icon

Je vhodné nosiť tangá k lekárovi?

tereza888
25. jún 2026

Ahojte. Len taká otázka. Je vhodné si dať tangace ku doktorovi/doktorke? Či je to normálne. Moja mamina vraví že si mám kúpiť klasické. Tak len sa pýtam či to je nevhodné. Ďakujem

Strana
z5
mandzula
Včera o 13:24
@anonym_40d3fa

@mandzula toto je tazky level ignorantstva, das vlastne skusenosti a oni tomu neveria🤕

@anonym_40d3fa Som inak velmi zvedava, ci zeny, ktore nenosia tanga, nemaju gynekologicke problemy. Maju milion pricin, ale tu to vyzera, ze za vsetky mozu nemoralne gatky. Velmi by ma zaujimalo, kolke sa po velkej neumyju a potom si bakterie roztahuju na pindu, pripadne hlcu tony cukru.

beronsche
Včera o 13:40
@anonym_572527

@beronsche Staci pouzit google a hned najdes k tomu informacie.Nejdem sem pridavat vsetko co je na googli (ak mas zaujem, pozries si sama), ale napriklad:
https://nemocnicakoch.sk/clanok/tanga-cipka-bav...

Na to, ze tanga nie su vhodne na nonstop nosenie mozes dojst aj zdravym rozumom...ale chce to trosku vyssiu mieru chapania suvislosti, co tu mnohym zenam chyba.

@anonym_572527 ja píšem o štúdiách, ktoré by to potvrdzovali.
Takých článkov ti nasekám, koľko chceš...
Ale nie každý má kritické myslenie, väčšina je len pasívnym prijímateľom necenzurovaneho internetového obsahu...

Pozor na zamieňanie si svojich neoverených predpokladov s faktami.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30916426/

lenka13332
Včera o 15:27
@anonym_572527

@mandzula To je to caro anonymity na internete. Nebudes sem predsa pisat, ak by si nejake problemy mala. Ale tak dajme, ty mi tvrdis, ze 30 rokov si nikdy v zivote neriesila ziaden gynekologicky problem s gynekologom? Nikdy nic? Ziadne kvasinky, zapal...hocico. No to iste....

@lenka13332 Takze ani ty si nikdy u gynekologa za 15 rokov nic neriesila? Wow. No ty budes asi mniska, ale pockaj, aj tie mavaju niekedy zdrav, problem a nenosia tanga.

Ti lekari asi maju vacsi prehlad o problemoch zien...

@anonym_572527 nie som mníška, u gynekológa riešim iné zdrav problémy čo s tangami nič nemajú. Narážam na tvrdenie, že tangá spôsobujú mykózy, čo je zaujímavé keďže ich nosím každý deň a taký problém som nemala nikdy

leidin
Včera o 15:38

No klasicke gatky su najnepohodlnejsie, stahujuce a tie lemy hrozne rezu, cize asi tazko najdem take xl, v ktorych by som netrpela. Vacsinou nemozu mat klasicky strih, jedine brazilske a pod. Alebo ak su od znacky spodnej bielizne, kde maju vymyslene perfektne materialy, nie tu hlupu zakladnu polodraplavu zateplujucu bavlnu, co mrzaci vsetko coho sa dotkne.

anonym_069615
Včera o 16:38
@anonym_40d3fa

@anonym_572527 nemam ritisko ako vykladnu skrinu, a mam pohodlne tangace, cize ma nic nereze, netaha. A nie, nevadi. Pri zadku velkosti S je to predpokladam iny pocit ako pri zadku XXL🙂. Pre teba nepohodlne, pre mna pohodlne. A ako vies, ze je to nepohodlne, ked tangace nenosis?

@anonym_40d3fa ja nosim len tanga. Nic mi nikde nevadi. Ale mam 1 bombardaky k dr. Pre pripad, ze by som sa vyzliekala. 😀

kristina2412
Včera o 22:36

Za mňa je pomerne nevkusné svoj polo holý zadok pchať pod nos lekárovi, ktorý sa venuje primárne úplne iným častiam tela a navyše je chlap. Tiež nevieš ,aký je to človek , napríklad v pôrodnici som narazila aj na veriacich aj prúdernejších lekárov.
Ak by to bola lekárka, ešte ako tak. Bola som s pubertálnou dcérou u neurologičky, mala sa vyzliecť do spodného prádla a robiť rôzne pohyby, prechádzať po ambulancii atď . Neviem si predstaviť, že by mala tangá. Bolo by jej vidieť naozaj, že všetko... A ešte poznámka svet nie čierno biely , existujú aj iné, aj sexi aj vkusné nohavičky medzi tangami a "bombarďákmi".

anonym_75a1f9
Dnes o 03:04

Akože diskusia jak oči 😂 dospelá žena rieši na modrom koniku či si ma obliecť tangá ku lekárovi

anonym_b687a9
Dnes o 08:20
@tereza888

@anonym_572527 nevadia mi tangáce. Ja vážne doma nemám žiadne,teda okrem takých čo mám na menzes. Ja som milovník tangá ,nosím ich od 15tich

@tereza888 ale ty už nemáš 15.okrem toho máš už 2 deti, tak sa naozaj nepatrí si dávať k lekárovi tangace. Ja k neurológovi chodím, a áno vyzliekam sa do gatiek a podprsenky.

zuzana76
Dnes o 09:03
@anonym_40d3fa

@anonym_572527 nemam ritisko ako vykladnu skrinu, a mam pohodlne tangace, cize ma nic nereze, netaha. A nie, nevadi. Pri zadku velkosti S je to predpokladam iny pocit ako pri zadku XXL🙂. Pre teba nepohodlne, pre mna pohodlne. A ako vies, ze je to nepohodlne, ked tangace nenosis?

@anonym_40d3fa tak ja nosim S-M a tangace takisto nie, prekaza mi to. Navyse sa neodporucaju zo zdravotneho hladiska. Kludne ich nos, ked ti nevadia, ale vasia sj zenam s malymi zadkami, nemusi mat vykladnu skrinu.

Strana
z5