icon

Dovolenky a Vianoce so starými rodičmi: Áno alebo nie?

7. júl 2026

Toto ma zaujíma čo budete komentovať pretože tu sa delia ľudia na 2 typy , mám známych ktorý nevedia ísť nikam bez toho aby ťahali zo sebou aj starých rodičov aby si “oddýchli” od dieťaťa proste aby vedeli ísť s mužom von a aby mali pomoc od starkých , tak ich berú zo sebou na dovolenku aj všade, a na Vianoce tiež chodia k svokrovcom štedrý večer trávia tam spolu.
Ja som zase typ ktorý si toto nevie ani predstaviť lebo keď ideme na dovolenku my traja ako rodina tak ja sa teším nato ako budeme nepretržite spolu len my , ako si to užijeme a neviem si ani predstaviť že by tam s nami boli aj oni , ani svokrovci a ani moji rodičia , vyslovene by som to nechcela lebo to beriem ako čas pre nás troch , a to iste sa týka aj Vianoc , veď okej navštevujme sa na sviatky ale ten štedrý večer chcem aby sme boli len my traja ako rodina spolu a za babkami poďme potom alebo pred tým , chápete … ktorý tým ste vy ? Ísť na dovolenku s nimi alebo bez?😁😁😁

Strana
z2
kiki68
8. júl 2026

My inak Vianoce a jednu dovcu mame cela rodina ( cize obe strany starych rodicov a svagor pokope)

anonym_97f884
8. júl 2026

Boli sme raz. Stacilo. Dovolenku sme si neuzili. Vo velkej miere sme sa museli prisposobovat im 🙈
Sviatky ok. Nik by nemal byt sam. Nevidame sa tak casto.

euka210
10. júl 2026

@anonym_autor no, na dovolenke s 3 detmi si ja teda neoddychnem, ale je to zmena prostredia a spozname nieco nove, takze ok. Ked, tak ideme na dovolenku so svagrovcami a ich 4 detmi, to si viac od deti oddychnem, lebo sa maju s kym zabavit 😃
Ale starych rodicov nie, tiez to tak vnimam, ze je to nas cas na dovolenku, v zivote by mi nieco take nenapadlo keby sa tu o tom nepisalo.
Jediny krat sme brali svokru na akciu pre rodiny ako operku, aby sme mohli byt na programe pre manzelov a nase deti by v tom veku s nikym cudzim neboli. Bol to 1 den.

zuzuliatko18
12. júl 2026

Rodicia chodia k nam na Vianoce na striedacku posledne roky, ja som spokojna, ze mam Vianoce podla seba, rodicom sa rata, ze maju zmenu.
Na dovolenku chodime zatial skor na kratsie vylety, a to som ja trvala na tom, aby sme isli Sami, lebo praca, skolka a toho casu my traja spolu mame malicko, tak nech si ho uzijeme spolu.

Strana
z2