icon

Bianka Rumanová a iné influencerky

12. sep 2025

caute zienky, no povedzte mi vas nazor na toto halo co predviedla 🤣🤣 títo ludia uz fakt nemaju cim zaujať, to je fakt dno .. ziadna sebaucta, sebahodnota .. je mi z toho zle kam tento svet dospel … známe su tym ze si fotia kozy po instagramoch, mladi ludia/mlade baby to sledujú a myslia si ze je to in … este nemam deti, ale zacinam sa bat do akej spolocnosti by som ich priviedla .. katastrofa
( pre tie ktore nevedia tak prisla nahá na TV joj party, to bol jej outfit, hole kozy a vagina )

anonym_5d144f
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_6f7a38 vsak nedavno tu bola nejaka diskusia ze preco ta zeny za vsetko tu na mk zhejtuju 🤣🤣🤣 tak tu mas priklad … hned sa do teba pustia 🤣🤣 pritom mam rovnaky nazor, ovplyvňuje to mladšiu generáciu ci chces alebo nie … nevravim o malých deťoch, ale o teenegerkach, ktore sice mozu u vas doma mat zakazane nejake Soc siete alebo co, aj ked je to v dnesnej dobe uz nepravdepodobné lebo polovica deciek maju tie mobily v rukach … ked nie doma, tak kamarati, vonku, v skole … to neovplyvnis a mozes zakázať co chces .. suhlasim s tvojim názorom, palec hore 🙂

@anonym_autor možno to bude divne,ale ja som ešte pred polrokom nevedela kto je to ani ten jej Jovinecko 😂 chleba lacnejší ani drahší nebude, niektoré ženy nemajú vlastnú hrdosť...inak nemala kedysi aj Cibulkova taky podobny outfit ako sieťka?

autor
12. sep 2025
@anonym_5d144f

@anonym_autor možno to bude divne,ale ja som ešte pred polrokom nevedela kto je to ani ten jej Jovinecko 😂 chleba lacnejší ani drahší nebude, niektoré ženy nemajú vlastnú hrdosť...inak nemala kedysi aj Cibulkova taky podobny outfit ako sieťka?

@anonym_5d144f ona je oproti bianke este naobliekana 🤣

anonym_6f7a38
12. sep 2025
@marca12

@anonym_6f7a38 Mozno bola chyba,ze si to pisala vecer. Zeny su vecer unavene,vynervovane z deti,muza a tak sa pridu sem vyprskat. Ona zalozila diskusiu pocas dna,este su zeny relativne v klude 😀

@marca12 keď si prečítaš tie komentáre väčšina hejtov bola od rána dnešného dna nie z noci. Proste pre mňa sú niektoré tu mamičky čo si prídu kopnúť do každého len sliepky z kurníka. Nemám potreby urážať druhých ale prečo by mali oni mňa pre nič za nič?

nyusika
12. sep 2025
@anonym_5d144f

@anonym_5d144f to bolo tehotenské fotenie...tiež nie šťastná voľba outfitu

anonym_02be94
12. sep 2025

...taky prizemny čin a tolko komentarov...kde tento kôň speje, ked toto sa ide riešiť...

iwesska
12. sep 2025

Tak musela spravit nieco,cim by trumfla Jovinecka v umyvarke. Hadam nebude mat menej lajkov😂 Ale kedze v hlave toho moc nie je,vytrcila iste zbrane - hole kozy a vagina nikdy nesklamu muzsku cast publika😂

osky
12. sep 2025
@anonym_6f7a38

@anonym_autor zhejtovali ma bio matere že sa mám starať o dieťa( o 23 vecer) a že si neviem vychovať dieťa ktoré učím na telefón, sociálne siete a podobne.. keďže som tiež naražala že táto osoba je jedna zo vzorov pre naše deti keďže sociálne siete sa zakázať teenagerom nedajú a väčšinou ju sledujú takí

@anonym_6f7a38 uplne som onemeöa.
Ake su niektore mamicky sproste...
Zhejtovali teba,mimo temu

osky
12. sep 2025
@anonym_6f7a38

@marca12 keď si prečítaš tie komentáre väčšina hejtov bola od rána dnešného dna nie z noci. Proste pre mňa sú niektoré tu mamičky čo si prídu kopnúť do každého len sliepky z kurníka. Nemám potreby urážať druhých ale prečo by mali oni mňa pre nič za nič?

@anonym_6f7a38 nevies sem tu temu pripnut?
Nech tu mame vsetko pokope ?

anonym_6f7a38
12. sep 2025
@osky

@anonym_6f7a38 nevies sem tu temu pripnut?
Nech tu mame vsetko pokope ?

rozculena
12. sep 2025
@melanta

@nyusika hej hej, ohrdnutá a hlupaňa je ťažké kombo 😂

@melanta nie je ohrdnutá,veď ona sa rozišla s ním

rozculena
12. sep 2025
@iwesska

Tak musela spravit nieco,cim by trumfla Jovinecka v umyvarke. Hadam nebude mat menej lajkov😂 Ale kedze v hlave toho moc nie je,vytrcila iste zbrane - hole kozy a vagina nikdy nesklamu muzsku cast publika😂

@iwesska si jej videla až do vagíny? lebo ja nie.

anonym_26964b
12. sep 2025

A ta chlpata Alex wortex ci ako sa vola, sa uz oholila? Neviete niekto? Ked uz sa tu preberaju akoze celebrity?

merrysa
12. sep 2025

@anonym_autor čím väčšia vonkajšia show, tým väčšia vnútorná chyba. Dnes som to videla niekde na nete a úplne sedí.

autor
12. sep 2025
@anonym_26964b

A ta chlpata Alex wortex ci ako sa vola, sa uz oholila? Neviete niekto? Ked uz sa tu preberaju akoze celebrity?

@anonym_26964b nie, ona sa tiez stale neoholila 😂😂😂

anonym_26964b
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_26964b nie, ona sa tiez stale neoholila 😂😂😂

@anonym_autor a zaujima este niekoho?

autor
12. sep 2025
@anonym_26964b

@anonym_autor a zaujima este niekoho?

@anonym_26964b myslim ze nie, ja ju len registrujem z pred par rokov, uz o nej malo pocut 😆😆

iwesska
12. sep 2025
@rozculena

@rozculena Ale no,netvar sa,ze nevies o com hovorim.

autor
12. sep 2025
@rozculena

@rozculena keby rozkrocila nohy, ver tomu, ze by jej kludne videla az do vaginy … ano mala tie “tangace” ale sama napisala, ze boli priesvitné 😂😂😂

anonym_2125cd
12. sep 2025

@anonym_autor no dospel tam aj preto, že ju také, ako ty, sledujú. Nemám IG, netusim, o koho ide, skus to

flatwhite
12. sep 2025
@anonym_autor

@marca12 nemam pocit zeby ta party bola k niecomu, skor sa tam len prisli poukazovať nahé/polonahe pseudo hviezdy, cítia sa ako v amerike, televízie to podporujú, “hviezdam” stúpajú cisla a my mozme robit jak blbe 🤣🤣🤣 som sa mohla tiez vydat touto influencerskou cestou, len sa pretrcat a hovno robit s prepacenim

@anonym_autor JAKE HOVNO ROBIT?! To si ako dovolujes povedat, ze influenceri hovno robia? Nepocuvame snad z kazdej strany aka je to strasne psychicky narocna praca?! 😀😀 to mi pripomenulo vyrok dalsieho influ ze “praca policajta je nic oproti nasej, policajt ked mu skonci zmena proste vypne, ale my influenceri nikdy” 🤦🏽‍♀️

darius_a
12. sep 2025

Smútok a prázdno. Skôr ako na pohrebe. Áno, "pohřbila" si svoju dôstojnosť. Vôbec ti to nebolo treba. Je mi ťa ľúto. Zbytočne a prázdne.

anonym_171ca3
13. sep 2025

Netuším kto to je, žiadnu infl.nesledujem. pohoršuje ťa to, tak na čo to sleduješ? Toto ozaj nepochopím.

plnenapaprika
13. sep 2025

@anonym_autor Baby ale i biancu tu vobec nejde! Rozobera to Orviska, sama zamestnankyna Jojky, ze je to len zamer hnojky pre pozornost na ich party a ze jej samej je z toho n blivajz...ale zaujimali by ma inak tie komentare od Kocianovej, Expa atd, o ktorych pise clanok.., mohla byt sranda..nemate na ne link? Potrebujem odreagovat buhapustym bulvarom

anonym_6f7a38
13. sep 2025
@anonym_171ca3

Netuším kto to je, žiadnu infl.nesledujem. pohoršuje ťa to, tak na čo to sleduješ? Toto ozaj nepochopím.

@anonym_171ca3 ja ju nesledujem a vyskočila pomaly aj z chladničky. Dozvedela som sa to z fb..

anonym_0ea3c4
13. sep 2025
@hiro

@anonym_autor "( pre tie ktore nevedia tak prisla nahá na TV joj party, to bol jej outfit, hole kozy a vagina )"
No to som si musel vygooglit, vsak mala oblecene tangace a prsia prelepene.
https://img.aktuality.sk/foto/bianka-rumanov-do...

@hiro Krása

ankare
Autor odpoveď zmazal
ankare
13. sep 2025
@nyusika

praver som o tom zalozila prispevok na stene...cista zumpa, ale ze mega.
jej rodicia musia byt na nu pravom hrdy

toto je to, cim sa chcu mladi zviditelnovat ??
takto dnes vychovavaju rodicia deti ?

@nyusika byť jej mamou, zahrabem sa pod zem.

anonym_1f34e8
14. sep 2025

Trošku kľudu nie? Tá párty bola na propagáciu reality show ktorú spúšťa Jojka v októbri a volá sa Behind the fame. Mapuje život troch známych influencerov na SK. Toto vystúpenie bolo súčasťou dotazníka ktorý na začiatku vyplnili, čo by chceli ešte zažiť a Bianka tam dala tento typ verejného vystúpenia v priesvitnom oblečení. Mňa to vôbec nešokuje, hodilo sa to k tej reality show, propagáciu tomu spravila skvelú, nahá nebola - mala tangáce a prelepené prsia a postavu má skvelú. Teraz sa nejdem hádať o tom aký ma prínos pre deti, veď predsa vieme že ona nie je influencerka typu Dejepis inak? Tak fakt nechápem tie hejty, veď ona si ide stále svoju líniu.

nyusika
14. sep 2025
@anonym_1f34e8

Trošku kľudu nie? Tá párty bola na propagáciu reality show ktorú spúšťa Jojka v októbri a volá sa Behind the fame. Mapuje život troch známych influencerov na SK. Toto vystúpenie bolo súčasťou dotazníka ktorý na začiatku vyplnili, čo by chceli ešte zažiť a Bianka tam dala tento typ verejného vystúpenia v priesvitnom oblečení. Mňa to vôbec nešokuje, hodilo sa to k tej reality show, propagáciu tomu spravila skvelú, nahá nebola - mala tangáce a prelepené prsia a postavu má skvelú. Teraz sa nejdem hádať o tom aký ma prínos pre deti, veď predsa vieme že ona nie je influencerka typu Dejepis inak? Tak fakt nechápem tie hejty, veď ona si ide stále svoju líniu.

@anonym_1f34e8
Ja som zhrozená už len z toho, že tomuto niekto dáva priestor.
Ale tak, nie všetci musíme mať v hlave aj niečo iné, ako h.vno, že áno.
A určite si aj tento skvost nájde sledovateľiv.
Samozrejme, budú to pozerať "len zo zvedavosti"

lienka.7
14. sep 2025
@nyusika

@anonym_1f34e8
Ja som zhrozená už len z toho, že tomuto niekto dáva priestor.
Ale tak, nie všetci musíme mať v hlave aj niečo iné, ako h.vno, že áno.
A určite si aj tento skvost nájde sledovateľiv.
Samozrejme, budú to pozerať "len zo zvedavosti"

@nyusika ide o to, ze čím viac sledovatelov, tým viac peniazkov. A o to predsa ide, nie?
Inak ona dakde tvrdí, že nahá nebola. To akože mala na sebe nejaký telový overal a všetko jej domalovali? Ci ako?