icon

Ako zvládať tajomstvá bez tiaže na svedomí?

10. jan 2026

Dobrý deň...
Nájdu sa tu nejaké ženy, alebo aj muži, ktorí majú nejaké tajomstvo,ktoré nemôžu nikomu, naozaj nikomu vyzradiť? Ja osobne jedno mám. Svedomie ma neťaží. Ale ten pocit, že nemôžete s nikým na svete zdieľať svoje pocity, je hrozný...a cítim, že som z toho stále viac nervózna, aj moje okolie už to vníma...
Ako ventilovať tieto stavy?

anonym_f63777
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_f63777 písanie, volanie, vyznanie, dohoda, stretnutie, užívanie si, písanie, volanie, skrývanie ...a tak stále dokola 😏

@anonym_autor uzivaj sme v tom vsetci

anonym_f63777
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_32731d ..po vyše 20 rokoch s mužom, manželia sme kratšie .... Mám menej ako 40 ..

@anonym_autor stale vysoko atraktivna pre inych. 🫶

anonym_797b4f
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_32731d ..po vyše 20 rokoch s mužom, manželia sme kratšie .... Mám menej ako 40 ..

@anonym_autor ty si priklad nevyburenej kozy, ktorá podľahla pred 20tkou prvému, ktorý mal o teba záujem a teraz dobiehaš zameškané. Ale v inom fóre sa budeš chváliť, že žiješ v manželstve so svojou prvou láskou už x rokov . Len potom nezabudni dopísať, že koľko milencov si v manželstve mala.

autor
10. jan 2026
@alickapusinka

Tak pokiaľ nebudeš tehotna tak to tajiť budete ale vždy to môže vyjsť najavo hlavne ked najmenej čakáš vtedy to príde. A potom budete musieť riešiť následky svojho nerozvažneho konania. Potom to praskne určite s následkami.Pre jeho a tvoje manželstvo.Nevera nie je o tom čo píšeš doma u neho je všetko OK aj u nás no nie je to tak snažiš sa to ospravedlniť a nahovarať si ak by to bolo všetko OK nemám potrebu hľadať spať s niekým iným ked som v spokojnom manželstve aj dotyční.Takže nie nie je to v poriadku nič ani u vás ani u neho doma ak by to tak bolo nerozvracate si návzajom rodiny.Ja som názoru najprv ukonči jedno potom začni druhe.Po nevere by som sa nedokazala tvariť a dalej spať s manželom a že sa nič nestalo.Navyše TY spíš s manželom on s manželkou vy dvaja spolu no čista katastrofa.

@alickapusinka ale my sme to nehľadali ...

autor
10. jan 2026
@anonym_797b4f

@anonym_autor ty si priklad nevyburenej kozy, ktorá podľahla pred 20tkou prvému, ktorý mal o teba záujem a teraz dobiehaš zameškané. Ale v inom fóre sa budeš chváliť, že žiješ v manželstve so svojou prvou láskou už x rokov . Len potom nezabudni dopísať, že koľko milencov si v manželstve mala.

@anonym_797b4f vybúrená som bola dosť a môj muž nie je moja prvá láska, a ani nežijeme na ružovom oblaciku ... Milenca som doteraz žiadneho nemala ... Toto je prvý a myslím, že aj posledný..

anonym_f63777
10. jan 2026
@anonym_797b4f

@anonym_797b4f pocet milencov nie je vobec dolezity. Kludne aj 10 alebo 20. Je to iba sex. Nic viac

anonym_15633f
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_f63777
@anonym_f63777
..áno, nevera ... Ale neťaží ma ani tak to, že som neverná, ako to, že nemôžem nikomu povedať o ňom, o nás .. ani neviem, prečo by som to mala chcieť, je to celé také divné ...a nie je v tom láska, ale skôr príťažlivosť, ktorej sa nedá odolať ... A hlavne, keď osobu denne stretávam ...

@anonym_autor Skus sa vykecat chatgpt. A potom ten chat vymaz. Hm?

anonym_3dc143
10. jan 2026

Kks ja že že aké neskutočne tajomstvo ťa ťaží
Teba ťaží nieže to ze nemôžeš povedať ale mala by si
A prekopať svoj život.. ale to je veľa námahy
Riešiť úlety je tak jednoduché
Takže neboj, stále nepoznáš ťažbu na duši lebo by si to nenechala len tak a donutilo by ťa aspoň aby si trocha bola férová k sebe a k ľuďom v tvojom živote
No som zvedavá ako to dopadne
I keď asi sa to nedozvieme
Snáď sa rozhodnes pre čistý štít
A to bude život peřičko

pralinka25
10. jan 2026
@anonym_f63777

Mna zaujima vsetko asi kazda ma kolegu ktory nadbieha a nevadi mu ze sa pozna s muzom. Ako to zacalo ako pokracovalo. Toto chcem vediet.

@anonym_f63777 tak ja mam napriklad ine zaluby. sracky druhych ma nezaujimaju. co s tymi informaciami robis? robis si nad tym dobre ci co ti to dava?
a atraktivna pre inych? ked tu citam neraz tych zufalcov co chcu zasunut a je im uplne jedno kam tak t ze niekto prejavi zaujem este neznamena ze si atraktivna. uplne stacia tie tri diery a je fuk kto si

autor
10. jan 2026
@pralinka25

@anonym_f63777 tak ja mam napriklad ine zaluby. sracky druhych ma nezaujimaju. co s tymi informaciami robis? robis si nad tym dobre ci co ti to dava?
a atraktivna pre inych? ked tu citam neraz tych zufalcov co chcu zasunut a je im uplne jedno kam tak t ze niekto prejavi zaujem este neznamena ze si atraktivna. uplne stacia tie tri diery a je fuk kto si

@pralinka25 ..myslím, že vyzerám celkom dobre a on nie je žiadny zúfalec ... Ale áno, sú aj takí ...

autor
10. jan 2026
@anonym_3dc143

Kks ja že že aké neskutočne tajomstvo ťa ťaží
Teba ťaží nieže to ze nemôžeš povedať ale mala by si
A prekopať svoj život.. ale to je veľa námahy
Riešiť úlety je tak jednoduché
Takže neboj, stále nepoznáš ťažbu na duši lebo by si to nenechala len tak a donutilo by ťa aspoň aby si trocha bola férová k sebe a k ľuďom v tvojom živote
No som zvedavá ako to dopadne
I keď asi sa to nedozvieme
Snáď sa rozhodnes pre čistý štít
A to bude život peřičko

@anonym_3dc143 myslíš, že je to svedomie? Necítim sa previnilo ....

pralinka25
10. jan 2026
@anonym_autor

@pralinka25 ..myslím, že vyzerám celkom dobre a on nie je žiadny zúfalec ... Ale áno, sú aj takí ...

@anonym_autor to zrovna nepatrilo tebe ale trojsedmicke. 😉

andrejka2424
10. jan 2026

Mne sa páči ten názor,že užívaj,sme v tom všetci.Neviem,či to napísala žena,ale tipujem to na chlapa. Tak nie, naozaj nie sme.Podaktorí žijeme svoj život s tým, koho sme si vybrali a vernosť nie je iba fráza, ale rozhodnutie.

anonym_f63777
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor neries kto co pise nevera jevako ahoj s usmevom. Niekoho pozdravis slusne a niekoho s usmevom a tak to je s niekym si clovek sadne a sexuju. Zbytocna drama. Uzivas si ty, suseda, kamaratky. A pri vine si viete vzdy povedat viac. Zeny sex miluju a vydrzia viac ako muzi. Preto ho vyhladavaju.

autor
10. jan 2026
@andrejka2424

Mne sa páči ten názor,že užívaj,sme v tom všetci.Neviem,či to napísala žena,ale tipujem to na chlapa. Tak nie, naozaj nie sme.Podaktorí žijeme svoj život s tým, koho sme si vybrali a vernosť nie je iba fráza, ale rozhodnutie.

@andrejka2424 to som si myslela celý život aj ja .... Že mňa sa to netýka,mne sa.to nestane ..

andrejka2424
10. jan 2026
@anonym_autor

@andrejka2424 to som si myslela celý život aj ja .... Že mňa sa to netýka,mne sa.to nestane ..

@anonym_autor Máš pravdu, málokto ide do vzťahu s tým,že plánuje vopred neveru.Nedám ruku do ohňa za nikoho,sme iba ĺudia.Ale verím,že ak sa to stane, nebudem klamať a prajem si nebyť klamaná.Ja svedomie mám a mužovi som po pár rokoch prezradila veci, ktoré ani vedieť nemusel,lebo sa to stalo pred tým,ako som ho spoznala.Ale chcela som žiť s tým skvelým pocitom,že pred týmto človekom to môžem byť ja a nemusím nič tajiť a nič predstierať.

anonym_f63777
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor stane sa to aj jej len nie dnes

autor
10. jan 2026
@anonym_f63777

@anonym_autor neries kto co pise nevera jevako ahoj s usmevom. Niekoho pozdravis slusne a niekoho s usmevom a tak to je s niekym si clovek sadne a sexuju. Zbytocna drama. Uzivas si ty, suseda, kamaratky. A pri vine si viete vzdy povedat viac. Zeny sex miluju a vydrzia viac ako muzi. Preto ho vyhladavaju.

@anonym_f63777 ale ja som nič nevyhľadávala ... My spolu pracujeme už dlho, ale prišlo to až teraz, pred pol rokom..pritom sa nič nezmenilo ... Rovnaké dni, rovnaky pokec v kuchynke, ...

andrejka2424
10. jan 2026
@anonym_f63777

@anonym_autor stane sa to aj jej len nie dnes

@anonym_f63777 Ďakujem, už nemusím vyhĺadať vešticu.

autor
10. jan 2026
@andrejka2424

@anonym_autor Máš pravdu, málokto ide do vzťahu s tým,že plánuje vopred neveru.Nedám ruku do ohňa za nikoho,sme iba ĺudia.Ale verím,že ak sa to stane, nebudem klamať a prajem si nebyť klamaná.Ja svedomie mám a mužovi som po pár rokoch prezradila veci, ktoré ani vedieť nemusel,lebo sa to stalo pred tým,ako som ho spoznala.Ale chcela som žiť s tým skvelým pocitom,že pred týmto človekom to môžem byť ja a nemusím nič tajiť a nič predstierať.

@andrejka2424 lenže, ak si to nezažila, nemôžeš povedať, ako sa zachovaš. aj ja som si myslela..že vždy budem hovoriť pravdu atd. A hlavne v takejto situácii, jednoducho, vypne sa ti mozog a užívaš si konkrétnu chvíľu, vtedy nemyslíš na to, čo bude...

anonym_f63777
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_f63777 ale ja som nič nevyhľadávala ... My spolu pracujeme už dlho, ale prišlo to až teraz, pred pol rokom..pritom sa nič nezmenilo ... Rovnaké dni, rovnaky pokec v kuchynke, ...

@anonym_autor doma si bez spanku 8 hodin a v praci tiez. Su to dva zivoty. Je prirodzene ze sa niekto v praci zblizi. Tomu sa vyhnut neda. A podlahnut tuzbe nie je tazke.

andrejka2424
10. jan 2026
@anonym_autor

@andrejka2424 lenže, ak si to nezažila, nemôžeš povedať, ako sa zachovaš. aj ja som si myslela..že vždy budem hovoriť pravdu atd. A hlavne v takejto situácii, jednoducho, vypne sa ti mozog a užívaš si konkrétnu chvíľu, vtedy nemyslíš na to, čo bude...

@anonym_autor Tak fajn, užívaj, vypíš sa.Ako vidiš, je vás dosť, ktorí bez hanby podvádzajú. Pokiaĺ to tebe takto vyhovuje, nikoho názor ťa trápiť nemusí.Áno,nezažila, uvažovala som len keby bolo keby. Ja sa poznám, nestálo by mi to za to,lebo tajomstvo neudržím a tiež si myslím,že lož má krátke nohy.

anonym_f63777
10. jan 2026
@andrejka2424

@anonym_autor Tak fajn, užívaj, vypíš sa.Ako vidiš, je vás dosť, ktorí bez hanby podvádzajú. Pokiaĺ to tebe takto vyhovuje, nikoho názor ťa trápiť nemusí.Áno,nezažila, uvažovala som len keby bolo keby. Ja sa poznám, nestálo by mi to za to,lebo tajomstvo neudržím a tiež si myslím,že lož má krátke nohy.

@andrejka2424 uz to uvazovanie je maly diabol. Keby. Staci ze sa vo vztahu nieco pokazi a uz to keby budes mat v hlave casto. Potom ta zly stav doma, hadanie sa mozno alkohol, mozno ine zacne nahlodavat. A potom si napiseme

andrejka2424
10. jan 2026
@anonym_f63777

@andrejka2424 uz to uvazovanie je maly diabol. Keby. Staci ze sa vo vztahu nieco pokazi a uz to keby budes mat v hlave casto. Potom ta zly stav doma, hadanie sa mozno alkohol, mozno ine zacne nahlodavat. A potom si napiseme

@anonym_f63777 Bolo by dôveryhodnejšie napísať nikdy, že mne by sa to NIKDY nestalo?

anonym_f63777
10. jan 2026
@andrejka2424

@anonym_f63777 Bolo by dôveryhodnejšie napísať nikdy, že mne by sa to NIKDY nestalo?

@andrejka2424 stat sa moze aj to. Mozes byt verna a stastna az do smrti. Su aj take pripady. Nepisem ze uplne vsetci podvadzaju ale skusme len kolko rokov si vydata a kolko si mala ponuk od muzov.? Zatial uspesne odolavas. To je super

andrejka2424
10. jan 2026
@anonym_f63777

@andrejka2424 stat sa moze aj to. Mozes byt verna a stastna az do smrti. Su aj take pripady. Nepisem ze uplne vsetci podvadzaju ale skusme len kolko rokov si vydata a kolko si mala ponuk od muzov.? Zatial uspesne odolavas. To je super

@anonym_f63777 Nepoviem ti takto , nie som anonym momentálne ako ty. 😎

anonym_f63777
10. jan 2026
@andrejka2424

@anonym_f63777 Nepoviem ti takto , nie som anonym momentálne ako ty. 😎

@andrejka2424 ale rozumieme si presne. Ja pisem anonymne lebo pisem pravdu. Ty verejne lebo mas malinke tajomstva a tak aj ostanu. mne staci ze si rozumieme

pralinka25
10. jan 2026
@anonym_f63777

@andrejka2424 ale rozumieme si presne. Ja pisem anonymne lebo pisem pravdu. Ty verejne lebo mas malinke tajomstva a tak aj ostanu. mne staci ze si rozumieme

@anonym_f63777 no a taky husty alebo husta by si uz ako neanonym nebola? hoci aj nick je stale urcity typ anonymu. ludia by si mali stat za svojimi cinmi nie?

anonym_f63777
10. jan 2026
@pralinka25

@anonym_f63777 no a taky husty alebo husta by si uz ako neanonym nebola? hoci aj nick je stale urcity typ anonymu. ludia by si mali stat za svojimi cinmi nie?

@pralinka25 pozri si zena ktora uz ponuk dostala viac. Verim tomu a ty asi vies ze mam pravdu. mozes 99% ponuk odmietnut ale mozno si bola na neskodnej kave kde tebe o nic neslo ale doma by sa to nestretlo s pochopenim.

anonym_c4d3e7
10. jan 2026
@anonym_f63777

@anonym_f63777 no ona možno odoláva, ale ktovie ci takto rozmýšľa aj jej muž? Možno on ma nejakú bokovku, len o tom nikto ešte nevie 🤣