icon

Je vhodné nosiť tangá k lekárovi?

tereza888
Dnes o 06:18

Ahojte. Len taká otázka. Je vhodné si dať tangace ku doktorovi/doktorke? Či je to normálne. Moja mamina vraví že si mám kúpiť klasické. Tak len sa pýtam či to je nevhodné. Ďakujem

Modrý koník
Dnes o 13:50

Ahojte, evidujeme nahlásenia v tejto diskusii - odporúčame vyskúšať novú funkciu blokovania používateľa. 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut-zivot-na-socialnych-sietach-showbiz/novinka-na-koniku-pouzivatela-si-uz-mozes-zablokovat/

romino
Dnes o 13:59

zvlastne, ze viacere tu pisete ze su pohodlne.
ja som muz, ja mam proste predstavu, ze nemoze existovat strih tangacov, co je pohodlny.
Proste mat cely cas nieco "zarezane", mi to pride ze to nemoze byt uz z principu pohodlne.
Mozno skusim raz experiment, zoberiem dake stare slipy a budem z nich postupne odstrihavat ... mozno nakoniec zistim ze fakt moze byt verzia, co nebudem ani citit ze mam. Lebo to je pre mna synonymom "pohodlne"🙊 🐘

mandzula
Dnes o 14:02
@romino

ja som muz, ja mam proste predstavu, ze nemoze existovat strih tangacov, co je pohodlny.
Proste mat cely cas nieco "zarezane", mi to pride ze to nemoze byt uz z principu pohodlne.
Mozno skusim raz experiment, zoberiem dake stare slipy a budem z nich postupne odstrihavat ... mozno nakoniec zistim ze fakt moze byt verzia, co nebudem ani citit ze mam. Lebo to je pre mna synonymom "pohodlne"🙊 🐘

@romino Nevadi, ze ty si nieco myslis, podstatne je, ako to vnimame my, ktore ich dennodenne nosime. Ale skus, mozno uz ine ani nebudes chciet😃

anonym_40d3fa
Dnes o 14:09
@romino

@romino ja som zasa pocula od muzov, ktori nosia boxerky a maju vyhrady k slipom, ze slipom hovoria zo srandy vajcorezky, tie sa nikam nahodou nezarezavaju, ked sa tak volaju? Ci to nebude nahodou ten isty pocit ako pri tangach?🙃

romino
Dnes o 14:36
@anonym_40d3fa

@romino ja som zasa pocula od muzov, ktori nosia boxerky a maju vyhrady k slipom, ze slipom hovoria zo srandy vajcorezky, tie sa nikam nahodou nezarezavaju, ked sa tak volaju? Ci to nebude nahodou ten isty pocit ako pri tangach?🙃

@anonym_40d3fa no to som este nepocul. Ale viem ze sa delime na trenkarov a sliparov. Trenky nenosim, lebo prave tam mi to pride prilis vsetko volne, neusporiadane .. anarchia !
a prave este pri trenkach som pocitoval ten nabeh na to zarezavanie .. uz pri tom naznaku ma to zvyklo znervoznovat.
Praveze slipy mi pridu take pohodlne, ze pekne akoby "oblecu"/zabalia co oblecene ma byt 🙂 .. pre ten pocit pohodlia praveze, ze sa nelepi ta koža na okolie, netreba potom tolko prehadzovat 🙂
Samozrejme, pohodlna volnejsia verzia - kde sa tie švy nezarezavaju do tela.
Ako tu uz niekto spomenul, asi ako tie podprsenky .. ze nie tie dake s kosticami, co potom je az telo otlacene.
No ale nejdem dalej tie slipy ospevovat, lebo si nakoniec autorka temy da k lekarovi slipy.

anonym_6db353
Dnes o 14:45
@anonym_40d3fa

@anonym_572527 nemam ritisko ako vykladnu skrinu, a mam pohodlne tangace, cize ma nic nereze, netaha. A nie, nevadi. Pri zadku velkosti S je to predpokladam iny pocit ako pri zadku XXL🙂. Pre teba nepohodlne, pre mna pohodlne. A ako vies, ze je to nepohodlne, ked tangace nenosis?

@anonym_40d3fa ja tiez ine, alo tangace nemam. A tiez sa mi nic nezarezava. Na zadku nevidno obrys nohaviciek. Neviem, kam na taketo info o zarezavani diskutujuce chodia?

anonym_40d3fa
Dnes o 15:13
@romino

@anonym_40d3fa no to som este nepocul. Ale viem ze sa delime na trenkarov a sliparov. Trenky nenosim, lebo prave tam mi to pride prilis vsetko volne, neusporiadane .. anarchia !
a prave este pri trenkach som pocitoval ten nabeh na to zarezavanie .. uz pri tom naznaku ma to zvyklo znervoznovat.
Praveze slipy mi pridu take pohodlne, ze pekne akoby "oblecu"/zabalia co oblecene ma byt 🙂 .. pre ten pocit pohodlia praveze, ze sa nelepi ta koža na okolie, netreba potom tolko prehadzovat 🙂
Samozrejme, pohodlna volnejsia verzia - kde sa tie švy nezarezavaju do tela.
Ako tu uz niekto spomenul, asi ako tie podprsenky .. ze nie tie dake s kosticami, co potom je az telo otlacene.
No ale nejdem dalej tie slipy ospevovat, lebo si nakoniec autorka temy da k lekarovi slipy.

@romino nepisem o trenkach, ale o boxerkach, tam mas tiez vsetko kompaktne pokope

guiseppinka
Dnes o 15:17
@anonym_aa1829

@anonym_ef199a z tvojho komentaru nie je jasne, ci mas rit xxl alebo s. Tangace rezu kazdu zenu, ci ma velkost xxl alebo s. Ja som xs a tangace som davno vyradila, je to proste nepohodlne rovnako ako vysoke opatky alebo kosticove podprsenky

@anonym_aa1829 vysoke opatky, kosticove podprsenky mi nevadia. Staci spravna velkost a zistila som teraz po x rokoch, ze tangace su uplne v pohode. Niektore by som mohla nosit denne, ine mi v urcitu fazu cyklu vadia (ale to aj napr brazilky a podobne strihane gatky)... takze zase asi tak... vyrok kazdej zene nie je na mieste...

lenka13332
Dnes o 15:20

@tereza888 a prečo by nebolo ?

tereza888
autor
Dnes o 15:31
@mimaapeto

@tereza888 veru na neurologii som ostala len v spodnom prádle aj hore aj dole... a prechádzala som sa niekoľko minut pred dr... cez celu ambulanciu.. nebolo to nič príjemne pre mna a teda v tangáčoch už určite nie .. ale to som ja...

@mimaapeto tak si pôjdem radšej kúpiť klasické nech sa cítim aj ja lepšie

anonym_cda88c
Dnes o 15:35

Neriešim či tangace alebo bežne gaťky,hlavne aby boli čisté a neroztrhane. Minule som išla ku chirurgovi, vyberal mi znamienko na stehne vzadu, takže som ležala na stole v tangacoch zadkom hore. A úprimne bolo mi to jedno. Mám 48 rokov podotýkam 😂 a podotýkam že zadok mám dobry a vysportovany 😂
Tangá telovej farby nosím len keď mám nejaké priliehave gate, alebo sukňu a nechcem aby bolo vidieť zárezy na zadku.
Takže to či si dám tangá záleží od toho čo si obliekam , nie či idem k doktorovi.

domkakvet
Dnes o 15:40

@tereza888 nevhodne.

mandzula
Dnes o 15:42

Nevidim pol dovodu nedavat si k lekarovi to, co nosim bezne, teda aj tanga. Ma ma liecit, nie obzerat moje gatky.

demartka
Dnes o 16:04

Pre mňa je úplnw cez čiaru žena, ktorá má tangá a vidieť ich alebo vidieť celý zadok. Jedna učiteĺka tak chodí a chlapci nemajú inej zábavy, ako sledovať, či má čipkované alebo nie.
Treba povedať, že tangá sú nehygienické a ak sú viditeĺné, tak aj nevkusné. Netiešim, či a komu sú pohodlné. Lebo ak niekomu nie sú pohodlné žiadne, tak to neznamená, že má chodiť s holým zadkom. Hranice sa stále posúvajú a ĺuďom už to nepripadá čudné.

mandzula
Dnes o 16:18
@demartka

Pre mňa je úplnw cez čiaru žena, ktorá má tangá a vidieť ich alebo vidieť celý zadok. Jedna učiteĺka tak chodí a chlapci nemajú inej zábavy, ako sledovať, či má čipkované alebo nie.
Treba povedať, že tangá sú nehygienické a ak sú viditeĺné, tak aj nevkusné. Netiešim, či a komu sú pohodlné. Lebo ak niekomu nie sú pohodlné žiadne, tak to neznamená, že má chodiť s holým zadkom. Hranice sa stále posúvajú a ĺuďom už to nepripadá čudné.

@demartka Ako sa ta nehygiena prejavuje? Keby tej ucitelke presvitali celoritne gatky, bolo by to v poriadku?

anonym_838be4
Dnes o 16:29

Mne je čudné, že jedna dospela žena sa musí opýtať, čo je základná slušnosť. To nemáš jedny normálne nohavičky doma? By ma hanba fackala ísť holá k lekárovi, kde sa budem zohýbať, ohýbať a kde ma budú vyšetrovať. Nikto nie je zvedavy na tvoje polky. Je to základná slušnosť ísť slušne oblečená k lekárovi. Ako vychovavate svoje deti, ked nemate zaklady slusneho vychovania?

mandzula
Dnes o 16:34
@anonym_838be4

Mne je čudné, že jedna dospela žena sa musí opýtať, čo je základná slušnosť. To nemáš jedny normálne nohavičky doma? By ma hanba fackala ísť holá k lekárovi, kde sa budem zohýbať, ohýbať a kde ma budú vyšetrovať. Nikto nie je zvedavy na tvoje polky. Je to základná slušnosť ísť slušne oblečená k lekárovi. Ako vychovavate svoje deti, ked nemate zaklady slusneho vychovania?

@anonym_838be4 Ach jaj, lebo tanga su fakt vrchol neslusnosti a lekar neprezije nahe ludske telo. Nebavime sa o fararovi, ale o lekarovi, pre ktoreho je nahe telo standard.

anonym_1cf924
Dnes o 16:48
@anonym_838be4

@anonym_838be4 Človek, keď sa narodí, tiež nie je hneď oblečený a pozerajú ho zo všetkých strán...

anonym_e9b242
Dnes o 16:57
@tereza888

@anonym_572527 nevadia mi tangáce. Ja vážne doma nemám žiadne,teda okrem takých čo mám na menzes. Ja som milovník tangá ,nosím ich od 15tich

@tereza888 k neurológovi normalne nohavičky.Budes aj ležať a bude ti hýbať nohami aj do strán určiť nepotrebuje vidieť tvoje polky a nieco viac

anonym_e9b242
Dnes o 16:59
@romino

@romino hlavne to je nechutne mať v lete všetko spotené a ten kúsok látky väčšinou z umelej hmoty mať vrezany v spotenej zadnici

mandzula
Dnes o 16:59
@anonym_1cf924

@anonym_838be4 Človek, keď sa narodí, tiež nie je hneď oblečený a pozerajú ho zo všetkých strán...

@anonym_1cf924 Clovek normalne rozmysla, ci niektore zeny rodili v gatkach a idealne potme.

mandzula
Dnes o 17:00
@anonym_e9b242

@romino hlavne to je nechutne mať v lete všetko spotené a ten kúsok látky väčšinou z umelej hmoty mať vrezany v spotenej zadnici

@anonym_e9b242 Nie kazdemu sa poti zadnica, mne napriklad nie. Tak ako ine nohavicky, aj tieto dostat aj bavlnene.

anonym_e9b242
Dnes o 17:16
@mandzula

@anonym_e9b242 Nie kazdemu sa poti zadnica, mne napriklad nie. Tak ako ine nohavicky, aj tieto dostat aj bavlnene.

@mandzula ty sa nepotis áno?resp.potis všade len nie tam🤣🤣ja mám 57 kg a po chvíli v meste čo som išla na obed som mala mokré nohavičky a podprsenku pod prsiami

mandzula
Dnes o 17:19
@anonym_e9b242

@mandzula ty sa nepotis áno?resp.potis všade len nie tam🤣🤣ja mám 57 kg a po chvíli v meste čo som išla na obed som mala mokré nohavičky a podprsenku pod prsiami

@anonym_e9b242 Ale pises o sebe. Ak mas zaklady biologie, vies, ze kazdy clovek je iny a ze sa potis ty, neznamena, ze sa potim aj ja. Niekto sa viac poti pod pazuchami, iny na hlave, dlaniach, chodidlach... Ja sa potim pod pazuchami, inde minimalne a urcite nie na zadku tak, aby som mala mokre nohavicky.

tereza888
autor
Dnes o 17:23

Baby dik za názory. Nakoniec si kúpim tie nohavičky klasické. 😘

anonym_7f877c
Dnes o 17:40
@tereza888

@zuzacka16 idem na neurológiu. Teda prvý krát a že vraj sa budem vyzliekať. Ale či to je pravda neviem. Tak sa pýtam pre istotu 🤣

@tereza888 chcela som sa ťa opýtať, že o akej ambulancii je reč a ako príklad uviesť zubára, očného, či
neurológa, kde sa rozhodne nebudem vyzliekať. Za posledný polrok som bola na neurológii už 3x a ani raz som sa nevyzliekala 🤷‍♀️

anonym_076a0a
Dnes o 17:40

Normalne clovek zasne, ze dospela zena sa toto musi pytat. Uz len to, ze si niekde budes sadat s tym holym zadkom. Teraz v lete spotenym. Nechutne.

simca06022011
Dnes o 17:52

myslim, ze realne je to kazdemu lekarovi fuk. Ak si v cistom, je ti v tom dobre, tak nemas co riesit. Chod si v com chces. U 80% lekarov sa do spodneho pradla ani nevyzliekas... a gynekologovi je to fuk. Mozno na rtg a podobnych ti moze byt blbo behat tam v tangach, ael ak si zvyknuta..

anonym_919d93
Dnes o 17:52
@anonym_e9b242

@anonym_e9b242 mam milion kil a nie, mozem behat po vonku a nemam mokre nic... ani pod prsiami a nohavicky uz vobec. Vobec netreba pausalizovat.

klotildabazarik
Dnes o 17:57

@tereza888 doktorom je tvoja rit s prepacenim uplne ukradnutá😂