icon

Existuje šťastná bezproblémová rodina?

27. sep 2026

Myslite ze exist stastna, bezproblemova rodina? Kde dieta/muz nerobi problemy? Ci vsade je nieco? 🤔

Strana
z2
osky
•
27. sep 2026
@anonym_7896a2

@osky alo myslis tu vdacnost za to,ze si biela?

@anonym_7896a2

Ty nevidis rasizmus vo svete?
Nech je ako chce,kolko sa proti tomu bojuje...ale budme k sebe uprimni.
Ludia tmavej pleti su vzdy brani inak....horsie
Vidim to okolo seba denne

osky
•
27. sep 2026
@anonym_e6ae10

@zuzana76 Tak logicky mat stastie= dobre. Nemat stastie= zle. Takze ano, v podstate to napisala. To je ako ked niekto nakresli hakovy kriz, ale vyhovara sa, ze je to stary slovansky symbol a pod. Ja som si nazor urobila.

@anonym_e6ae10 ty si si urobila nazor,aky si chcela!
Z nicoho.
Nepisem ani sa necitim byt lepsi clovek.
To ty si si vymyslela aby si mohla utocit...
Nemala som vzdy v zivote iba stastie!
Nevies,cim vsetkym som presla.tak laskavo ma neskatulkuj niekam v tvojich fantazijnych vyplodoch.
Ja som si svoju poziciu tvrdo vybojovala....

Ako si to pisala?

Boze,Slovaci...

Veru,Boze,Slovaci-nebudme taki zatrpknuti a zavistlivi!!!
Ze?

A inak-preco pises anonymne,ked si za svojimi tvrdeniami stojis?
Coho sa bojis?

Ja sa nebojim ist s kozou na trh.
Pisem fakty.
A nie anonymne.
A aj za to som stastna.
Ze sa nemusim na nic hrat a skryvat za nijaky anonymny nick 🫠

Vies ,co je stastie?
Byt spokojny s tym,co mas.....🙂😃

lenka13332
•
Včera o 05:30

@anonym_autor my s mužom sme šťastní ale nemôžme mať deti....

scila
•
Včera o 06:30

@anonym_autor zatiaľ som nestretla nikoho koho život by bol bezproblémový a stále šťastný.
Každý má niekedy zlé obdobia.
Práve nedávno sa rozpadol vzťah v mojom okolí, ktorý mnohí považovali za stabilný. Krásna svadba, potom desať rokov spoločného života a na konci hnusný rozvod, konflikty a dieťa, ktoré sa ocitlo v strede boja. Pár rokov dozadu keby mi to niekto povedal ako dopadnú tak neuverím.

aurora33
•
Včera o 06:41

@anonym_autor moja rodina. Muž absolútne úžasný a aj deti. ❤️❤️ každý deň im hovorím aká som šťastná a vďačná že ich mám

anonym_8977f4
•
Včera o 06:42

Myslela som, že sme to my až na pár nedúh a aj to zdravotných. Ale nie, vždy niečo príde

tilly
•
Včera o 06:55

Všade je niečo. Neverím, že existujú rodiny, kde je všetko 100% tip top. To by bolo až divné.
Minimálne je niekto chorlavy, alebo nemá dokonalú prácu, pripadne pár kíl navyše, menej peňazí, dieťa horšie známky...
Neverím, že existuje dokonalá barbie Ken rodina s dokonalými deťmi, milionári so zaujímavou prácou bez stresu a vrások.
Šťastná rodina áno, takých je našťastie veľa, ale bezproblémová nie.

zuzana76
•
Včera o 13:43
@tilly

Všade je niečo. Neverím, že existujú rodiny, kde je všetko 100% tip top. To by bolo až divné.
Minimálne je niekto chorlavy, alebo nemá dokonalú prácu, pripadne pár kíl navyše, menej peňazí, dieťa horšie známky...
Neverím, že existuje dokonalá barbie Ken rodina s dokonalými deťmi, milionári so zaujímavou prácou bez stresu a vrások.
Šťastná rodina áno, takých je našťastie veľa, ale bezproblémová nie.

@tilly ale to niekto ani nepovazuje za problem, par kil navyse, chorlavost, z ktorej sa vyrastie, atd… ja ako problem vnimam neveru, alkoholizmus, nikotinizmus, nezamestnanost, invalidny dochodok a velmi poskodene zdravie

tilly
•
Včera o 16:11
@zuzana76

@tilly ale to niekto ani nepovazuje za problem, par kil navyse, chorlavost, z ktorej sa vyrastie, atd… ja ako problem vnimam neveru, alkoholizmus, nikotinizmus, nezamestnanost, invalidny dochodok a velmi poskodene zdravie

@zuzana76 ale už to nie je tip top dokonalé

zuzana76
•
Včera o 17:11
@tilly

@zuzana76 ale už to nie je tip top dokonalé

@tilly ale pre mna je aj to bezproblemove, dokobalost na svete neexistuje, ja ako problemy vnimam nieco, co nefokazem zmenit a zasahuje minto vyrazne do zivota

anonym_469408
•
Včera o 17:43

Ano, mne sa to uz par rokov dari. Prvych 20 rokov mojho zivota bolo hroznych, dalsich 20 az na prestavky uzasnych. Manzel dokonaly, deti zdrave (teda z IVF a rodicak bol pre mna peklo) a celkom rozumne, ale este nedorastli do puberty. Financna hojnost, praca, ktoru milujem, krasne byvanie, vela dovoleniek. Mozno trochu workoholizmus, ja i manzel, uz to trochu vidime na zdravi. Trapi ma, co bude. Viem, ze uz mi v zivote moze byt len horsie, pze vsetko dobre mam. Manzel to vidi podobne a preto tvrdi, ze si musime uzit, kym sme zdravi a financne mozeme. Statisticky s vekom pridu choroby (sme poisteni skoro na vsetko), nieco sa moze pokazit v rozsirenej rodine. Vonku ludom ako my berie AI pracu (ale sme zabezpeceni na dlhu dobu dopredu, no stve ma, ze nezabezpecime decka tak, ako by som chcela) a sem tam ma pocit, ze sa schyluje k tretej svetovej alebo ekologickej krize (pomaha mi byt komunitne aktivna, aby som mala pocit, ze robim aspon nieco). Inak teda som feministka a karieristka s priamociarym muzskym zmyslanim, ktora preferuje logiku pred emociami, ale zaroven sa snazim byt vzdy slusna. Ziadna jemna, nezna kvetinka (to maximalne vzhladovo). Vsetko hra urcite rolu v tom, ako sa ku mne manzel a okolie chova.

Strana
z2