Ako si vysvetľujete vetu: "Nesmiem ťa stratiť v sebe"?
Ako si vysvetľujete túto vetu: "Nesmiem ťa stratiť v sebe"
Podľa toho či to hovorí žena
Podľa toho či to hovorí žena
@anonym_56d753 hovorí to muž
Ach. To bude taká romantická duša, čo trepe takéto romantické blbiny aj keď sám nevie, čo tým chce vlastne povedat
@anonym_autor
To si niekde čítala, alebo Ten muž ti to povedal ?
@anonym_autor chce ta "použiť", ale vzťah nemáš očakávať.
No toto keby mi chlap zadrel. 🤦🤦🤦🤣🤣🤣 Magor. A ty mu to ešte zerieš.
Bullshit.
Nemas za co.
Prečo sa nespýtaš jeho ako tápaťna MK? Tu ti ix žien môže povedať názor podľa seba, ale je to len on, kto vie pravý zmysel. Takže popracovať na komunikácii = základ vzťahu!
Na to je jediná odpoveď - Život je ako studňa.
Aký je kontext k tej vete?
Či chces iba význam veru,kt.si niekde čítala?
"Nesmiem ťa stratiť v sebe" je hlboko poetická a emotívna veta. Zvyčajne vyjadruje intenzívny pocit strachu zo straty identity, dôležitej spomienky, milovanej osoby alebo zásadnej časti vlastného ja v spleti vnútorných pocitov, výziev alebo plynutia času.
Je to vyjadrenie zraniteľnosti a odhodlania udržať si niečo nesmierne cenné vo svojom vnútri. Možno takto.
@anonym_autor na to by som si pomyslela: Len aby si sa ty nestratil vo mne😉😀
"Nesmiem ťa stratiť v sebe" je hlboko poetická a emotívna veta. Zvyčajne vyjadruje intenzívny pocit strachu zo straty identity, dôležitej spomienky, milovanej osoby alebo zásadnej časti vlastného ja v spleti vnútorných pocitov, výziev alebo plynutia času.
Je to vyjadrenie zraniteľnosti a odhodlania udržať si niečo nesmierne cenné vo svojom vnútri. Možno takto.
@bloger ďakujem 😊 to je veľmi pekné vyjadrenie
@anonym_autor neviem co znamena, ale ten kto ju hovori tak akurat o*ebava.
@anonym_autor ja by som skôr ešte pochopila: nesmiem sa stratiť v tebe...
@anonym_autor na to by som si pomyslela: Len aby si sa ty nestratil vo mne😉😀
@anonym_35c002 🤣🤣🤣 haha "krastne"... ak by mi to
v tej chvili napadlo, ja by som mu to aj povedala..
Po kolkych poharikoch prisla ta veta?
Vola sa ten muz Andrej Danko?
Toto ti povie ten, ktory ta potom opusta s vetou: Musis pochopit…
@bloger chatgpt😆? Mne raz jeden človek, na ktorom mi záležalo povedal, že strašne analyzujem, čo kto povedal a ničím si tým mentálne zdravie. A mal pravdu. On z môjho života postupne odišiel a ja... Si stále ničom mentálne zdravie. Pointa,? Nerieš. Možno za tým nič nebolo...
@bloger chatgpt😆? Mne raz jeden človek, na ktorom mi záležalo povedal, že strašne analyzujem, čo kto povedal a ničím si tým mentálne zdravie. A mal pravdu. On z môjho života postupne odišiel a ja... Si stále ničom mentálne zdravie. Pointa,? Nerieš. Možno za tým nič nebolo...
@asocial Vždy za všetkým niečo je. Nič sa nehovorí len tak.

filozof nepouzitelny do zivota