icon

Bianka Rumanová a iné influencerky

12. sep 2025

caute zienky, no povedzte mi vas nazor na toto halo co predviedla 🤣🤣 títo ludia uz fakt nemaju cim zaujať, to je fakt dno .. ziadna sebaucta, sebahodnota .. je mi z toho zle kam tento svet dospel … známe su tym ze si fotia kozy po instagramoch, mladi ludia/mlade baby to sledujú a myslia si ze je to in … este nemam deti, ale zacinam sa bat do akej spolocnosti by som ich priviedla .. katastrofa
( pre tie ktore nevedia tak prisla nahá na TV joj party, to bol jej outfit, hole kozy a vagina )

Strana
z5
anonym_febedb
14. sep 2025
@anonym_5d144f

@anonym_autor možno to bude divne,ale ja som ešte pred polrokom nevedela kto je to ani ten jej Jovinecko 😂 chleba lacnejší ani drahší nebude, niektoré ženy nemajú vlastnú hrdosť...inak nemala kedysi aj Cibulkova taky podobny outfit ako sieťka?

@anonym_5d144f jovinecko je jeden trápko s krivou hubou. Co nevie nič poriadne robiť, ale tak najlepšie sa zaraba na ľudskej hlúposti.

nyusika
14. sep 2025
@lienka.7

@nyusika ide o to, ze čím viac sledovatelov, tým viac peniazkov. A o to predsa ide, nie?
Inak ona dakde tvrdí, že nahá nebola. To akože mala na sebe nejaký telový overal a všetko jej domalovali? Ci ako?

@lienka.7 mala nejaké mini tangá a prelepené bradavky. Plus také úplne priesvitné šaty.
Pre bezmozgovú kategóriu ľudí práca snov - za h.vno dostávať peniaze.

muchotrafka298
14. sep 2025
@nyusika

@lienka.7 mala nejaké mini tangá a prelepené bradavky. Plus také úplne priesvitné šaty.
Pre bezmozgovú kategóriu ľudí práca snov - za h.vno dostávať peniaze.

@nyusika presne ako pises. Pre niektorych je to dream job byt influencer. Na druhej strane polovic az nich, co zaraba len na sockach a je to ich job vyplakava, aka je to strasne tazka praca, drina, 24 hodin denne.... A ludia vidia len to, ze nemam na nic ine, budem influencer a ludia budu platit prachy za to, co im poukazujem.

anonym_697e2e
Odpoveď bola odstránená
anonym_1f34e8
14. sep 2025

@nyusika Ale Ty nie si cielovka pre túto reality show a ani cieľová skupina Bianky Rumanovej. My sme už trošku vo veku tetiek, babiek tak je normálne že tomuto novému nechápeme tak ako to kedysi nechápali naše babky. Nie každý influencer ma v hlave nasrané. Ináč minule som pozerala Separa v Jame levovej, úplne som na neho zmenila názor, vyzerá že je dement prvého stupňa a nakoniec to vyzerá, že týpek má fakt vysoké IQ a aj sa vie výborne vyjadrovať bez vulgarizmov

modratrixie
22. sep 2025

Mala nohavičky ale to je jedno… ja na tom nevidím nič zle… oni žijú vo svete ktorý mi nechápeme ale je to ich vec … splnilo to účel ma tisíce nových sledovateľov a teda peniaze ktoré tým chcela získať … každý ma svoje hodnoty aj ona a to je jedno čím zaujme dôležité v tejto dobe je aby sme všetci vedeli kto je a to jej bude zarábať … zober si taký pamelu anderson … tiež hodnoty 0 a teraz sa odličila a sú z nej všetci posraty a všetko zabudnuté 😁no a bianka sa tiež očistí nejako 😘ale peniaze už bude mať 😁podľa mňa šikovne dievča akurát nie pre moje hodnoty ale pre svoje určite

Strana
z5