icon

Čo sa vám nepáči na ženách?

Dnes o 08:10

Kedze tu bol nedavno prispevok o tom, aki muzi sa vam nepacia a boli tam dost drsne komentare, tak otocme list a diskutujme, co sa vam nepaci na zenach. Co sa tyka vyzoru, spravania a povahy :D
U mna su to urcite fajciarky, za mna smrdia a trn smtad nezakryju parfemom. Smrdite potom este viac :D dalej sa mi nepacia nadpojene (nekvalitne) vlasy, ked maju cierne odrasty na ,,blond" farbe. Ked si 100kg zena da leginy a tielko 🤮 Dalej su to leginy bezovej, bielej farby a vidno im celulitida. Alebo ked si daju kadejake vzorovane a vyprate leginy k lekarovi napriklad. Ked sa zena nevie ucesat a ide straoata s mastnou hlavou medzi ludi. Dalej sa mi protivia cerstve matky, ktore rozvalia svoje napumpovane prsia kdekolvek! aj v restauracii. Nie, nie je na tom nic pekne a nikoho nezaujimaju tvoje kilometrové dvorce, lajdaky a striekajuce mlieko. Co sa tyka spravania, tak urcite sedlane, co sa vsade rozkrikuju, vynucuju si vsetko konfliktom. Ked nieco chcu dosiahnut, tak zacnu utocit, vyhrazat sa, udavat. Ked maju muzsku energiu. Su strasne superive, kazdeho chcu menit, hodnotit, usmernovat, cepovat, chcu kazdemu riadit zivot, ako ma zit, s kym ma zit, co ma robit/nerobit. Proste pani dolezite. Dalej su to rypacky, ktore su frustrovane zo svojho hnusneho zivota a snazia sa pokazit den kazdemu, kto je pozitivny. Vsade vyvolavaju konflikty a aj z normálnej diskusie, vytvoria dramu. Zeny, co vsetko prekrucaju, vymyslaju si a robia z komara somara. Napriklad sa nieco stane a oni si podomyslaju veci a nakoniec z toho vytvoria obrovsku kauzu.

Strana
z3
nikoletta1712
Dnes o 08:15

@anonym_autor Mne špinavé, neupravené nechty…To je prvé čo si všimnem…A potom všetko ostatné - neupravené, mastné, odrastené vlasy, umelé mihalnice, dlhé farebno-hocijaké gélové nechty…A čo sa povahy týka, tak tie také princezné z cukru, ktoré nikdy nechrápu, kakajú levanduľovou vôňou, zamračené ksichty atď…

anonym_1f01d9
Dnes o 08:17

“ Dalej sa mi protivia cerstve matky, ktore rozvalia svoje napumpovane prsia kdekolvek! aj v restauracii. Nie, nie je na tom nic pekne a nikoho nezaujimaju tvoje kilometrové dvorce, lajdaky a striekajuce mlieko..”

Ja nemam rada primitivne zeny.

dian212
Dnes o 08:21

Ja nemám rada hlúpych ľudí. A je jedno, či je to muž či žena 😀 A tým nemám na mysli, že musí ovládať celý slovník cudzích slov alebo tak, ale proste keď sa nevie vyjadrovať, nevie vytlačiť zo seba súvislú vetu a aj konverzácia s tým človekom je o ničom. No čo s takým človekom 😀

anjelicek26
Dnes o 08:21

Ten zoznam mas dost dlhy.... ty budes mat skor problem najst zenu, ktora bude fajn...

anonym_1f01d9
Dnes o 08:23
@anonym_1f01d9

“ Dalej sa mi protivia cerstve matky, ktore rozvalia svoje napumpovane prsia kdekolvek! aj v restauracii. Nie, nie je na tom nic pekne a nikoho nezaujimaju tvoje kilometrové dvorce, lajdaky a striekajuce mlieko..”

@anonym_1f01d9 *muzov

anonym_fc15e3
Dnes o 08:24

S tymi kojacimi matkami suhlasim. Kojit sa da aj kultivovane.

autor
Dnes o 08:28
@anonym_1f01d9

@anonym_1f01d9 prva dotknuta 😁 predpokladam, ze co sa tyka kydania na muzov alebo na ine zeny, ktore nie su v tvojom rebricku dokonalosti, si vzdy prva ;)

minenkaa
Dnes o 08:29

@anonym_autor nebola dobrá noc?

anonym_a9432c
Dnes o 08:30

@anonym_autor viac ako vyzor ma zaujima povaha...a ked je to sprosta a tupa zena co ma potrebu riesit vsetkych naokolo, je ovela horsie nez 100kg zena s mastnymi vlasmi...
ale ano, zena ak ide do spolocnosti, ma byt v cistom, neprepotenom obleceni, to je zaklad..a teda isto trocha upravena...ale ziadna varecha do hovien, afektovana slepica...

autor
Dnes o 08:32

je zaujimave sledovat, ako dotknute zeny si tu pridu pohonit ego :D a kde ste boli moralistky, ked sa v inej diskusii riesila muzova vyska, jeho prsty a pod? to je v poriadku, vsak? ale ked niekto napise, ze sa mu hnusia zaparene tucne zeny, zeny v nevkusnych leginach, uz sa tu hned zbiehate, ako stado 🐂

anonym_fd972a
Dnes o 08:34

Za mna su tieto debaty hladania negativ z oboch stran prejavom frustracie a ubohosti. Aj ten najkrajsi muz, aj ta najkrajsia zena zostarne a raz bude vzbudzovat hnus u tych mladsich. Vek nikto neoklame a hnusna povaha v starobe nikoho lakat nebude.

autor
Dnes o 08:34
@minenkaa

@anonym_autor nebola dobrá noc?

@minenkaa ty tiez spadas do jednej z tej skupiny :D v tvojich komentaroch v diskusiach, si sa uz velakrat ukazala :D

autor
Dnes o 08:35
@anonym_fd972a

Za mna su tieto debaty hladania negativ z oboch stran prejavom frustracie a ubohosti. Aj ten najkrajsi muz, aj ta najkrajsia zena zostarne a raz bude vzbudzovat hnus u tych mladsich. Vek nikto neoklame a hnusna povaha v starobe nikoho lakat nebude.

@anonym_fd972a chodis tieto mudra pisat aj ked sa jedna o muzov?

anonym_596e59
Dnes o 08:37
@anonym_autor

@anonym_autor už si dlho bez sexu?

viestta
Dnes o 08:37

@anonym_autor ty nechces diskutovat, ty si sa sem prisla len vyburit. Nedajboze sa ti niekto opovazi oponovat, koniec

nikoletta1712
Dnes o 08:38
@anonym_fc15e3

S tymi kojacimi matkami suhlasim. Kojit sa da aj kultivovane.

@anonym_fc15e3 Aj ja, je to nechutné v reštaurácii…

minenkaa
Dnes o 08:38
@anonym_autor

@minenkaa ty tiez spadas do jednej z tej skupiny :D v tvojich komentaroch v diskusiach, si sa uz velakrat ukazala :D

@anonym_autor a čo opila si sa a ráno zbadala koľkým si dala alebo si zistila,že nebol záujem

anonym_fd7a8c
Dnes o 08:40

Nepáči sa mi na ženách, že sa nechajú vydrziavat,ze su extrémne sebecké v dnešnej dobe,ze miesto debaty útočia, že nepracujú na sebe okrem zovňajšku, že hocikomu dajú
A.... nepáči sa mi ... pyšne princezné... Ne a ne a ne
Ale ajtak všetkým prajem to dobre

minenkaa
Dnes o 08:41
@anonym_autor

je zaujimave sledovat, ako dotknute zeny si tu pridu pohonit ego :D a kde ste boli moralistky, ked sa v inej diskusii riesila muzova vyska, jeho prsty a pod? to je v poriadku, vsak? ale ked niekto napise, ze sa mu hnusia zaparene tucne zeny, zeny v nevkusnych leginach, uz sa tu hned zbiehate, ako stado 🐂

@anonym_autor takže frustrovaný chlapík ,čo ma ťažké🥚🥚

anonym_24e610

Taká,čo dã viac za to,čo má na hlave,ako za to,čo má v hlave.

anonym_292346

@anonym_autor kačacie pery, silikónové prsiská a nadpojedné vlasy, v ktorých každá vyzerá o 10-15 rokov staršie. Obtiahnuté ťavie kopytá v legínach a presvitajúce tangáče v legínach, teraz sa legíny nosia mimo fitka ako bežná súčasť odevu, zarezané v zadku a takto idú do obchodu, no otras, žiadny vkus

anonym_fd7a8c
Dnes o 08:42
@anonym_292346

@anonym_autor kačacie pery, silikónové prsiská a nadpojedné vlasy, v ktorých každá vyzerá o 10-15 rokov staršie. Obtiahnuté ťavie kopytá v legínach a presvitajúce tangáče v legínach, teraz sa legíny nosia mimo fitka ako bežná súčasť odevu, zarezané v zadku a takto idú do obchodu, no otras, žiadny vkus

@anonym_292346 naj na detských ihriskách 😋😅

minenkaa
Dnes o 08:42

Naozaj sú potrebné tieto diskusie?

autor
Dnes o 08:49
@anonym_292346

@anonym_292346 este ked su kvalitne, budis. Ale tie lacne priesvitne.... a kolkokrat ked zasvieti slnko, tym babam realne vidno spodne pradlo :D

anonym_7eeadb
Dnes o 08:50

Keď nosia tento typ topánok 😀

autor
Dnes o 08:51
@anonym_7eeadb

Keď nosia tento typ topánok 😀

@anonym_7eeadb ja zas neznasam take tie sandale horolezecke :D alebo barefoot topanky :D

anonym_292346
Dnes o 08:53
@anonym_autor

@anonym_292346 este ked su kvalitne, budis. Ale tie lacne priesvitne.... a kolkokrat ked zasvieti slnko, tym babam realne vidno spodne pradlo :D

@anonym_autor tak ako nikto nie je zvedavý na chlapské obtiahnuté vajcia, tak nikto nie je zvedavý na obtiahnuté ťavie kopyto, aj v kvalitných legínach. Vyzerá to nevkusne a nevhodne

anonym_fd7a8c
Dnes o 08:55

A ešte
Nepáči sa mi ale fakt
a je to dosť smutné
Keď ženy predávajú svoje telo
Žiadne peniaze za to nestoja bez ohľadu, že sa tvária ake je to ,, super,,

anonym_fd972a
Dnes o 08:57
@anonym_autor

@anonym_autor Kludne. Ti ludia iba strapnuju sami seba a nie tych, na ktorych ukazuju.

anonym_ac285f
Dnes o 08:57

mne sa nepacia take akoze cice mice, ale inak su lacne jak podrazka.. umele mihalnice, umele prilis dlhe nechty, lacne handry, kozenkove bundy a napodobeniny kabeliek.. ale vcera som bola so synom u dr. a tam mamicky - neviem na aku sortu som to prave narazila, ale take tie divozienky, alternativne oblecenie, brasne, neupravene, ako ich priroda stvorila... to sa mi tiez nepaci, taktiez nadvaha a obezita, zanedbany zlty alebo krivy chrup, mastne vlasy, odrasty, peroxidovy blond, nemam rada vulgarne a okazale spravanie, dramatizovanie, preafektovany smiech a drzanie tela, nutnost hovorit aj ked niet co povedat..

Strana
z3