icon

Ako vnímate močenie mužov na verejnosti?

9. júl 2026

Ak ste s mužmi na výletoch, festivaloch, v parkoch večer na pikniku a pod…alebo aj hocikde behate celý den až do večera po meste…idú vaši muži na oficiálne verejne toalety, hoci sú o kúsok ďalej? Alebo sa vymočia hocikde v kríkoch alebo za autom. Jeden z môjho blízkeho okolia mladý chlap to oprie hocikde, na pikniku podvečer 3 metre od ostatných, skoro som sa dovracala. Aj hocikde nebude dlho čakať v rade alebo hľadať záchody. Podľa neho to je v pohode. Podľa mňa nechutne, hulvatske. To robia hádam chlapi pri kosení záhrady ďaleko od domu.

Strana
z2
anonym_c36b6a
10. júl 2026

@anonym_autor Neznasam to. Vsetko ocuravaju ako take psiky nekulturne. Mne to teda dost vadi, ze sa to tak bezne u nas toleruje a berie normalne, ze chlap hocikde v zavetri sa ide vymocit. Otras.

sisaka
10. júl 2026
@anonym_52352a

@anonym_1bf00d co to ma s matkou spoločné? Ved aj malé deti nechávame vycikať keď sme s nimi vonku, niekde pri kríkoch, neutekame preto s nimi domov. Ty to tak nemáš? A dokonca aj kakat keď ich to chytí.

@anonym_52352a ak to nemyslíš ironicky, tak presne toto je ten problém. Nechávate to robiť malým deťom a tie s tým vyrastajú, že je to Ok. Nie, nie je. Je to nechutné a aj pri malých deťoch. Treba počkať, kým budú zrelé na to, aby udržali moč, dovtedy treba nosiť plienky, nie očúravať okolie.
Fakt totálny nekultúrny primitivizmus.
Nám do Kanady sa dotrepalo kopec Indov a správajú sa podobne ako Slováci, akurát to povýšili ešte na vyšší level, lebo tí okrem čúrania sú schopní sa s prepáčením aj vysrať pri detskom ihrisku, či na pláži.

anonym_52352a
10. júl 2026
@sisaka

@anonym_52352a ak to nemyslíš ironicky, tak presne toto je ten problém. Nechávate to robiť malým deťom a tie s tým vyrastajú, že je to Ok. Nie, nie je. Je to nechutné a aj pri malých deťoch. Treba počkať, kým budú zrelé na to, aby udržali moč, dovtedy treba nosiť plienky, nie očúravať okolie.
Fakt totálny nekultúrny primitivizmus.
Nám do Kanady sa dotrepalo kopec Indov a správajú sa podobne ako Slováci, akurát to povýšili ešte na vyšší level, lebo tí okrem čúrania sú schopní sa s prepáčením aj vysrať pri detskom ihrisku, či na pláži.

@minenkaa
@sisaka
Ale vy o tom hovoríte ako keby ste také niečo nikdy nevideli. Ja to vidím pravidelne hocikde na ulici. Hovorím o malých deťoch, nie o dospelých, a už vôbec nie o indoch.

minenkaa
10. júl 2026
@anonym_52352a

@minenkaa
@sisaka
Ale vy o tom hovoríte ako keby ste také niečo nikdy nevideli. Ja to vidím pravidelne hocikde na ulici. Hovorím o malých deťoch, nie o dospelých, a už vôbec nie o indoch.

@anonym_52352a a malé deti a dospelý je aký rozdiel,oboje je hnusne a čo vylúčia smrdí rovnako keď je to na slnku

klotildabazarik
10. júl 2026

@anonym_autor sak co by si cakala sedlaci

sisaka
10. júl 2026
@anonym_52352a

@minenkaa
@sisaka

@anonym_52352a však aj ja píšem o malých deťoch. Nie, nevidím to denne, žijem v Kanade a tu deti naozaj neočuravajú parky, ihriská atď., skrátka tu sa to nerobí 🤷‍♀️

euka210
10. júl 2026

@anonym_autor v lese ci pri ceste autom maju chlapi stale vyhodu, ze si mozu odskocit.
V meste a pod.kde su wc, tak samozrejme ze pouzije wc, nema 2r, aby tolko nevydrzal.

Strana
z2