Ako zvládať tajomstvá bez tiaže na svedomí?
Dobrý deň...
Nájdu sa tu nejaké ženy, alebo aj muži, ktorí majú nejaké tajomstvo,ktoré nemôžu nikomu, naozaj nikomu vyzradiť? Ja osobne jedno mám. Svedomie ma neťaží. Ale ten pocit, že nemôžete s nikým na svete zdieľať svoje pocity, je hrozný...a cítim, že som z toho stále viac nervózna, aj moje okolie už to vníma...
Ako ventilovať tieto stavy?
Presne ako hore, premyslam nad tym ako fungujete.
Tvoj milenec pocas dna zasunie do teba a potom vecer do manzelky a na druhy den tak isto? To je iny hnus.
@anonym_e1f202 Naviem ako ženy,ale viacero chlapov ,čo som osobne poznala s tým nemali žiadny problém. Rozvod nehrozil.Ešte to tak,aby sa museli o majetky deliť ? Doma navarené, o deti postarané, osraté trenky opraté. Ženušky im potichu tolerovali milenky( dúfali, že raz s tým prestanú) a oni pokojne bez ochrany šmakociny s tým svojim smradĺavým vtákom roznášali od svojich radodajných kurvičiek domov.Normálka.Svedomie?Zabudni, sladko spinkajú spánkom nevinných.
Tvoj milenec pocas dna zasunie do teba a potom vecer do manzelky a na druhy den tak isto? To je iny hnus.
@anonym_4131b3 problem si vytvaras sama. Smrdi ti muzov vtak? Inej nesmrdi.
@anonym_e1f202 co je na tom k nepochopeniu? Vies ako funguju sebci? Neriesia co si myslis. Ani ich to nezaujima. Doma je sex normalny niekedy kazdy druhy den, ale ked jeden musi pracovne na 4 dni prec sex bude ci doma je alebo nie je. Dokonca mas niekolko obcasnych milencov. Par nevinnych sprav ako sa ma co robi ze si sama a uz vecer nie si sama.
@anonym_4131b3 problem si vytvaras sama. Smrdi ti muzov vtak? Inej nesmrdi.
@anonym_e1f202 co je na tom k nepochopeniu? Vies ako funguju sebci? Neriesia co si myslis. Ani ich to nezaujima. Doma je sex normalny niekedy kazdy druhy den, ale ked jeden musi pracovne na 4 dni prec sex bude ci doma je alebo nie je. Dokonca mas niekolko obcasnych milencov. Par nevinnych sprav ako sa ma co robi ze si sama a uz vecer nie si sama.
@anonym_f63777 Smrdí mi vták a chovanie neverných chlapov.Smrdela som z nich aj ja.Doslova. Pri mojom chlapovi mi nesmdí nič, ani jeho vták. Aké ĺahké.
@anonym_f63777 Smrdí mi vták a chovanie neverných chlapov.Smrdela som z nich aj ja.Doslova. Pri mojom chlapovi mi nesmdí nič, ani jeho vták. Aké ĺahké.
@anonym_4131b3 niekto sex rad ma viac iny menej.
@anonym_4131b3 niekto sex rad ma viac iny menej.
@anonym_f63777 A niekto má radšej svoho partnera a vie dokonca ovládať svoje primitívne pudy. Partner sa nemusí báť odcestovať, či ochorieť a môže dôverovať ,lebo vie, že nežije s nadržaným opičiakom.
@anonym_f63777 A niekto má radšej svoho partnera a vie dokonca ovládať svoje primitívne pudy. Partner sa nemusí báť odcestovať, či ochorieť a môže dôverovať ,lebo vie, že nežije s nadržaným opičiakom.
@anonym_4131b3 tvoj hnev je na co dobry ? Tvoj zivot tvoje pravidla. Ich zivot ich pravidla. Ked je muz alkoholik tiez nechapem preco s nim zena je. Ked je zena alkoholicka tiez ju muz neodkopne. A v nevere je to to iste.
@anonym_4131b3 tvoj hnev je na co dobry ? Tvoj zivot tvoje pravidla. Ich zivot ich pravidla. Ked je muz alkoholik tiez nechapem preco s nim zena je. Ked je zena alkoholicka tiez ju muz neodkopne. A v nevere je to to iste.
@anonym_f63777 Alkoholici, neverní ĺudia-boli a budú. Vieš v čom vidìm rozdiel? Že sa tou neverou teraz chvália,ako by to bolo niečo prestížne, pritom je to iba ich zlyhanie a zrkadlo vlastného charakteru. Tu nie je čo obdivovať, čo závidieť. Reagovala som tak preto, že je to pre mňa citlivá téma. Som alergická na sebavedomie hlúpych ĺudí, ktorí si myslia,že objavili Ameriku, keď si nájdu milenca. Držím palce každej jednej žene,aby odišla a nerobila svojmu mužovi handru, ak nie je rozhodnutá dobrovoĺne ňou byť a trpieť.
@anonym_autor mám, sľúbila som blízkemu človeku, ktorý už nežije, že si to nechám navždy pre seba a som rada, že som to dodržala. Nikdy ma to neťažilo a ani neťaží
Mojej znamej sa dobre stalo. Dlhoročná milenka jej manžela zomrela. 🙄