Chudé nohy a psychické problémy: Ako zvládať otázky?
Ahojte.Odjakziva som bola chuda (50kil 162cm) Po 30-tke som zacala mat nejake psychicke problemy tak som brala antidepresiva s ktorych som pribrala 20kil.Bola som s nich skor nafuknuta ako balon.Prestala som ich uz uzivat a zasa som skudla na 50kil.Kedze som pred dvoma rokmi do prace nastupila ako 70kilova napuchnuta a teraz som znova chuda tak to kolegyniam aj ludom pride divne ze som taka chuda.Kazdodenne otazky co je somnou,ci som chora,ci som schudla cielene,rob zo sebou nieco ma zasa kazdy den deptaju a necitim sa vobec dobre.Divaju sa na mna ako na debila a vobec sa necitim pri tom dobre.
@minenkaa nebavi ma kazdy den pocuvat tie kolegyne na moju adresu a pohlady.ci nejem ci co.oni ma spoznali ked som bola tucnejsia tak im to je teraz divne.potom sa citim aj ja divne a najradsej sa kdesi schovala aby ma nikto nevidel
@jana810 Co si? Normalne by som chodila hrda ako pav. Rypu do teba,lebo zavidia. Nenechaj si posliapat po sebavedomi,ved sa nemas za co hanbit. Musis ich nejako stopnut. Povedz im staram sa o seba a preto tak dobre vyzeram. A bodka. Nech ich aj rozpuci od jedu. Alebo im povedz,ze si obmedzila sladke a kila same odisli.
@minenkaa neviem ci je to chvala.su ludia co sa im chudy pacia,niektori to odsudzuju,niektori sa asi divaju ci neni chora.ale to je len v mojej hlave toto.lebo ma to nebavi pocuvat vies.a potom je s toho clovek len v depke
@jana810 Predpokladám, že tie kolegyne sú ako vypasené prasce, tak preto majú nemiestne komentáre. Mám 162cm a 52kg, nepripadám si chudá ani omylom.

@minenkaa ty o com tocis 😆 odkedy znamena dat stopku boj? Ty to mas nejak pomylene.
@anonym_5d4362 tvoj pohľad nie môj