Je vhodné nosiť tangá k lekárovi?
Ahojte. Len taká otázka. Je vhodné si dať tangace ku doktorovi/doktorke? Či je to normálne. Moja mamina vraví že si mám kúpiť klasické. Tak len sa pýtam či to je nevhodné. Ďakujem
Lekárovi je jedno akú mas bielizeň, co mas oblečené. Len nech je to čisté, a ty osprchovana. Neverila by si kolko ludi pride k nam do ambulancie a su spinavi. Ruky neumyte, špinavé za nechtami, tričká umastene, smradlave, prepotene.
@anonym_aa1829 vysoké opätky nenosím, bolia ma v nich nohy a mám artrózu. Dlhé nechty nepestujem, nepáčia sa mi. Kostice mi nevadia, nemám veľké prsia, nič ma netlačí, tangáče nosím, nič ma nereže, netlačí. A tvoje tvrdenia, čo koho zákonite musí tlačiť a či niekto musí klamať, lebo pre krásu trpí si strč niekde za klobúk, koho to zaujíma? Ty si nos kľudne bombardiaky, choď hore bez a nos aj croksy, mne je to úplne jedno
@anonym_40d3fa nikto sa ta nepytal, co nosis ty. Ja tvrdim, ze tangace tlacia kazdu. A to je fakt, lebo su zarezane v zadku. A este k tomu je to nehygienicke, to je lekarsky potvrdene
Ahoj. Ja nosim tanga od 15tich , mne velmi vadia klasicke nohavicky, vôbec sa v nich necitim prijemne takze tie nenosim, aj k dr. Tanga.
Jedine co nosim klasicke su klasicke plavky, tango plavky na seba nedam hoci si to dovolit môzem.
@anonym_40d3fa nikto sa ta nepytal, co nosis ty. Ja tvrdim, ze tangace tlacia kazdu. A to je fakt, lebo su zarezane v zadku. A este k tomu je to nehygienicke, to je lekarsky potvrdene
@anonym_aa1829 ešte raz ti odpoviem ako nositeľka tangáčov: MŇA tangáče netlačia a je mi jedno, čo ty tvrdíš. Stačí si kúpiť svoju veľkosť a nie o číslo-dve menšie. 20 rokov ich nosím a ešte som ani raz nemala žiadne gynekologické ťažkosti, stačí takto? A nie, neprestanem ich nosiť kvôli nejakej tete z modrého koníka a jej tvrdeniam, tvoje tvrdenia tlač do hlavy svojej dcére, babke, susede, kolegyni, sestre a tak ďalej, ak to niekoho z tvojho okolia zaujímajú tvoje múdrosti a tvrdenia😉
@anonym_aa1829 ešte raz ti odpoviem ako nositeľka tangáčov: MŇA tangáče netlačia a je mi jedno, čo ty tvrdíš. Stačí si kúpiť svoju veľkosť a nie o číslo-dve menšie. 20 rokov ich nosím a ešte som ani raz nemala žiadne gynekologické ťažkosti, stačí takto? A nie, neprestanem ich nosiť kvôli nejakej tete z modrého koníka a jej tvrdeniam, tvoje tvrdenia tlač do hlavy svojej dcére, babke, susede, kolegyni, sestre a tak ďalej, ak to niekoho z tvojho okolia zaujímajú tvoje múdrosti a tvrdenia😉
@anonym_40d3fa ani mna tangace netlacia, keby ano tak ich nenosim viac ako polovicu zivota
@anonym_40d3fa A fakt ti nevadi mať stále niečo zastrčené v zadku? Veď to je totálne nepohodlné.
@anonym_572527 ja sa tiez cudujem, ako mlada som to obcas nosila, ale vadilo mi to vzdy. Teraz mam vacsinu bavlnenych z Tchiba, za mna tie klasicke konecne pohodlne zakryju zadok a nikam sa nepchaju, dobry strih. Tangace vyslovene len pre "paradu" pre manzela . Ale kazdy sme iny, no. Mozno to niekomu fakt nevadi.
To vážne nemáš doma jedny normálne nohavičky? Môžem sa ťa spýtať, to ti nevadí mať stále niečo zastrčené v zadku? Ani lekári neodporúčajú nosiť nonstop tangáče.
@anonym_572527 veď lekári neodporúčajú veľa veci. Takže teraz ich nejdeme robiť? Ja nosím tangace iný nosia klasiku. Každého vec. Nemyslíš?
neviem, ale keď ideš na gyndu, nohavičky sú ti zbytočné, keď idem k normálnemu dr, nevyzliekam sa len do spodného prádla, k akému dr ideš? 😂
@zuzacka16 idem na neurológiu. Teda prvý krát a že vraj sa budem vyzliekať. Ale či to je pravda neviem. Tak sa pýtam pre istotu 🤣
@anonym_aa1829 ty sa nehanbíš niekoho nazvať kravou? Sa hanbi za seba, ale znižovať na tvoju úroveň sa nebudem.
Ja reagujem na tvoje "tvrdenia", že každého MUSIA tangáče tlačiť, píšem, že NEMUSIA, preto ich stále ženy nosia a nosiť budú.
@tereza888 a vedy si daj....nech sa doktor osvieži....😆😆😆😆💋❤️💋
@ivicatolic akože mne to nevadí. Len či to není neslušné.
To vážne nemáš doma jedny normálne nohavičky? Môžem sa ťa spýtať, to ti nevadí mať stále niečo zastrčené v zadku? Ani lekári neodporúčajú nosiť nonstop tangáče.
@anonym_572527 nevadia mi tangáce. Ja vážne doma nemám žiadne,teda okrem takých čo mám na menzes. Ja som milovník tangá ,nosím ich od 15tich
@ivicatolic akože mne to nevadí. Len či to není neslušné.
@tereza888 veď píšem, ak bude doktor - osvieži sa, my sme mali takého, normálne povedal - no konečne nejaká omladina 😆😆😆👍👀👀
@tereza888 daj si pradlo ake bezne nosis, kvoli doktorovi nemusis kupovat nieco, co bezne nenosis.
O ziadne pretrcanie nejde, doktora nezaujima tvoje pradlo, ale vysetrenie.
@veselo_neveselo ja si tiež myslím. Pre tých pár minút kupovať nohavičky nemá zmysel
na neurologiu ideš: v rámci slušnosti by som obetovala 4 eur na normálne spodné prádlo a nešla tam v tangáčoch. toto sa fakt nehodí a nepatrí. však buďme troška ľudia a hlavne ženy. nie nejaké lacné tie....
Štvrť storočná historia. Vtedy boli in French cut nohavičky😀 Bola som po potvrdenie na VŠ , neuvedomila som si , mala som.spominane nohavičky, šaty..... 70 ročná lekárka, mne bolo.tak trápne vtedy😀
no naposledy som išla k obvodnej pre výmenný lístok na sono že sa pôjdem objednať a bác skončila som na RTG bedrových klbov😀 s tangáčmi... nechcelo sa mi ísť domov prezliekať sa a nikto tam akurat nebol nečakala som ani 😅
@zuzacka16 idem na neurológiu. Teda prvý krát a že vraj sa budem vyzliekať. Ale či to je pravda neviem. Tak sa pýtam pre istotu 🤣
@tereza888 veru na neurologii som ostala len v spodnom prádle aj hore aj dole... a prechádzala som sa niekoľko minut pred dr... cez celu ambulanciu.. nebolo to nič príjemne pre mna a teda v tangáčoch už určite nie .. ale to som ja...
kľudne si tangáče daj ale asi sú k chlapovi vhodnejšie klasické, aby pri diagnostikovaní viac myslel na dg ako na tvoj zadok , rozhodne si luskne pohľadom ked je možnosť,
chlap je proste chlap aj ked samozrejme sa bude správať profi
@anonym_aa1829 a ty si nahlasena
@veselo_neveselo ja si tiež myslím. Pre tých pár minút kupovať nohavičky nemá zmysel
@tereza888 v pepcu kúpiš nohavičky obyčajné za 2 eurá, teda jedny k lekárom by ťa nezabili ani finančne ani nezaberú pol skrine...
Ja nosim len tanga ale ak viem ze sa u dr budem musiet vyzliect do spodneho pradla (nejaky ortoped alebo kozny alebo co) dam si celoplosne - sice viem ze dr to nezaujima ale zaroven tam nechcem byt prilis holata.
@anonym_aa1829 Netrep, netlacia. To, ze tlacia teba, je jedna vec, druha, ze o zadkoch inych vies houby. Tangace nosim 30 rokov a kedze nie som humusak, nesposobuju mi ziadne problemy, mozno akurat tym, co si po velkej neumyju zadok.
@tereza888 a to ideš k akému lekárovi,keď riešiš nohavičky?
Na gynde ich vyzlečieš a pri žiadnom inom lekárovi sa vyzliekať od pása dolu nebudeš.
@rozculena do nohaviciek ma vyzliekli na ortopedii, neurologii, u rehabilitacnej a dokonca aj na koznom ked som mala alergicku reakciu.

@anonym_40d3fa praveze zeny su typicke v tom,ze nosia nepohodlne veci a proste troia pre krasu - ako som spominala podprsenky s kosticami, vysoke opatky, prilis dlhe nechty. Mnozstvo zien nosi extremne stahujuce leginy a to proste tlaci a kto tvrdi,ze nie, tak klame
@anonym_aa1829 vysoké opätky nenosím, bolia ma v nich nohy a mám artrózu. Dlhé nechty nepestujem, nepáčia sa mi. Kostice mi nevadia, nemám veľké prsia, nič ma netlačí, tangáče nosím, nič ma nereže, netlačí. A tvoje tvrdenia, čo koho zákonite musí tlačiť a či niekto musí klamať, lebo pre krásu trpí si strč niekde za klobúk, koho to zaujíma? Ty si nos kľudne bombardiaky, choď hore bez a nos aj croksy, mne je to úplne jedno