Čo sa vám nepáči na ženách?
Kedze tu bol nedavno prispevok o tom, aki muzi sa vam nepacia a boli tam dost drsne komentare, tak otocme list a diskutujme, co sa vam nepaci na zenach. Co sa tyka vyzoru, spravania a povahy :D
U mna su to urcite fajciarky, za mna smrdia a trn smtad nezakryju parfemom. Smrdite potom este viac :D dalej sa mi nepacia nadpojene (nekvalitne) vlasy, ked maju cierne odrasty na ,,blond" farbe. Ked si 100kg zena da leginy a tielko 🤮 Dalej su to leginy bezovej, bielej farby a vidno im celulitida. Alebo ked si daju kadejake vzorovane a vyprate leginy k lekarovi napriklad. Ked sa zena nevie ucesat a ide straoata s mastnou hlavou medzi ludi. Dalej sa mi protivia cerstve matky, ktore rozvalia svoje napumpovane prsia kdekolvek! aj v restauracii. Nie, nie je na tom nic pekne a nikoho nezaujimaju tvoje kilometrové dvorce, lajdaky a striekajuce mlieko. Co sa tyka spravania, tak urcite sedlane, co sa vsade rozkrikuju, vynucuju si vsetko konfliktom. Ked nieco chcu dosiahnut, tak zacnu utocit, vyhrazat sa, udavat. Ked maju muzsku energiu. Su strasne superive, kazdeho chcu menit, hodnotit, usmernovat, cepovat, chcu kazdemu riadit zivot, ako ma zit, s kym ma zit, co ma robit/nerobit. Proste pani dolezite. Dalej su to rypacky, ktore su frustrovane zo svojho hnusneho zivota a snazia sa pokazit den kazdemu, kto je pozitivny. Vsade vyvolavaju konflikty a aj z normálnej diskusie, vytvoria dramu. Zeny, co vsetko prekrucaju, vymyslaju si a robia z komara somara. Napriklad sa nieco stane a oni si podomyslaju veci a nakoniec z toho vytvoria obrovsku kauzu.
Ja som svoj najprísnejší kritik. Hnusí sa mi na mne veľa vecí, čo na iných ženách neriešim. 😄 Napr. keď mám fúziky nad perou, takú jahodovú kožu po holení nôh, to, ako sa prelieva moje brucho na stranu, keď si ľahnem na bok, zlý dych ráno... No musím s tebou súhlasiť, mám za to, že legíny od určitej veľkosti by sa mali zakázať. 😄
@aperolcek mne sa sebakritickost fakt paci, pobavila si ma 😁. Ja by som tiez vedela hovorit, co sa mi na mne nepaci. Napriklad ta celulitida debilna, aj ked mam 51 kg, ze si musim vlasy umyvat takmer kazdy den, lebo.. Ze brucho mi nejak ochablo rokmi, i ked teda stale som stihla. Ale tak este by sa naslo vselico, ja sa vsak snazim upriamovat na tie pozitivne veci
@anonym_autor nepáči sa mi tvoj prejav. Svojim spôsobom nie si o nič lepšia ako tie, o ktorých píšeš

Ja sa smejem, v tej teme baby tak ohovorili tych chlapov, ze ja sa tejto teme ani necudujem 😁. Ale musim povedat ze je dost vtipne to citat, ked to chlap povie na plne gule. Mnohe sme sa urcite minimalne zamysleli