym_autor ano? Vypatrala si ma? Prides na kavu?
@simsalabim K tebe nie. Nemas hrnceky s britskou kralovskou rodinou.
@anonym_autor Nemusi byt aristokrat. Ale moze si to dovolit, taku skolu. ( si myslim, nie som clenka)
@beata_k Ale aj tak je to zaujimave, ked budu tske deti nadavat na svojich verejne znamych rodicov.
@simsalabim K tebe nie. Nemas hrnceky s britskou kralovskou rodinou.
@anonym_autor no s kralovskou rodinou nie, to mas pravdu. Ale mame s britskou vlajkou, corgi a Big Benom 😅 A mozno este daco ine britske na nich je.
Aktuálne chodí Princess Charlotte do Lambrook School. Je to vidiecka súkromná škola pri Windsore, obklopená veľkým areálom a športoviskami. Chodia tam deti približne od 3 do 13 rokov, je zmiešaná (chlapci aj dievčatá) a kladie dôraz nielen na akademické výsledky, ale aj šport, hudbu, divadlo a celkový rozvoj dieťaťa. Má aj internát. �
Lambrook + 1
Predtým chodila do Thomas’s Battersea v Londýne. Táto škola sa preslávila aj heslom „Be Kind“ („Buď milý“), ktoré je súčasťou jej filozofie. Je známa modernejším prístupom, dôrazom na psychickú pohodu detí, cudzie jazyky, umenie a veľmi individuálny prístup. Navštevujú ju deti bohatších a známych rodín. �
Thomas's | Thomas's London Day Schools + 2
Školné na takýchto školách býva približne desiatky tisíc eur ročne. Thomas’s Battersea napríklad stojí okolo 30-tisíc libier ročne bez ďalších poplatkov. �
A ty si myslis, ze chodia do spadovej ZS? 😁
@beata_k ano chodia do normálnej školy. Ja to mám všetko naštudované
Ona nechodí do klasickej školy kde stretne obyčajné deti. Sú to všetko školy kde je také školné že ju navštevujú len deti bohatých ľudí. Čiže okruh jej známych bude buď niekto bohatý alebo privilegovany z vyššej vrstvy. A tam si držia svoje tajomstvá.
@anonym_ab462f Ano, normalne skolne za 30 000 libier...
@anonym_autor aj ja zbožňujem kráľovskú rodinu. Mam o nich prečítané veľa knih,sledujem ich na sociálnych sieťach. William má tiež veľa priateľov ešte zo školských čias čiže určite si priateľov nájdu.
@beata_k ved jasne ze do sukromnej. Ale nevzdelavaju sa doma.
@anonym_autor aj ja zbožňujem kráľovskú rodinu. Mam o nich prečítané veľa knih,sledujem ich na sociálnych sieťach. William má tiež veľa priateľov ešte zo školských čias čiže určite si priateľov nájdu.
@anonym_ab462f A kto pise, ze sa vzdelavaju doma?
@anonym_autor viem, ze anglictinu neovladas, ale Google translator pomoze
https://en.wikipedia.org/wiki/Lambrook
Charlotte a jej súrodenci začali v septembri 2022 navštevovať Lambrook
https://www.lambrookschool.co.uk/
Aktuálne chodí Princess Charlotte do Lambrook School. Je to vidiecka súkromná škola pri Windsore, obklopená veľkým areálom a športoviskami. Chodia tam deti približne od 3 do 13 rokov, je zmiešaná (chlapci aj dievčatá) a kladie dôraz nielen na akademické výsledky, ale aj šport, hudbu, divadlo a celkový rozvoj dieťaťa. Má aj internát. �
Lambrook + 1
Predtým chodila do Thomas’s Battersea v Londýne. Táto škola sa preslávila aj heslom „Be Kind“ („Buď milý“), ktoré je súčasťou jej filozofie. Je známa modernejším prístupom, dôrazom na psychickú pohodu detí, cudzie jazyky, umenie a veľmi individuálny prístup. Navštevujú ju deti bohatších a známych rodín. �
Thomas's | Thomas's London Day Schools + 2
Školné na takýchto školách býva približne desiatky tisíc eur ročne. Thomas’s Battersea napríklad stojí okolo 30-tisíc libier ročne bez ďalších poplatkov. �
@beata_k Nevies preco zmenila skolu?
@anonym_ab462f Ake ich profily slefujes?
@anonym_autor viem, ze anglictinu neovladas, ale Google translator pomoze
https://en.wikipedia.org/wiki/Lambrook
Charlotte a jej súrodenci začali v septembri 2022 navštevovať Lambrook
https://www.lambrookschool.co.uk/
@anonym_e21fa8 Preco prave tuto skolu?
@anonym_e21fa8 Preco prave tuto skolu?
@anonym_autor ja to mam ako vediet? Ja nie som ich rodic
@beata_k Nevies preco zmenila skolu?
@anonym_autor
Školu zmenila hlavne preto, že sa celá rodina presťahovala z Londýna do Windsoru. Prince William a Catherine chceli pokojšie prostredie, viac súkromia a „normálnejšie“ detstvo pre deti mimo centra Londýna. �
Keď sa presťahovali do Adelaide Cottage pri Windsore, bolo praktické dať všetky tri deti do jednej školy blízko nového domova — preto prešli z Thomas’s Battersea do Lambrook School. �
Veľkú rolu zohralo aj to, že Lambrook je viac vidiecka škola s množstvom aktivít vonku, športom a veľkým areálom. Catherine dlhodobo podporuje pobyt detí v prírode a škola tomuto štýlu veľmi zodpovedá. �
Ďalší dôvod bol súkromie. Vo Windsore majú menej mediálneho tlaku než v Londýne a škola spolupracuje s palácom na ochrane detí pred fotografmi.

@anonym_autor nehnevaj sa, naozaj sa daj liecit, toto nie je normalne