icon

Horúčavy 2026: Ako sa vyrovnávate s teplom?

simona_racz
Dnes o 12:56

Google mi našlo z každého roku, diskusiu o tom, na tomto fóre. Ale do starých tém, sa vraj nepíše. My sme naštastie v starom type rodinného domu, takže vo vnútri, nieje až tak teplo a dusno. Ale známi zo sídlisiek hovoria, že aj keď pustia naplno klímu, nevedia ísť pod 25 stupňov. A podľa vedy by človek mal spať pri 19 stupňoch. Čo nedosiahnete ani klimatizáciou, také je teplo. Čo na to hovoríte vy? Milujem tie hlášky typu “ja mám rada leto” akože čo sa na tomto dá mať rád? Ludia kolabujú, nevedia sa vyspať, samé výstrahy naprieč európou.

Strana
z2
victoriab
Dnes o 16:02

@simona_racz prvy den je konecne teplo a hned tema 😀 vsak zajtra je oficialne leto, co ma byt 20 stupnov? vsak 9 mesicov v roku je tu pomaly jarojesen, nevedela som sa docmat, kedy pride skutocne leto ❣️

michaela329
Dnes o 16:08

@simona_racz bývame na lazoch, pri lese, máme bazén a ťažké závesy v nočnej časti 🤷 Vonku tu je príjemne, v sade sme sa dnes na deke prehrali, kúpali sa. Keď je takto teplo, tak vždy zvolnime a len si užívame dni. Rodičia a aj svokra tiež opúšťajú betón a sú na chalupach.

anonym_86b165
Dnes o 16:34

@simona_racz treba silnejsiu klimu, co ine? Nam vychadza ze v podstate co usetrime v zime na kureni davame teraz na klimu.
Decka odkedy sme dali klimu ju vyuzivaju viac ako bazen 😃

bosorkabb
Dnes o 16:40

Normálne používame klímu v byte aj na chate. A v pohode je aj 19 stupňov ak chcem.
Na chate máme aj bazén a využívame.
O chvíľu je tu september a bude menej teplo.

marca12
Dnes o 16:43

@simona_racz To je dobra sprostost,ze nevedia vyklimovat. Ved v juznych krajinach prezivaju ludia vdaka klime. Maju ju pustenu cele dni. My tiez klimujeme,kym sme v praci a prideme do vychladeneho. Potom pustime pred spanim a dobre sa vyspime. A k letu. Mam rada teple leto pocas dovolenky pri vode. Inak nie. Neznasam horucavy, je mi zle, som spomalena, nedokazem rozmyslat. Cakam,kedy sa tomu konecne prisposobia aj slovenski zamestnavatelia a zacnu brat ohlad na horucavy.

anonym_8f5a06
Dnes o 17:32
@anonym_8fb560

@anonym_8f5a06 3-4mesiace tepla na sk? A to kde prosim 😆 ja som z Ba a teplo 3-4 mesiace tu nebolo ani nepamatam teda

@anonym_8fb560 Ja som zo západu a u nás je teplo celý jún júl august a minulé roky aj koniec mája a začiatkom septembra bolo už dosť teplo 30tky. Tento rok začalo horko až tento týždeň chvalabohu no aj tak je to veľmi teplo. Si pamätám keď som bola ako dieťa nebývali takéto teplá.

anonym_046ce6
Dnes o 17:33

@simona_racz zatiaľ zvládam v pohode, ale pri predstave, že by taketo dní boli až do septembra, mi je nevolno. Nedá sa ísť na túru, na bike, chodiť po meste, proste nič. Len sa chladiť vo vode, alebo v klimatizovanom priestore. Keby bolo 27 v tieni, nepoviem nič, ale toto sa nedá....Voľakedy som mala leto rada, ale teraz je to o ničom, hlavne preto, že sa nedá nič robiť.

anonym_3353ff
Dnes o 19:57

Bez bazéna a klímy by podľa mňa nikto nemal rad 35tky😃

tilly
Dnes o 20:33
@anonym_046ce6

@simona_racz zatiaľ zvládam v pohode, ale pri predstave, že by taketo dní boli až do septembra, mi je nevolno. Nedá sa ísť na túru, na bike, chodiť po meste, proste nič. Len sa chladiť vo vode, alebo v klimatizovanom priestore. Keby bolo 27 v tieni, nepoviem nič, ale toto sa nedá....Voľakedy som mala leto rada, ale teraz je to o ničom, hlavne preto, že sa nedá nič robiť.

@anonym_046ce6 dá sa, ja chodím ráno o siedmej a večer po siedmej.

tilly
Dnes o 20:33
@anonym_3353ff

Bez bazéna a klímy by podľa mňa nikto nemal rad 35tky😃

@anonym_3353ff to je dosť možné

alizea
Dnes o 20:41
@anonym_7c1ebe

Ja nie že mám rada leto. Ja MILUJEM LETO. Celé dni pri bazéne, slnko. Toto fnukanie jak je teplo a bla bla je také dochodcovske. Tak zalez do svojho domu, kde máš pod 25 a nevychádzaj.

@anonym_7c1ebe Celé dni pri bazéne ??? A do práce chodiť nemusíš ???

Strana
z2