icon

Existuje osudová láska?

Dnes o 16:09

Ahojte, mám na Vás takú otázku. Existuje podľa Vás osudová láska? V zmysle, že aj keď sa dvaja stretnú za nepriaznivých okolností, alebo ich niečo rozdelí tak sa k sebe vrátia? Resp poznáte taký prípad z okolia? Lebo mne napadajú len knihy, filmy a seriály ale hľadám reálne príklady.

Strana
z2
anonym_f90915
Dnes o 19:47

@anonym_autor záleží čomu človek verí a ako to ma nastavene v hlave. Za bežných okolnosti reálne neexistuje, iba ak v tých romantických filmoch a knihách. Život ti ukáže v každom vzťahu aj tie nedokonalosti partnera a záleží ako sa s tým popasujes, či to prekonas tie vaše rozdiely a ostanete spolu aj tak alebo ta to časom zlomí a povieš si, že to bola iba rozprávka. Reálne môžeš mať viacero partnerov v živote a zo začiatku budeš mat vždy pocit, že je osudový dokým nezlozis tie ružové okuliare a nepozries realite do očí. Láska je vždy o kompromisoch a vnútornom nastavení každého z nás. Niekomu je najlepšie samému. Je to oveľa lepšie ako si niečo nahovárať a plytvat časom a energiou. Práva láska skutočná môže byť k samému k sebe, to je naj.

moonlight1210
Dnes o 20:36

Osudova laska je taka, kde citis pri druhom cloveku pokoj, prijatie, uvolnenost a mozes byt sam sebou. Vypustit to male blaznive dieta, ktorym stale si a partner ta za to este viac miluje, nie vysmeje. Nemusis sa kontrolovat, snazit dosahovat dake standardy, ani porovnavat a bat.
Je to navonok ako nuda, ale v skutocnosti sloboda a sukromny ostrov bezpecia.

euka210
Dnes o 21:06
@moonlight1210

Osudova laska je taka, kde citis pri druhom cloveku pokoj, prijatie, uvolnenost a mozes byt sam sebou. Vypustit to male blaznive dieta, ktorym stale si a partner ta za to este viac miluje, nie vysmeje. Nemusis sa kontrolovat, snazit dosahovat dake standardy, ani porovnavat a bat.
Je to navonok ako nuda, ale v skutocnosti sloboda a sukromny ostrov bezpecia.

@moonlight1210 ...tak to potom zijem s osudovou laskou uz skoro 16r ❤️ ...mne bol sympaticky hned, jemu to trochu trvalo a musel ist az 100km od rodiska.
Boh mi ho poslal, aby svojou laskou vyrovnal to zle, co som ne/dostala od svojej rodiny.

Strana
z2