icon

Ako úprimne zhodnotiť postavu po zime?

Včera o 13:29

Ahojte, rozhodila ma poznámka od priateľovej mamy, ktorá sa ma spýtala, že či niečo netajiíme (myslela tým, že či nie som tehotná), lebo, som nejaká bacuľatá. Je pravda, že som cez zimu pribrala, no nečakala som, že to je takto viditeľné. Ako by ste úprimne zhodnotili takúto postavu vy? Zatiaľ ešte nie svokra je presvedčená, že musím mať 80+kg. Nemáme doma váhu, no zaskočilo má to, že ma okolie môže takto vidieť.

anonym_d6027c
Včera o 14:25
@bluka2

@simsalabim Mne sa velke zadky pacili aj v tej dobe 🙂

@bluka2 mne sa tiež viac páči u žien okrúhly zadok než plochý bez tvaru.

anonym_63a1fd
Včera o 14:26

@anonym_autor milujem takéto reči otázky, sama dobre vieš zhodnotiť že si skvelej postavy 🥴 čo mám povedať ja keď mám 178 CM a 133 kg ? 🥴

zuzubb007
Včera o 14:33

Zlá fotka daj dáku normálnu spredu, alebo sa postav na váhu a problém vyriešený

anonym_84e1b2
Včera o 14:37

mozno si pribrala do tvare ,zadok a stehna .. ak ano mohlo ju to zmiast ... postavu co si sem dala z boku clovek tazko posudi ked ta nevidel pred prejedanim sa

anonym_84e1b2
Včera o 14:38

ale tu nejde o hodnotenie postavy ... ale ako vyzerala pred a po -kedze si to okolie vsimlo tak zmena asi prebehla vacsia ... a chudak skorosvokra to hold jedina povedala nahlas ...

mk1111111111
Včera o 14:43

Veru za mna, dolu velky objem, oproti vrchu.

anonym_7edf07
Včera o 14:44
@anonym_0534dc

Nemáš veĺké brucho,tak netuším prečo ju napadlo práve tehotenstvo.Máš dosť maskulínnu postavu.Hrubé stehná a zadok-predpokladám ,že cvičís.Váha môže byť tým pádom vyššia,ale 80 kg sotva. Ku mužskému komentáru vyššie- cvičím,ale iba light, lebo presne takto som nikdy vyzerať nechcela. Jediné po čom túžim je pevnejšie telo a ploché brucho.Ale ženy,ktoré takto vyzerajú patria k tým,ktorým da to páči a verím,že je za tým kopec driny. Tučná určite nie si.

@anonym_0534dc kľudne môžeš cvičiť silovo a nie light. Na drepy zdvihneme 60kg + tyčka a také stehná nemám (mám 55kg), ani mať nebudem, na to treba mať proporcie tela 🙂

aurora33
Včera o 14:47

@anonym_autor hrozna postava. Som uprimne šťastná že takú nemám. Mne sa nikdy nepáčili tieto konské nechutne stehniska. Otras

anonym_776eba
Včera o 14:53

vzhladom na to, že si dala fotku len z profilu a ešte aj v leginach , ktore zrejme sťahuju, ťažko povedať ci vyzeráš. že máš 80kg , alebo nie. Predpokladám, že partnerova matka ťa nehodnotila na základe tejto fotky a v tomto oblečeni. Legíny tohto strihu vedia veľmi dobre opticky zmeniť postavu. Vidim to aj na sebe, ked si dám legíny do fitka , mam hned opticky 10kg menej a žiadne brucho.

anonym_d6027c
Včera o 14:55
@aurora33

@anonym_autor hrozna postava. Som uprimne šťastná že takú nemám. Mne sa nikdy nepáčili tieto konské nechutne stehniska. Otras

@aurora33 otras je tvoj príspevok, musíš byť veľmi " obľúbená " vo svojom okolí s tak obmedzeným vyjadrovaním.

anonym_0534dc
Včera o 14:58

Autorka si nezaslúži takéto zhadzovanie a zosmiešňovanie.Keby sama nechcela a nepáčilo sa to jej ,tak by také stehná nemala.Navyše je to aj teraz trend. Nie je vyžratá, vidno že maká na sebe.Ale nesúhlasím ani s názorom, že komu sa to nepáči,tak závidí. Urážať sa ako slepice snáď kvôli tomu nemusíme.

anonym_364346
Včera o 15:03
@anonym_autor

Tu je fotka postavy z víkendu

@anonym_autor Ja mam 165 cm a 60 kg a teda take stehniská ani zadok nemám a ani nechcem na mna to je veľa ...skus sa viac naťahovať.

anonym_a3b571
Včera o 15:08
@anonym_autor

Tu je fotka postavy z víkendu

@anonym_autor ja vidím iba veľký zadok a silné stehna. Z toho ťažko posúdiť, ako vyzeráš. Keby si tu dala normálnu foto celej postavy, bolo by to o inom.

anonym_608ef7
Včera o 15:09

Tu radšej sa nepýtaj, lebo polovica ti povie tak, polovica presný opak. Každý sme iný. Iná postava, každému sa iné páči. Stotožnujem sa so ženami, ktoré to zhodnotili bez osobných urážok. Ja osobne by som to vôbec neriešil, ak si Ty si sebou spokojná. A tie rady od "riaditeliek zemegule" si vôbec nepripúšťaj.

bluka2
Včera o 15:09
@anonym_d6027c

@bluka2 mne sa tiež viac páči u žien okrúhly zadok než plochý bez tvaru.

@anonym_d6027c No presne a kedze sa vekom splostuje, je dobre aspon zacat takym dobre zaokruhlenym 🙂

mandzula
Včera o 15:10

Tvoj zadok a stehna, to je sen mnohych dnesnych zien, co sa vo fitku natahuju s tazkymi vahami. Ak sa ti to po vyzleceni legin nevyvali zo vsetkych stran, bud v klidku, je to fajn.

mima73
Autor odpoveď zmazal
anonym_608ef7
Včera o 15:11

Daj fotku svokry, možno tam bude celý problém 😉

anonym_9f3492
Včera o 15:12

Keďže si tu dala fotku z boku, tak asi nechceš
počuť pravdu.
Veľké stehná, veľký zadok, ako to vyzerá bez legin ťažko povedať, leginy sťahujú aj brucho, takže tiež sa nedá posúdiť. Fotka z predu v nejakých normálnych nohaviciach by asi vyzerala úplne inak… Ako to vyzeralo pred zimou nevieme. Môj odhad okolo 70 kg.

motylik2559
Včera o 15:12

@anonym_autor Ahoj, mozno by nebolo odveci pridat fotku pred a po. A idealne zpredu a v inom obleceni. Takto sa tazko hodnoti, lebo nevieme aka si bola predtym. Taktiez fotka z boku moze vyzerat super, ale zpredu uz to az take byt nemusi ten celkovy dojem.

anonym_3aeeb6
Včera o 15:13

Autorka urcite nevyzeras ako tehotna. A nie si urcite tucna. Ale ani stihla nie si. A osobne ja by som si s takou postavou neobliekla take zlte leginy. Aspon cierne, tie skresluju.

anonym_608ef7
Včera o 15:14

Nepočúvaj, nedávaj sem žiadne svoje fotky viac. Tu Ťa ugrilujú zaživa.

aurora33
Včera o 15:21
@anonym_d6027c

@aurora33 otras je tvoj príspevok, musíš byť veľmi " obľúbená " vo svojom okolí s tak obmedzeným vyjadrovaním.

@anonym_d6027c som velmi oblubena. Zavidis?

mmia96
Včera o 15:23

Ale no, žienky, ktoré tu píšete hnusné komentáre, hoďte sem aj vy fotku postavy a uvidíme, aké ste princezné.
A autorka – vidím len jednu fotku zboku, za mňa zadok top, pekné ploché brucho, mne osobne sa len väčšie stehná nepáčia. Na tej jednej fotke čo si pridala vyzeráš, že silovo cvičíš.

anonym_9f3492
Včera o 15:45

Ako viete posúdiť brucho? Môže to byť kľudne aj nejak takto

anonym_d6027c
Včera o 15:47
@aurora33

@anonym_d6027c som velmi oblubena. Zavidis?

@aurora33 nie nezávidím, práve naopak je mi ťa ľúto, podľa príspevku musíš mať veľmi nízke sebavedomie.

ivik4
Včera o 15:51
@anonym_9f3492

Ako viete posúdiť brucho? Môže to byť kľudne aj nejak takto

@anonym_9f3492 presne
Keby chcela naozaj UPRIMNE nazory, prida uplne inu fotografiu

aurora33
Včera o 15:58
@anonym_d6027c

@aurora33 nie nezávidím, práve naopak je mi ťa ľúto, podľa príspevku musíš mať veľmi nízke sebavedomie.

@anonym_d6027c nemám. Som so sebou spokojná. A nerieš mňa, ok? Rieš autorku, alebo seba.

anonym_bdf424
Včera o 16:05
@simsalabim

@anonym_5178c4 ja odpadnem, tolko milych fraz ... "stehna ako rusky vzpierac....hruba kostra...velke chodidla...velka rit...." Napada mi iba - "if you have nothing nice to say, say nothing at all".

@simsalabim to píšu asi tie chudé s ochablym telom a malým zadkom rozliatym ako panvica…stihla obezita, dysfunkcne telo, sle hlavne že chudé

anonym_bdf424
Včera o 16:07
@anonym_d6027c

@anonym_d6027c Možno ma tenké nohy a vrch tela ako chladnička 😆