Je nevhodné označovať 50-ročné ženy za babky?
Boli sme na navsteve a pan 55 rocny povedal ze 50 rocne mu pridu uz stare babky ze taku by nechcel :D neni to odveci ked on sam ma 55?
no ok, tak ich asi tak vnima, asi nema okolo seba 50nicky typu J. Lopez,,, tak asi tie jeho rovesnicky sa mu nepacia,, a skor pokukuje po mladsich mozno nejakych 35- rocnych....no co pacit sa mu mozu 🙂
Ked zena vysoka 1,55-1,6m oznaci muza, co ma nad 1,8m za nizkeho (o 20-25cm vyssi) a takeho nechce, lebo pre nu je muz iba nad 1,9m a jedine co ma kopec penazi, tak preco by muzi nemohli tak isto povedat, ze 50rocne po menopauze su pre nich stare a take nechcu. Prve tvrdenie je normalne, ale muz nech si nieco take nedovoluje.
Ak pre zenu nie su dostupni muzi dost dobri, tak zostane radsej sama. Takisto ten pan nad 50 si moze povedat, ze zeny nad 50 nie, inak radsej sam. Jej aj jeho slobodna volba.
@anonym_autor ak sama taka zena ma aj vnucata tak super nech ju volaju vsetci ako chce. Ale muz co celkovo uraza zeny, ze su "babky" ked hovori
o tom, ci ho pritahuju,
je obrovska RED FLAG ... ci ma on sam 55 a ci 25, ten sa nevie normalne slusne vyjadrit...?
Podľa mňa je to ok, že povedal, že su babky,lebo vek na to majú
A to, že on takú nechce,to je jeho vec či ma na mladšie ako dedko😁
Aj tá najsexi mladá bude raz 50 ročná. A niektoré 50 ročné sú už aj naozajstnými babkami.
A niekedy tie 50tky vyzerajú lepšie ako 20tky....a čo taká Zdenka Studenková 👍👍👍
Viete prečo sa ženy po 40-tke nemôžu hrať na schovávačku? Lebo by ich nikto nehľadal.
To je vtip starý asi 20 rokov.
Ja mam 50+. Som babka, uz mam aj vnucku. A mne veru nevadi, ak mi niekto povie babka. Este sa teda nikto okrem rodiny neodvazil 🤔 sem tam to ja poviem 🙈🤣 Mam 167cm a 54kg, sportujem a hlavne zijem. Mna 55 rocny dedo nerozhadze 🤣
@anonym_autor Ja by som to dotyčnému pánovi nezazlievala,lebo dnes som sediac v čakárni u lekára tiež došla k záveru, že páni nad 50 sú tiež dedkovia . Podotýkam,ja sama mám tiež bližšie k 60ke, než 50ke
Budem mat 50 a bsbka budem uz dva roky coskoro. A babka mi hovori len vnucik ale on mi hovori babika

@anonym_autor mne občas muž povie ty moja stará , a ja mu na to čo ty moja loď star je odomna starší o 6 rokov ja mám 52 on 58