icon

Čo by ste urobili s výhrou milión eur?

Včera o 15:39

Tipujem len sporadicky, človek nikdy nevie... keď sa zamyslím, čo by sme robili v prípade veľkej výhry, asi by sme skúsili investovať do nejakého rodinného biznisu, možno farma, alebo výroba zdravých potravín, alebo nejaký pekný investičný byt na prenajímanie... ako by ste s výhrou naložili vy?

minenkaa
Včera o 17:02
@anonym_985679

@minenkaa ved z toho miliona 🙂 bohate

@anonym_985679 to máš koľko rokov

barka1

Kupila by som dva nové byty, chalupu na Vysocine a na Podpolani. Zašla do nejakeho obchodu na poriadny nákup oblečenia. Z práce by som urcite neodchadzala.

anonym_985679
@minenkaa

@biba_18 nie,veď to je tak na dvadsať rokov ,nerátam ak by sa dobre investovalo ,čo by ale zas bol risk

@minenkaa na dvadsat rokov? len?

biba_18
Včera o 17:03

@minenkaa na 20 rokov by to bolo 4 tisícky na mesiac… keby minula 2, má to na 40 rokov 😂

nikha2809
Včera o 17:04

Kúpila by som to schátrane Kremnické kupalisko, ktorého je taka skoda, cele by som ho prerobila na mega aquapark a zarábala by som 😂 len neviem, či by mi na to ten milión stacil

minenkaa
Včera o 17:04
@biba_18

@minenkaa na 20 rokov by to bolo 4 tisícky na mesiac… keby minula 2, má to na 40 rokov 😂

@biba_18 veď ale potrebuje žiť a ak je mladá potrebuje aj pre rodinu a ak je pred dôchodokm bude žiť ešte 30rokov

anonym_e45446
Včera o 17:06
@minenkaa

@biba_18 veď ale potrebuje žiť a ak je mladá potrebuje aj pre rodinu a ak je pred dôchodokm bude žiť ešte 30rokov

@minenkaa ach este aj z takej bezvyznamnej otazky a nesplnitelneho sna 🤣 urobis sprostost. Nejako som nepochopila naco to teraz vlastne takto filozoficky rozoberas 🧐🤣

biba_18
Včera o 17:07

@minenkaa nechápem o čom melieš furt. 2 tisícky mnohým k životu stačia…

anonym_985679
Včera o 17:07
@biba_18

@biba_18 presne. ale tak niekto nevie zit skromnejsie

minenkaa
Včera o 17:11
@anonym_e45446

@minenkaa ach este aj z takej bezvyznamnej otazky a nesplnitelneho sna 🤣 urobis sprostost. Nejako som nepochopila naco to teraz vlastne takto filozoficky rozoberas 🧐🤣

@anonym_e45446 normálne som sa opýtala

anonym_ad5e24

@anonym_autor kúpila vlastné bývanie - dom s veľkou záhradou, dcére byt a sebe investičný byt a aj málo by bolo 😀

minenkaa
@biba_18

@biba_18 tak ja neviem ale čo pozerám ceny,nestačia

anonym_985679
Včera o 17:12
@minenkaa

@biba_18 tak ja neviem ale čo pozerám ceny,nestačia

@minenkaa ceny coho? (samozrejme je rozdiel ak niekto ma hypo alebo niekto mesacne nedava neviem ake prachy za hypo) a 2000 bohate stacia...

minenkaa
Včera o 17:13
@anonym_985679

@minenkaa ceny coho? (samozrejme je rozdiel ak niekto ma hypo alebo niekto mesacne nedava neviem ake prachy za hypo) a 2000 bohate stacia...

@anonym_985679 dobre tak stačia ,nejdem sa už pýtať

anonym_64b948
Včera o 17:16

Vyplatila by som hypotéku.
Vynovila by som náš dom.
Zadovážila by som finančne moje deti.
Cestovala by som.
Dala by som kamarátkam pár tisíc.
Otvorila by som azylovy centrum pre matky s deťmi. Keď čítam koľko žien nemá kam odísť od tyrana a trpia s deťmi v nefunkčnom vzťahu.

anonym_985679
Včera o 17:17
@anonym_64b948

Vyplatila by som hypotéku.
Vynovila by som náš dom.
Zadovážila by som finančne moje deti.
Cestovala by som.
Dala by som kamarátkam pár tisíc.
Otvorila by som azylovy centrum pre matky s deťmi. Keď čítam koľko žien nemá kam odísť od tyrana a trpia s deťmi v nefunkčnom vzťahu.

@anonym_64b948 hlavne sa pytam, kde nechali rozum. (Otvorila by som azylovy centrum pre matky s deťmi. Keď čítam koľko žien nemá kam odísť od tyrana a trpia s deťmi v nefunkčnom vzťahu.)

anonym_a95d8c
Včera o 17:18

Kúpila by som si krásny veľký byt okolo 120 m2 s terasou niekde v novostavbe v tichom prostredí a svoj byt by som dala do prenájmu. Byt by som si veľmi kvalitne zariadila a upravila. Kúpila by som si dobré SUVčko. Išla by som sa dobrú dovolenku niekde na Bali, aspoň na mesiac. Investovala by som do seba - asi by som si dala urobiť mamaplastiku prs, lipo a facelift. Eventuálne nové zuby. Dala by som rodine aspoň 50 000 eur. A zvyšok by som investovala.

anonym_64b948
Včera o 17:20
@anonym_985679

@anonym_64b948 hlavne sa pytam, kde nechali rozum. (Otvorila by som azylovy centrum pre matky s deťmi. Keď čítam koľko žien nemá kam odísť od tyrana a trpia s deťmi v nefunkčnom vzťahu.)

@anonym_985679 Tak niektoré už sú tak zdeptane od muža že nerozmýšľajú a nevedia nabrať odvahu na odchod. Alebo sa boja že to nedajú finančne a radšej ostanú s mužom lebo pri ňom majú aj peniaze aj bývanie. Mám pár žien v okolí čo ostali v nefunkčnom vzťahu.

anonym_a16cd8
Včera o 17:22

Kupila by som si 2 apartmány pri mori, v jednom by som časť roka bývala a druhý ,,poskytovala,, ľuďom čo na to finančne nemajú, majú choré deti atď

anonym_c66cde
Včera o 17:23

Vela takychto vyhercov to nezvladlo. Pominali, nevedeli s tymi peniazmi narabat a padli na uplne dno.

sara07
Včera o 17:31

odstahovala sa do čiech, morava
kupila lesy - hole kopce vysadila ich,
rozbehla by som projekty na podporu ,osvety, pomoc - expresivna dysfazia, onv aby deti zbytočne nestracali čas

anonym_508023
Včera o 17:39

Kupila by som sebe byt a jeden deťom v novostavbe. Možno apartmán pri mori. Ak by zostalo, podporovala by som rodiny s detskými onkologickými pacientami.

anonym_de09bb
Včera o 17:43

@anonym_autor keďže ide o hazard tak vieš akí ľudia to hrajú. Cca 99% výhercov by ju rozflákala do pol roka, lebo im chýba finančná gramotnosť.

anonym_108b9b
Včera o 17:47

@anonym_autor s milionom? Len kupila letnu chatu a inak nic, investovat a nechat tak, ale pomohol by mi odist do dochodku o par rokov skor.

tom_i
Včera o 17:59

@anonym_autor vyplatila dcere hypotéku na byt, kúpila dom, prerobila dom, presťahovala sa tam, prerobila byt, cez týždeň by bol k dispozícii na opatrovanie vnučky, alebo v prípade jej choroby, kúpa auta, prispela rodičom a tak ...

anonym_357f9f
Včera o 18:09

Ak by som sa hned nezblaznila od radosti 😃, tak by som sa chodila každý deň rehotať do ksichtu bývalým kolegom 😛

klotildabazarik
Včera o 18:19
@anonym_a95d8c

Kúpila by som si krásny veľký byt okolo 120 m2 s terasou niekde v novostavbe v tichom prostredí a svoj byt by som dala do prenájmu. Byt by som si veľmi kvalitne zariadila a upravila. Kúpila by som si dobré SUVčko. Išla by som sa dobrú dovolenku niekde na Bali, aspoň na mesiac. Investovala by som do seba - asi by som si dala urobiť mamaplastiku prs, lipo a facelift. Eventuálne nové zuby. Dala by som rodine aspoň 50 000 eur. A zvyšok by som investovala.

@anonym_a95d8c kde by si ho kupil(a)?

cyberk
Včera o 18:26

400k by som rozdelila medzi najblizsiu rodinu
600k - byt, auto, vyplatenie hypo 🙂

alickapusinka
Včera o 18:40

to čo by som chcela ja tak to sa zaplatiť ničim neda chcela by som mať svoju milovanu dcérku ktora nás opustila pred 6 rokmi pri sebe ale to sa neda kupiť za žiadne miliony. Ináč nič.

anonym_985679
Včera o 18:42
@alickapusinka

to čo by som chcela ja tak to sa zaplatiť ničim neda chcela by som mať svoju milovanu dcérku ktora nás opustila pred 6 rokmi pri sebe ale to sa neda kupiť za žiadne miliony. Ináč nič.