icon

Ako ženy financujú svoj luxusný životný štýl?

Včera o 12:41

Toto nie je závisť …. Iba fakt niekedy nechápem odkiaľ ľudia berú také palky každý mesiac na všetko…. Žiadna škola vyštudovana , odrazu len kurz estetiky tvare …. A potom kszdy mesuac dovolenka kde hotel stojí 1800€ na noc…… keďže tu minule boli témy na Plackovu , Zidekovu , sisqe … zaujímala by ma Barbarita ak viete niektoré o koho sa jedna….. viem že kedysi bola s Kolárom … ale normálne ako ona žije to je čistý extrém a na nic sa nehrá … ona neujde na low kost dovolenku za 800€ a hotel za 90€. Ona chodí do hotelov za 1800€ na noc. Potom sa vráti , ma na prerabku salónu , do toho sedí od rana do večera v reštaurácii , potom ju človek vidí ako si kupi Dior alebo Chanel a určite nie fake… alebo prsteň za 10 tisíc a tvrdí ako si to kúpila za svoje …. A tvári sa aká je emancipovana tvarová estetička….to fakt tie baby zarábajú 30 tisíc.?Teda mne príde že ona za mesuac minie aj 50 tisíc. O aute na ktoré ma pomlčím… ako to že je fakt pekná inšpiratívna a postavu ma bohyne ….. opakujem toto neni závisť ! Ale úvaha či si urobím kurz …

Strana
z2
anonym_6558c8
Včera o 17:13
@juliet86

@anonym_6558c8 posles mi link na nejaky clanok o tomto?

@juliet86 na nete je toho kopec

autor
Včera o 17:40
@anonym_6558c8

@juliet86 na nete je toho kopec

@anonym_6558c8 a tu malú ma s kým ?

blanblan
Včera o 17:58
@anonym_autor

@anonym_4d6afd ona nie je influ. Nerobí žiadne spolupráce… len ukazuje svoj luxusný život… a že robí skincare v salóne.

@anonym_autor neviem o koho ide ale netreba veriť všetkému čo vidíš na sieťach. A teraz s IA už vôbec nie. Vypni to a budeš spokojnejšia. (Bez irónie)

tiezjedna
Včera o 18:13
@anonym_autor

@anonym_6558c8 no veď sa snažím zistiť 😅 kto by taký život nechvel. Keď to sledujem.

@anonym_autor tí sráči, s ktorými sa zahadzuje jej radi zaplatia "držhubné"😉

anonym_cc0e27
Včera o 20:58
@anonym_a910b3

To je len take pozlatko nachvilu, potom to splasne a hotovo. Nechci byt v jej kozi, musi sa podkladat a ponizovat a ver, taky zivot nie je lahky, aj ked sa prezentuje, ako uzasne si uziva. Nikomu nic z neba nespadne len tak, jedine tum narodenim v spravnej rodine - tzv.povolanie syn, dcera

@anonym_a910b3 poznam, ako skoncilo jedno povolanie syn. Aj tricko take nosil. Pramen zomrel a mamicka este zo zasob potrebuje zit. Syn musi pracovat ako robotnik, lebo skoly ma kupene a nic neovlada.

anonym_a910b3
Dnes o 06:37
@anonym_autor

@anonym_a910b3 tak reálne si zoberem koľko žien žije s kokmi ktorý ich ponižuje a ešte aj žijú ako chudery … a nedokážu odísť lebo peniaze … si myslím, že radšej toto ako chudoba a kreten .

@anonym_autor to fakt by si tak uboho zila? Hlavne, ze peniaze? Hmmm, tak "stastny" zivot

tiezjedna
Dnes o 06:58
@anonym_a910b3

@anonym_autor to fakt by si tak uboho zila? Hlavne, ze peniaze? Hmmm, tak "stastny" zivot

@anonym_a910b3 ty si nepochopila pointu. Ona to nemyslela tak, že niekto by takto mal žiť cielene. Ale že keď by si mala vybrať jednu z týchto dvoch zlých situácií, tak "lepšia" je tá s peniazmi. A má pravdu.

anonym_a910b3
Dnes o 10:05
@tiezjedna

@anonym_a910b3 ty si nepochopila pointu. Ona to nemyslela tak, že niekto by takto mal žiť cielene. Ale že keď by si mala vybrať jednu z týchto dvoch zlých situácií, tak "lepšia" je tá s peniazmi. A má pravdu.

@tiezjedna no, ja by som si nevybrala ani jednu. Vzdy je moznoat volby

autor
Dnes o 10:45
@anonym_a910b3

@anonym_a910b3 ty si nepochopila pointu , vieš koľko je žien ktoré žijú ako chudery ? Dve deti. Žiadne peniaze lebo koli deťom sedí doma…. Z muža je kokot ktorý psych. Fyz týra .. to horšie , alebo kokot čo nic nepomôže iba zaplatí splátky , dovolenka to nehrozí a žena žije ako totálny šváb ktorej muž nic nedopraje ?! Žena je nešťastná a nema na nic peniaze lebo ich ma chlap ?! A nemôže ani odísť lebo je svorc z dvoma deťmi ( guľami ) na krku ??!! Vieš koľko je takých žien na Slovensku ?! Takte áno ? Ak toto dokáže svojou vychcanostou z nejakými chlapmi ich takto vycucat a mať dovolenky , luxus , peniaze …a neustále píše , že svoj život miluje ( no bodaj by nie ) veď žije doslova sen. Tak samozrejme ju obdivujem. A tlieskam jej. A tie chudery čo sú hlúpe a nedokážu to , tak budú žiť ako tie šváby lebo sú “ dobre “. Žiaľ tak to je.

natalka13
Dnes o 16:31
@anonym_autor

@anonym_6558c8 no veď sa snažím zistiť 😅 kto by taký život nechvel. Keď to sledujem.

@anonym_autor zivis ju aj ty svojim sledovanim a klikanim.

Strana
z2