icon

Čo robiť s oblečením po smrti blízkeho?

17. júl 2026

Ahojte prosim vas HUMENNE... co robit s oblecenim po otcovi? Su to rozne veci ale uplne zachovale a slusne pre 60+ rocneho cloveka. Je toho velmi vela na to aby som to dala len do kontajnera ekocharity. Potrebovala by som take 3 kontajnery...plus aj topanky. Poradte prosim co s obleckom? Dakujem. Samozrejme zadarmo ponukam len mi je luto to len tak dat "do kosa"

Strana
z2
anonym_5a24f9
Včera o 17:25
@anonym_e24640

@anonym_autor fu ty musis byt velmi chladna zena, mnohi nevedia roky sa oblecenia dotknut

@anonym_e24640 prečo? Ja som po tatinovej smrti vyprataval veci sama, lebo som nedokázala ani vojsť do tej miestnosti a rovnako po maminej. Nesud, keď nepoznáš 9kolnosti

anonym_3bf4b1
Včera o 18:35
@beata_k

@anonym_3bf4b1 Na jednu s tych firiem.

@beata_k Tie firmy predsa spracuvávajú odpad vo veľkom,vážne si si myslela,že čakajú na 2 svetre od teba? Pane bože....
Každá obec je povinná zo zákona separovať odpad,takže buď máte kontajnery alebo zberný dvor.

anonym_16ef32
Včera o 18:38
@anonym_e24640

@anonym_autor fu ty musis byt velmi chladna zena, mnohi nevedia roky sa oblecenia dotknut

@anonym_e24640 a ty dobre trafená

beata_k
Včera o 18:38
@anonym_3bf4b1

@beata_k Tie firmy predsa spracuvávajú odpad vo veľkom,vážne si si myslela,že čakajú na 2 svetre od teba? Pane bože....
Každá obec je povinná zo zákona separovať odpad,takže buď máte kontajnery alebo zberný dvor.

@anonym_3bf4b1 Mame zberny dvor. Moj prispevok bol o inom....nevadi.

oskvarka
Dnes o 10:23
@anonym_e24640

@anonym_e24640 smutime za blízkym alebo za jeho oblečením ?

ria_sprout
Dnes o 10:32
@anonym_e24640

@anonym_e24640 no, nie je. Ty si chladná a neempaticka, že dokážes takto verejne súdiť niekoho kto práve stratil otca! Fuj.

Strana
z2