icon

Je vhodné nosiť tangá k lekárovi?

tereza888
Dnes o 06:18

Ahojte. Len taká otázka. Je vhodné si dať tangace ku doktorovi/doktorke? Či je to normálne. Moja mamina vraví že si mám kúpiť klasické. Tak len sa pýtam či to je nevhodné. Ďakujem

Strana
z4
anonym_572527
Dnes o 19:12

Wow, ja len žasnem čo sa tu dnes dozviem. Sú ženy, čo sa pri vyše 30C nepotia...dokonca si myslia, že sa nepotia nikdy v zadku.... ženy, čo nosia tangáče, ale nič nemajú zarezané (lebo tá šnúrka čo spája tangáče asi levituje vo vzduchu a nie je zastrčená v ich zadnici) a najviac ma pobavili ženy, čo si myslia, že keď si pod obtiahnuté nohavice či sukňu dajú tangáče, tak nie je vidno obrysy. Milé dámy, len tak pre info, pri tangáčoch na vypasovanej zadnici je rovnako vidno obrysy ako pri klasických nohavičkách, akurát si každý povie, že hentá má tangáče narvané v zadku a vyzerá to lacno.

mandzula
Dnes o 19:17
@anonym_572527

Wow, ja len žasnem čo sa tu dnes dozviem. Sú ženy, čo sa pri vyše 30C nepotia...dokonca si myslia, že sa nepotia nikdy v zadku.... ženy, čo nosia tangáče, ale nič nemajú zarezané (lebo tá šnúrka čo spája tangáče asi levituje vo vzduchu a nie je zastrčená v ich zadnici) a najviac ma pobavili ženy, čo si myslia, že keď si pod obtiahnuté nohavice či sukňu dajú tangáče, tak nie je vidno obrysy. Milé dámy, len tak pre info, pri tangáčoch na vypasovanej zadnici je rovnako vidno obrysy ako pri klasických nohavičkách, akurát si každý povie, že hentá má tangáče narvané v zadku a vyzerá to lacno.

@anonym_572527 Vidis, ja zas zasnem nad tym, ako cudzi clovek vie, kde sa potim. Gratulujem mu, ze vie o mojom zadku viac ako ja.

demartka
Dnes o 19:49
@mandzula

@demartka Ako sa ta nehygiena prejavuje? Keby tej ucitelke presvitali celoritne gatky, bolo by to v poriadku?

@mandzula pri tangách presvitá celý zadok-to je vhodnejšie ako nohavičky? Pochybujem. Sadnúť si v tangách=s holým zadkom u lekára tiež nie je celkom ok. Najmä ak viem, že po mne si tam sadne niekto iný a predomnou tam tiež niekto sedel. Toĺko k hygiene. A že šnúrka tanga nohavičiek pekne kopíruje análny otvor, to je jasné každému. Preto gynekológovia pri mykózach ako prvé riešia tangáče...

Strana
z4