icon

Dali by ste šancu bývalému väzňovi?

4. jan 2026

Iba čisto filozoficky , dali by ste šancu niekomu kto bol vo väzení (nie za vraždu alebo pedofíliu) pár rokov a následne sa z debila stal fakt slušný človek a zmenilo ho to k lepšiemu,žeby ste ani nepovedali že v base bol?

Strana
z3
anonym_e1ab89
5. jan 2026

Poznám jedneho, odsedel si tri roky, sám tvrdí že bol mladý a sprostý....30rokov "seká dobrotu". Nikto mimo jeho okolia to ani nevie a keď to aj tak akože zo srandy nadhodil, tak mu to neverili, mysleli že si robí srandu

vevesh
Včera o 10:34
@anonym_e019be

@vevesh ani za vážne ublizenie na zdraví neskoncis hneď v base
Takže neviem no
Jedine, že by to bolo na chranenej osobe alebo závažné okolnosti ale závažné co nie je ,,len tak,,

@anonym_e019be v nemecku ano napriklad. Takisto za neplatenie alimentov (aj na sk pokial viem). Takze, individualne....

ahhola
Včera o 16:35

@enmery co ta zmlatil tvoj haram ctitel? Skoda facky, ktora padne vedla, v tvojom pripade. Jasne, ze sused mal byt potrestany, otazka miery a sadzby, tento z 3.1.sa tiez vyhrazal, tiez by mal dostat 3 roky, lenze sused nemal mimovladky za chrbtom, ani polakovcov. 🫤

enmery
Včera o 16:40
@ahhola

@enmery co ta zmlatil tvoj haram ctitel? Skoda facky, ktora padne vedla, v tvojom pripade. Jasne, ze sused mal byt potrestany, otazka miery a sadzby, tento z 3.1.sa tiez vyhrazal, tiez by mal dostat 3 roky, lenze sused nemal mimovladky za chrbtom, ani polakovcov. 🫤

@ahhola Ty budeš prestaň pit, brať drogy alebo sa konečne nauč písať k veci a tak, aby sa to dalo pochopiť. Ty neovládaš ani svoj rodný jazyk. A už prestaň byť mnou posadnutá a neotravuj ma s achmedmi a moslimami, ja s nimi nemám nič🤦‍♀️

ahhola
Včera o 17:16
@enmery

@ahhola Ty budeš prestaň pit, brať drogy alebo sa konečne nauč písať k veci a tak, aby sa to dalo pochopiť. Ty neovládaš ani svoj rodný jazyk. A už prestaň byť mnou posadnutá a neotravuj ma s achmedmi a moslimami, ja s nimi nemám nič🤦‍♀️

@enmery ty si ma tu cely december stalkovala, ty chudera!!!

enmery
Včera o 17:21
@ahhola

@enmery ty si ma tu cely december stalkovala, ty chudera!!!

@ahhola Teba stalkovať netreba práve kvôli tvojmu nezorozumiteľnému písaniu...za chudera ďakujem, nech si šťastná.

ahhola
Včera o 17:32
@enmery

@ahhola Teba stalkovať netreba práve kvôli tvojmu nezorozumiteľnému písaniu...za chudera ďakujem, nech si šťastná.

@enmery ked ma tu ako diva Bara oznacujes a obcas sa trafis, nikto nevie o co ti ide, co ma byt cielom, pretoze sa tu hemzia vyrazy ako... decke, pratat, doobedu... a tieto veldiela neopravujes, co ti srotuje v tej pokazenej hlavicke, nechal ta frajer, niekto ti odisiel, ci len na Cajle pustaju wifinu?

anonym_e19775
Včera o 17:37

@anonym_autor chodím s bývalým väzňom🙂 každý robí chyby. Je ku mne dobrý a má správne hodnoty. Ja ani neregistrujem že bol väzeň

anonym_abada0
Včera o 17:38

@anonym_autor áno dala človek sa mení
Stačí v živote zlé rozhodnutie ,ovplyvnenie a už sedíte
Treba dávať druhú šancu

simca06022011
Včera o 17:43

Ja by som skor dala sancu ludom s problemami s vybuchmi, ako s tymi s ekonomickou trestou cinnostou :D a to som veru uctovnik, poznam ludi co skocnili v base za podvody a tito ludia su pre mna o tisickrat horsi, ako ze sa niekto opije a pobije, aj spolu s ich okruhom znamych, povestou, spravanim atd a opakovanie je tam vacsinou vzdy, len si davaju viac pozor, ale svine ostanu

ria_sprout
Včera o 17:46

Priala by som mu šťastie, ale u mňa by ho nenašiel. 🤷

enmery
Včera o 18:18
@ahhola

@enmery ked ma tu ako diva Bara oznacujes a obcas sa trafis, nikto nevie o co ti ide, co ma byt cielom, pretoze sa tu hemzia vyrazy ako... decke, pratat, doobedu... a tieto veldiela neopravujes, co ti srotuje v tej pokazenej hlavicke, nechal ta frajer, niekto ti odisiel, ci len na Cajle pustaju wifinu?

@ahhola Už sa rozhodni, či mám achmeda, ci som moslimka, či ma bije frajer alebo ma frajer nechal, napíšeš xy textov bez hlavy a päty a casto anonymne, lenze kvôli tejto tvojej skoro negramotnosti ťa kazdy spozna. Tak pis stale pod svojim nickom, nechápem zmysel písat anonymne.

marca12
Včera o 18:22

@anonym_autor nie

anonym_f7f445
Včera o 18:32

Nie, nemala by som si co povedat s takym clovekom. Ale ja by som si rovnako nezacala s alkoholikom, fajciarom ani uzivatelom akychkolvek drog. Ja zijem slusny usporiadany zivot a takeho ocakavam aj partnera.

ahhola
Včera o 19:05
@enmery

@ahhola Už sa rozhodni, či mám achmeda, ci som moslimka, či ma bije frajer alebo ma frajer nechal, napíšeš xy textov bez hlavy a päty a casto anonymne, lenze kvôli tejto tvojej skoro negramotnosti ťa kazdy spozna. Tak pis stale pod svojim nickom, nechápem zmysel písat anonymne.

@enmery vysad ten Xanax, nerobi ti dobre. Nechaj si svoje hlbkove analyzy pre svoje ocarenie islamom. Neviem, preco si si zasadla zrovna na mna. Prenasledoval ta takto nejaky chlap,Ahmed, dala si sudny zakaz priblizenia?! Maria Ladenburger!

„To, že jsi paranoidní, neznamená, že po tobě nejdou.“ — Kurt Cobain

Strana
z3