icon

Bianka Rumanová a iné influencerky

12. sep 2025

caute zienky, no povedzte mi vas nazor na toto halo co predviedla 🤣🤣 títo ludia uz fakt nemaju cim zaujať, to je fakt dno .. ziadna sebaucta, sebahodnota .. je mi z toho zle kam tento svet dospel … známe su tym ze si fotia kozy po instagramoch, mladi ludia/mlade baby to sledujú a myslia si ze je to in … este nemam deti, ale zacinam sa bat do akej spolocnosti by som ich priviedla .. katastrofa
( pre tie ktore nevedia tak prisla nahá na TV joj party, to bol jej outfit, hole kozy a vagina )

alyson29
12. sep 2025

To je tak, keď aj suterén má dno..

lienka.7
12. sep 2025
@nyusika

praver som o tom zalozila prispevok na stene...cista zumpa, ale ze mega.
jej rodicia musia byt na nu pravom hrdy

toto je to, cim sa chcu mladi zviditelnovat ??
takto dnes vychovavaju rodicia deti ?

@nyusika tito ľudia sa držia hesla aj negatívna reklama je reklama.
Plus pri

osky
12. sep 2025
@anonym_autor

@nyusika prepac, nevsimla som si … nedalo mi to, ked som to videla musela som tu napisat … fakt nemam slov, ide to dole vodou … myslia si ze su v amerike. Hanba .. a matka ju este podporovala, ze aka je odvážna 🤣🤣🤣🤣 lacnota

@anonym_autor ja ked vidim prispevky Ewelyn,Fero,Kabrhel ci SIMA....pytam sa,co tento svet caka????
A potom na mna zacne vyskakovat zo vsetkych stran Bianca
Kopnut ju do toho holeho zadku!
Keby sa clovek takto bezne prechadzal po ceste,daju mu pokutu za pohorsovanie,obtazovanie na verejnosti...
A tato?
Vo vsetkych novinach je...
Ved aj zla reköama je reklsma,ze?
Ze toto sa deje na cervenom koberci kam kedysi patrili len najvyznamnejsi ludia,ktori ozaj nieco dokazali,priniesli svetu umenie,nejaky objav,sport alebo lekari,vedci....
Teraz len vseljake neidentifikovane pohlavia a hlupane,co iz nevedia,co so sebou...

autor
12. sep 2025
@osky

@anonym_autor ja ked vidim prispevky Ewelyn,Fero,Kabrhel ci SIMA....pytam sa,co tento svet caka????
A potom na mna zacne vyskakovat zo vsetkych stran Bianca
Kopnut ju do toho holeho zadku!
Keby sa clovek takto bezne prechadzal po ceste,daju mu pokutu za pohorsovanie,obtazovanie na verejnosti...
A tato?
Vo vsetkych novinach je...
Ved aj zla reköama je reklsma,ze?
Ze toto sa deje na cervenom koberci kam kedysi patrili len najvyznamnejsi ludia,ktori ozaj nieco dokazali,priniesli svetu umenie,nejaky objav,sport alebo lekari,vedci....
Teraz len vseljake neidentifikovane pohlavia a hlupane,co iz nevedia,co so sebou...

@osky presne !!👏

princkrason
12. sep 2025

nic moc teda , mala si dat aspon analny kolik s chvostom, alebo dopredu robertka s ledkami ,nech to ma uroven , ci?

autor
12. sep 2025
@princkrason

nic moc teda , mala si dat aspon analny kolik s chvostom, alebo dopredu robertka s ledkami ,nech to ma uroven , ci?

@princkrason hahaha🤣🤣🤣 hej no, aspon ten chvost by z toho spravil nejaky outfit

angelix
12. sep 2025

@anonym_autor podla mna sa musela citit strasne.... lebo to aj strasne bolo. Myslela si, ze ked sa tam takto vystavi, bude za hviezdu. Ale v jej ociach citam zdesenie, strach a velke ponizenie. Iba si nahovara, ze je to "umenie" ale sama dobre tusi, ze sa tymto pochovala a ponizila. Nehovoriac o tom, ze ziadny slusny chlap uz o nu ani kolo neoprie, minimalne zo Slovenska ale aj Ceska... uprimne, je mi jej luto.... Celkom pekna, mozno tuctova, ale hlupa, strasne hlupa zena. Zle dopadne.

anonym_3cdfdb
12. sep 2025

Len toto za mna...

20erika07
12. sep 2025

Musela som si to vygooglit 😄 sila toto🤦‍♀️🤣 fakt úbohé, a este ako pozerala na toho vedľa nej, presne ako ženy v péčku🤣 som zvedavá, ktorá ju "tromfne" 😁 tak ako lacno pôsobí, tak budú s nou aj zaobchádzať 😁

anonym_6f7a38
12. sep 2025

@anonym_autor je zvláštne že keď som ja takúto diskusiu založila včera v noci tak sa dostalo hejtu na moju osobu a nie túto pseudocelebritu..

minilla
12. sep 2025
@angelix

@anonym_autor podla mna sa musela citit strasne.... lebo to aj strasne bolo. Myslela si, ze ked sa tam takto vystavi, bude za hviezdu. Ale v jej ociach citam zdesenie, strach a velke ponizenie. Iba si nahovara, ze je to "umenie" ale sama dobre tusi, ze sa tymto pochovala a ponizila. Nehovoriac o tom, ze ziadny slusny chlap uz o nu ani kolo neoprie, minimalne zo Slovenska ale aj Ceska... uprimne, je mi jej luto.... Celkom pekna, mozno tuctova, ale hlupa, strasne hlupa zena. Zle dopadne.

@angelix Najvystiznejsi komentar!! 👏

autor
12. sep 2025
@anonym_6f7a38

@anonym_autor je zvláštne že keď som ja takúto diskusiu založila včera v noci tak sa dostalo hejtu na moju osobu a nie túto pseudocelebritu..

@anonym_6f7a38 faaakt?🤣🤣🤣 nevsimla som si inu diskusiu prepac, preco sa hejtu akoze dostalo tebe ? Uplne nerozumiem, toto je pre niekoho aj normalne ?

anonym_6f7a38
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_6f7a38 faaakt?🤣🤣🤣 nevsimla som si inu diskusiu prepac, preco sa hejtu akoze dostalo tebe ? Uplne nerozumiem, toto je pre niekoho aj normalne ?

@anonym_autor zhejtovali ma bio matere že sa mám starať o dieťa( o 23 vecer) a že si neviem vychovať dieťa ktoré učím na telefón, sociálne siete a podobne.. keďže som tiež naražala že táto osoba je jedna zo vzorov pre naše deti keďže sociálne siete sa zakázať teenagerom nedajú a väčšinou ju sledujú takí

nyusika
12. sep 2025
@anonym_6f7a38

@anonym_autor zhejtovali ma bio matere že sa mám starať o dieťa( o 23 vecer) a že si neviem vychovať dieťa ktoré učím na telefón, sociálne siete a podobne.. keďže som tiež naražala že táto osoba je jedna zo vzorov pre naše deti keďže sociálne siete sa zakázať teenagerom nedajú a väčšinou ju sledujú takí

@anonym_6f7a38 mala si im napisat, aby sa isli venovat manzelikom, nech nemusia ocumovat take holate selebrity 😀

autor
12. sep 2025
@anonym_6f7a38

@anonym_6f7a38 vsak nedavno tu bola nejaka diskusia ze preco ta zeny za vsetko tu na mk zhejtuju 🤣🤣🤣 tak tu mas priklad … hned sa do teba pustia 🤣🤣 pritom mam rovnaky nazor, ovplyvňuje to mladšiu generáciu ci chces alebo nie … nevravim o malých deťoch, ale o teenegerkach, ktore sice mozu u vas doma mat zakazane nejake Soc siete alebo co, aj ked je to v dnesnej dobe uz nepravdepodobné lebo polovica deciek maju tie mobily v rukach … ked nie doma, tak kamarati, vonku, v skole … to neovplyvnis a mozes zakázať co chces .. suhlasim s tvojim názorom, palec hore 🙂

sulavikova
12. sep 2025
@diewcatqoo

Mne je Bianka uplne ukradnuta. Pre mna, za mna, nech si ukazuje frndu aj namiesto hlavnych sprav kazdy den o siedmej vecer 🤷‍♀️

@diewcatqoo frnda namiesto správ🤣nooo, pri konsolidácii by to bola aspoň sranda. Btw. dodnes som netušila, že takáto persóna je a dúfam, že rovnako rýchlo ju aj zabudnem.

flatwhite
12. sep 2025

Inak ja celkovo teraz ako pozeram outfity z tej akcie… TO CO JE😀🤦🏽‍♀️ Fakt tam clovek co cakal, ze prave Sisa Sklovska dojde cela hola, prisla asi najviac zahalena. A k Bianke … telo ma mega podla mna, psychiku uz asi nie tak uplne v pohode no😀. Ale vyjadrila sa, ze bradavky nie su jej ale nakreslene ci co. Ale to nemeni nic na tom, ze jej pekne dr*e

anonym_6f7a38
12. sep 2025
@nyusika

@anonym_6f7a38 mala si im napisat, aby sa isli venovat manzelikom, nech nemusia ocumovat take holate selebrity 😀

@nyusika 😂😂😂😂 no veru nenapadlo mi 😂 mňa skôr odrovnalo že sa tam našla aj osoba ktorá to "pochvalila" 🤦‍♀️ to už čo je 😂

anonym_6f7a38
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_6f7a38 vsak nedavno tu bola nejaka diskusia ze preco ta zeny za vsetko tu na mk zhejtuju 🤣🤣🤣 tak tu mas priklad … hned sa do teba pustia 🤣🤣 pritom mam rovnaky nazor, ovplyvňuje to mladšiu generáciu ci chces alebo nie … nevravim o malých deťoch, ale o teenegerkach, ktore sice mozu u vas doma mat zakazane nejake Soc siete alebo co, aj ked je to v dnesnej dobe uz nepravdepodobné lebo polovica deciek maju tie mobily v rukach … ked nie doma, tak kamarati, vonku, v skole … to neovplyvnis a mozes zakázať co chces .. suhlasim s tvojim názorom, palec hore 🙂

@anonym_autor veď práve že keď sem človek príde ohľadne niečoho diskutovať tak dostane samí hejt.. vlastne čokoľvek sa prídeš opýtať tak len ťa zhejtujú 🤦‍♀️ a potom sa čudujú prečo sa každý smeje z MK.

autor
12. sep 2025
@flatwhite

Inak ja celkovo teraz ako pozeram outfity z tej akcie… TO CO JE😀🤦🏽‍♀️ Fakt tam clovek co cakal, ze prave Sisa Sklovska dojde cela hola, prisla asi najviac zahalena. A k Bianke … telo ma mega podla mna, psychiku uz asi nie tak uplne v pohode no😀. Ale vyjadrila sa, ze bradavky nie su jej ale nakreslene ci co. Ale to nemeni nic na tom, ze jej pekne dr*e

@flatwhite ved som presne aj povedala, najvhodnejší outfit tam ma sisa sklovska 🤣🤣🤣🤣 katastrofa .. ale ked toto bude za chvilu trendy, aspon ušetríme, nebude nam trebat oblecenie len navlečies na seba silonku a ides ..

anonym_a646a5
12. sep 2025

Podľa mňa to dosť prestrelila a ešte aj kopíruje dakoho ineho nápad....už si nespomínam kto zo zahraničia takto vybehol medzi novinárov 🤔, no to je jedno, podľa mňa by sa žena nemala takto lacno predávať

natalka13
12. sep 2025

Ja som doteraz netusila o com tocite az na mna vybehol reels na IG - vraj to je umenie😂 ze ju aj rodicov hanba nefackuje. By som v utorok do prace od hanby nesla.
A to tu vadia knihy HP matkam ale tot daka zumpa vhodna na cestu ku Slovnaftu je star🙈
No idem si tu pind-u v sietke pozriet na topky na IG jej ja evrace na novu kabelku hadzat nebudem.

anonym_d044e3
12. sep 2025

JOJ by nemala zneužívať duševne chorých ľudí na zvyšovanie sledovanosti a zarábanie, ale pre peniaze sú schopný zneužiť každého.

marca12
12. sep 2025
@anonym_6f7a38

@anonym_6f7a38 Mozno bola chyba,ze si to pisala vecer. Zeny su vecer unavene,vynervovane z deti,muza a tak sa pridu sem vyprskat. Ona zalozila diskusiu pocas dna,este su zeny relativne v klude 😀

marca12
12. sep 2025
@anonym_autor

@flatwhite ved som presne aj povedala, najvhodnejší outfit tam ma sisa sklovska 🤣🤣🤣🤣 katastrofa .. ale ked toto bude za chvilu trendy, aspon ušetríme, nebude nam trebat oblecenie len navlečies na seba silonku a ides ..

@anonym_autor Uz koluju vtipy,ze Bianka zacala konsolidovat.
Mna ani tak ta nahota neirituje,je to jej prejav svojej sebahodnoty. Mne na tom strasne vadi,ze okopirovala niekoho ineho. Nechapem tomuto pocinu. Preco mala potrebu prist s niecim tak fejkovym. Ale tak nesledujem ju,neviem ani k comu bola ta party,mozno preto mi unika pointa.

anonym_c4c382
12. sep 2025

@anonym_autor mňa takéto úbohé lacné štetky nezaujímajú, mám svoj život... Chuďatá jej rodičia, musia sa riadne hanbiť.🤦

patriciah1
12. sep 2025
@marca12

Mna ani tak ta nahota neirituje,je to jej prejav svojej sebahodnoty. Mne na tom strasne vadi,ze okopirovala niekoho ineho. Nechapem tomuto pocinu. Preco mala potrebu prist s niecim tak fejkovym. Ale tak nesledujem ju,neviem ani k comu bola ta party,mozno preto mi unika pointa.

@marca12 nemá nič, čím by zaujala 😊

anonym_65b194
12. sep 2025

@anonym_autor keby to spravil chlap tak je úchyl a možno aj s podmienkou. Kým to budú tolerovať tak to bude robiť. Ona je síce pekná ale to je všetko. Nemá žiadny talent, nič nevie, bez pretrcania by bola nikým takže ju v podstate aj chápem prečo to robí

autor
12. sep 2025
@marca12

@marca12 nemam pocit zeby ta party bola k niecomu, skor sa tam len prisli poukazovať nahé/polonahe pseudo hviezdy, cítia sa ako v amerike, televízie to podporujú, “hviezdam” stúpajú cisla a my mozme robit jak blbe 🤣🤣🤣 som sa mohla tiez vydat touto influencerskou cestou, len sa pretrcat a hovno robit s prepacenim

autor
12. sep 2025
@anonym_65b194

@anonym_autor keby to spravil chlap tak je úchyl a možno aj s podmienkou. Kým to budú tolerovať tak to bude robiť. Ona je síce pekná ale to je všetko. Nemá žiadny talent, nič nevie, bez pretrcania by bola nikým takže ju v podstate aj chápem prečo to robí

@anonym_65b194 no ano, si predstavte ze takto pride chlap na cerveny koberec, s penisom len prekrytym nejakou silonkou … ale pre bianku je to umenie