icon

Ako úprimne zhodnotiť postavu po zime?

14. apr 2026

Ahojte, rozhodila ma poznámka od priateľovej mamy, ktorá sa ma spýtala, že či niečo netajiíme (myslela tým, že či nie som tehotná), lebo, som nejaká bacuľatá. Je pravda, že som cez zimu pribrala, no nečakala som, že to je takto viditeľné. Ako by ste úprimne zhodnotili takúto postavu vy? Zatiaľ ešte nie svokra je presvedčená, že musím mať 80+kg. Nemáme doma váhu, no zaskočilo má to, že ma okolie môže takto vidieť.

Strana
z4
oskvarka
15. apr 2026
@anonym_autor

Meriam 173cm, davnejsie som zvykla mat 60kg, no to sa bavime o roku 2023/24, odvtedy som asi na vahe nestala. 80 mi ale pride aj takato psychologicka hranica, ktoru si nejako neviem pripustit.

@anonym_autor ak si mala 60 isto teraz nemáš 80..skôr 70 by som typovala. A váha je len číslo. Postavu máš dobrú a poznámky by som neriešila 🙈 ja mám vyšité brucho zle držanie tela a stáva sa mi že mi ľudia už rovno gratuluju k tehotenstvu. 😂 Ale teda takto rozhodne nevyzerá moje brucho.

oskvarka
15. apr 2026
@aurora33

@anonym_autor hrozna postava. Som uprimne šťastná že takú nemám. Mne sa nikdy nepáčili tieto konské nechutne stehniska. Otras

@aurora33 naozaj? A tebe sa zdalo že presne túto vec o sebe samej si chcela zdelit svetu v tejto téme a takýmto spôsobom 🤔. Lebo nás to asi všetkých ostatných zaujímalo?

aurora33
15. apr 2026
@oskvarka

@aurora33 naozaj? A tebe sa zdalo že presne túto vec o sebe samej si chcela zdelit svetu v tejto téme a takýmto spôsobom 🤔. Lebo nás to asi všetkých ostatných zaujímalo?

@oskvarka tak asi ťa to zaujalo, keď na mňa reaguješ.

aurora33
15. apr 2026
@oskvarka

@anonym_autor ak si mala 60 isto teraz nemáš 80..skôr 70 by som typovala. A váha je len číslo. Postavu máš dobrú a poznámky by som neriešila 🙈 ja mám vyšité brucho zle držanie tela a stáva sa mi že mi ľudia už rovno gratuluju k tehotenstvu. 😂 Ale teda takto rozhodne nevyzerá moje brucho.

@oskvarka najdi si fyzio a popracuj na sebe. Takto si koledujes o veľké problémy.

janaspa
15. apr 2026

@anonym_autor mne sa stalo, ze suseda na mna pozrela a sa ma pyta ci niesom tehotna. Ani ja som o tom este nevedela a bola to pravda, a to som mala nrjakych 54kg pri 164 cm vyske, brucho normlane🙂

oskvarka
15. apr 2026
@aurora33

@oskvarka najdi si fyzio a popracuj na sebe. Takto si koledujes o veľké problémy.

@aurora33 veru by som asi mala ...snažím sa cvičiť (ale akosi není moc kedy..) ale to zle držanie tela mám od mala. Chodiť som začala neskôr a veľmi mi uškodilo poskladané vankúšmi a behanie v choditkum..v puberte som sa vytiahla. A potom po 30 ešte ulceroznunkolitida. Ráno sa to ešte sa na večer je to brucho a držanie tela vždy horšie.

anonym_836f75
15. apr 2026
@anonym_776eba

vzhladom na to, že si dala fotku len z profilu a ešte aj v leginach , ktore zrejme sťahuju, ťažko povedať ci vyzeráš. že máš 80kg , alebo nie. Predpokladám, že partnerova matka ťa nehodnotila na základe tejto fotky a v tomto oblečeni. Legíny tohto strihu vedia veľmi dobre opticky zmeniť postavu. Vidim to aj na sebe, ked si dám legíny do fitka , mam hned opticky 10kg menej a žiadne brucho.

@anonym_776eba ktore legíny nosíš do fitka? 😁 poraď

anonym_836f75
15. apr 2026

@anonym_autor moja, musis dat fotku aj pred zimou, nevieme ako si vyzerala pred zimou, ked pises, ze si pribrala cez zimu. Zbytočné polemizovať takto

drahomirrra
15. apr 2026
@simsalabim

@anonym_5178c4 ja odpadnem, tolko milych fraz ... "stehna ako rusky vzpierac....hruba kostra...velke chodidla...velka rit...." Napada mi iba - "if you have nothing nice to say, say nothing at all".

@simsalabim Zavidia az to boli. A este kazda napise pod anonymom a samy doma vyzrate, ale fotku nedaju 😃😃

sisska96
15. apr 2026
@anonym_autor

Tu je fotka postavy z víkendu

@anonym_autor len zadok más veľký . No inak fajn postava určite nie 80kg

anonym_776eba
15. apr 2026
@anonym_836f75

@anonym_776eba ktore legíny nosíš do fitka? 😁 poraď

@anonym_836f75 z myprotein alebo oace, mám viacero

aurora33
15. apr 2026
@oskvarka

@aurora33 veru by som asi mala ...snažím sa cvičiť (ale akosi není moc kedy..) ale to zle držanie tela mám od mala. Chodiť som začala neskôr a veľmi mi uškodilo poskladané vankúšmi a behanie v choditkum..v puberte som sa vytiahla. A potom po 30 ešte ulceroznunkolitida. Ráno sa to ešte sa na večer je to brucho a držanie tela vždy horšie.

@oskvarka a nevadí ti to?

oskvarka
15. apr 2026
@aurora33

@oskvarka a nevadí ti to?

@aurora33 vadí celý život ale akosi nemám dostatok sebadisciplíny a vôle na to venovať tomu dostatok pozornosti....stále je čosi dôležitejšie..

radacak
16. apr 2026
@anonym_autor

Tu je fotka postavy z víkendu

@anonym_autor super postava ♥️svokru nerieš
Ak si aj pribrala tak na správnych miestach

Strana
z4