Kam sa stratili vaši upravení a vyšportovaní manželia?
Dnes, ako si tak idem parkom, po dvoch hodinách prechádzania si uvedomujem, že tak trochu tu píšete hlúposti. Je vonku pekne a, samozrejme, bolo tam kopa párikov a rodiniek s deťmi. Možno 150– 200 takých rodiniek by sa tam dalo narátať.A čo je zaujímavé? Chlapi… Chlapi tintítka, takí, čo sa nevedia obliekať, vyzerajú zanedbane, sú malého vzrastu, s plešinami, alebo kútmi. Žiadne svaly, proste hrôza. Nebolo tam vidieť jediného krásneho, vysokého, vyšportovaného a elegantne oblečeného chlapa.Otecka....A teraz mi povedzte, čo to máte za nároky na mužov? A čo to tu píšete za hlúposti, akých krásavcov máte doma? Hmmm… Ach… jaj…
Nie je nič lepšie než byť nezadaná a mať aspoň trochu zdravého rozumu.
@anonym_autor máš pocit, že komplexy starej dievky si vyliečiš takto? Nemyslím si 😉
Veru tazka zavist,ty sama ako kol v plote,este aj do parku sama,lebo teba nikto nechce.A tak sa tu takto klames samu seba,ako ti len je dobre samej,sama na prechadzky,sama do prazdneho bytu,sama v byte.Nikto ta s usmevom necaka,nikto nekrici mami,mami a hned objatia,pusinky,ked prides z prace.Nikto ti ani obed nepoda,ked si hladna,neuvari,ani vodu nepoda.Ak si chora tak sa o teba nik nezaujima,tvoje telo by nasli az v rozklade,lebo by si susedom smrdela uz.
No smutny to zivot,velmi smutny.
To kde byvas, ze v parku si videla 150-200 parikov 😀? Riadne si vymyslas. Ked sa prechadzame parkom tak max 15 parikov vidime. Za dalsie, pre tie zeny su ti muzi krasni. Je to len uhol pohladu. Moj manzel nema ani plesinu, ani kuty, ani nie je zanedbany, ani sa neoblieka zle, ma 185 cm atd. To co ty opisujes su snad 50 a viac rocni muzi. Ale ti nemaju male deticky, ako opisujes.
Vies co, nabuduce zober radsej kamosku ak nejaku mas do parku, ked uz nemas manzela a deti a rozpravaj sa s nou, a nie pozerat sa zhnusene na 200 muzov 😀.
@anonym_93a4f3 Byvam v Prahe a v Stromovke ich tolko naratam za pekny den uplne vklude 😀
@anonym_93a4f3 Byvam v Prahe a v Stromovke ich tolko naratam za pekny den uplne vklude 😀
@anonym_3a3a85 V Prahe si to viem predstavit, tam ozaj sa vela ludi premelie. Ale na Slovensku si to viem predstavit iba na mieste, kde je nejaka atrakcia pre ludi. A tato zakladatelka prispevku chudinka neviem ci sama isla na atrakciu a pozerala na 200 chlapov zhnusene 😀.
@anonym_autor Joooj, ako z Teba zavist srsí. Ono nemusia byt vsetci hezouni, ved koniec konocov ani ty isto nie si dokonala bohyna. A ak aj v tomto období ano, o 5,10 20,25 rokov budes uplne niekde inde. Takze radsej menej pekní ale milovaní milujúci radostní veselí a spokojní 🙂
Veru tazka zavist,ty sama ako kol v plote,este aj do parku sama,lebo teba nikto nechce.A tak sa tu takto klames samu seba,ako ti len je dobre samej,sama na prechadzky,sama do prazdneho bytu,sama v byte.Nikto ta s usmevom necaka,nikto nekrici mami,mami a hned objatia,pusinky,ked prides z prace.Nikto ti ani obed nepoda,ked si hladna,neuvari,ani vodu nepoda.Ak si chora tak sa o teba nik nezaujima,tvoje telo by nasli az v rozklade,lebo by si susedom smrdela uz.
No smutny to zivot,velmi smutny.
@anonym_61e6e1 Preco sa povysujes? Ty ocividne vnimas samotu ako nieco zle ale pre niekoho je to jeho volba a CHCE byt sam. Inemu(napriklad aj mne) by zas prisiel velmi smutny tvoj zivot. Mna by asi j*blo, keby som cele dni niekolko rokov mala pocuvat "mami, mami" a nemohla ist na mesiac na dovolenku ci na wellness vikend kedy sa mi zachce. Trosku sa upokoj s tym nadradovanim.
@anonym_3a3a85 V Prahe si to viem predstavit, tam ozaj sa vela ludi premelie. Ale na Slovensku si to viem predstavit iba na mieste, kde je nejaka atrakcia pre ludi. A tato zakladatelka prispevku chudinka neviem ci sama isla na atrakciu a pozerala na 200 chlapov zhnusene 😀.
@anonym_240806
@anonym_93a4f3 v Sade Janka Krala pri Auparku v BA kludne.
My sme sa práve vrátili z lesa. Kraťasy, funkčné tričká, zaprášené botasky a spotené vlasy prilepené na hlave. A ešte aj zasmradení od dymu 😛 ešte že nás takých škaredých nikto nevidel 🤣 Nestretli sme tam živú dušu. A vieš ako nám bolo super? Sme šťastní, že sme si v tom pracovnom a školskom zhone našli chvíľu pre seba, pre rodinu. Zatiaľ čo ty si sa túlala sama a zrejme budeš sama aj večer, kým ja budem ležať pri mojej polovičke s prešedivelými vlasmi. Bez ohľadu na tvoj názor, je to ten najlepší muž na svete pre mňa a moje deti a som vďačná za to, že ho mám.
Aj o detoch sa pohrdavo vyjadruje,zial stara zatrpnuta hnusna zena,stara dievka co jej nevysiel zivot podla predstav,smutne velmi smutne.A prist medzi mamicky a buduce mamicky a tak sa klamat,a prehovarat samu seba.Smutne.
Baby kašlite na to. Toto je jedna z tých tém nudím sa, vymyslím si sprostosť a vy sa tu vadťe.
@anonym_93a4f3 Mozno este na Tyrsaku v BA. Tam casto chodia rodinky a zaroven aj jednotlivci ked sa vracaju z bajku alebo behu. Ale tam uz som dlho nebola a neviem ci su takto na jesen este otvoreni.
@anonym_61e6e1 Preco sa povysujes? Ty ocividne vnimas samotu ako nieco zle ale pre niekoho je to jeho volba a CHCE byt sam. Inemu(napriklad aj mne) by zas prisiel velmi smutny tvoj zivot. Mna by asi j*blo, keby som cele dni niekolko rokov mala pocuvat "mami, mami" a nemohla ist na mesiac na dovolenku ci na wellness vikend kedy sa mi zachce. Trosku sa upokoj s tym nadradovanim.
@anonym_3a3a85 nepovysujem,tu sa povysuje autorka,ocividne jej ale tento single zivot nevyhovuje len chce klamat samu seba.A to je rozdiel.
@anonym_3a3a85 nepovysujem,tu sa povysuje autorka,ocividne jej ale tento single zivot nevyhovuje len chce klamat samu seba.A to je rozdiel.
@anonym_61e6e1 Prosim ta, nepis hluposti a este raz si precitaj co si TY SAMA napisala. Nekrici z toho nic ine len to ako autorku lutujes, pretoze je single a teba narozdiel od nej niekto doma caka. Wtf?! 😀 Nie si o nic lepsia ako ktorakolvek bezdetna, ktora tu uraza a povysuje sa nad matky s detmi.
@anonym_61e6e1 Prosim ta, nepis hluposti a este raz si precitaj co si TY SAMA napisala. Nekrici z toho nic ine len to ako autorku lutujes, pretoze je single a teba narozdiel od nej niekto doma caka. Wtf?! 😀 Nie si o nic lepsia ako ktorakolvek bezdetna, ktora tu uraza a povysuje sa nad matky s detmi.
@anonym_3a3a85 tvoj nazor
@anonym_autor suhlasim, obcas si robim prieskum pozriem si na ulici 50 muzov prvych co idu okolo a ratam kolko z nich by prisli vobec do uvahy...fakt 90% muzov mojho veku su zanedbani.
@anonym_3a3a85 Praha a akékoľvek mesto na Slovensku sa hádam asi ani porovnávať nedajú.
@anonym_autor no preto práve na teba čaká ten krásavec so svalmi aj ja čele, oblečený podľa tvojho vkusu... múdry, inteligentný, najkrajší na svete...a preto si sama, ty krásavica 😀
A prečo teba zaujímajú zadaný muži ktorý majú partnerku/manželku?
Môj bol v kine s deťmi 😉
Je pravda ze dnes som bola von sama s detmi. Muz s nami nebol...
@anonym_3a3a85 ale Praha ma zhruba 1 a pol miliona obyvatelov, co je viac ako stvrtina obyvatelov Slovenska a pani sa pyta na slovenskych muzov.
@anonym_autor bože ako ľahko sa nechajú ženy zámerne vyprovokovať vymyslenou témou. Autorka prajem peknú nedeľu a pozdravujem partnera, manžela, alebo žeby partnerku manželku?? ❤
A teraz povedz koľko modeliek si tam videla? Však, chod do fitka, keď hľadáš makačov 🙈
@anonym_autor pekny vyzor nerobi dobreho manzela a otca...skor naopak...ti zanedbani sa venuju viac rodine ako svojim svalom.
Presne svaly a výška a vlasy sú to najdôležitejšie na mužovi. Presne len tí sú starostliví, empatickí, prítomní partneri a otcovia,kde vieš zložiť hlavu na rameno, keď prídu aj ťažké chvíle. Bingo, konečne nejaká žena rozlúštiť podľa čoho vybrať dobrého muža😆
Presne svaly a výška a vlasy sú to najdôležitejšie na mužovi. Presne len tí sú starostliví, empatickí, prítomní partneri a otcovia,kde vieš zložiť hlavu na rameno, keď prídu aj ťažké chvíle. Bingo, konečne nejaká žena rozlúštiť podľa čoho vybrať dobrého muža😆
@enmery to hovorí aj známe príslovie " Z peknej misky sa nenaješ, keď je prázdna "
Môj muž má 185 cm, je vyšportovaný, potrpí si na pekný vzhľad. A čuduj sa svete, odkedy som tehotná, cvičiť prestal, pretože vzal druhú prácu, aby nás zabezpečil a mali sme sa dobre. Už aj vidno, že svaly na rukách sa zmenšili. Ale namiesto fitka ide so mnou k lekárovi, keď mi bolo zle, ide na nákup, lebo už nevládzem nosiť ťažké tašky, ide sa so mnou prejsť, keď mi je smutno, uvarí jedlo alebo upratá byt, keď som musela ležať. Zo stresu z práce mu začína aj plešinka a to má 30 rokov, ale je to aj genetika, jeho otec je holohlavý. Tak bude aj on a čo, pristane mu to! Ale keď prejde obdobie narodenia dieťaťa a najťažšie časy, spolu obaja budeme športovať a turistikovať aj s našim malým. Takže možno ho prvé roky zbadáš na ihrisku podľa tvojich slov zanedbaného. Ty vôbec nepoznáš pozadie rodín. Nehovorím, keď je muž lenivý a 150 kg a nič nerobí. To je o inom. Ale mnoho mužov dočasne aj zmení priority. Alebo aj ty si stále tip top dokonala a upravená aj v čase choroby? Takto som premýšľala, keď som mala 20, aby muž bol NAJKRAJŠÍ na svete a nevadilo, že to bol hajzel. Áno, aj ja chcem pri sebe pekného muža. Ale zamysli sa nad naozaj dôležitými vecami v živote. Inak ostaneš sama na ocot.
Môj muž mal krásne háro, keď sme spolu začali chodiť pred 27 rokmi. Medzitým sme prežili pol života, všeličo sme preskákali, on oplešatel, ale stále je pre mňa pekný, s tou istou milou povahou ako kedysi. Tak hádam ho kvôli plešatej hlave nepošlem do hája, nie som bezcharakterná mrcha.
@anonym_dc7e1d podobne 😄 pred vyše 20 rokmi mal môj tiež husté vlasy, som nevedela, že ho treba vymeniť 😂 aj keď ostatné atribúty spĺňa 😄
@bosorkabb Začínam mať dojem, že vám tu všetkým dobre KONÍKUJE... Keď sa zapojíte do debaty, v ktorej ani nechápete pointu či logiku, potom sa nečudujem, že každá jedna máte doma dokonalého muža.

A z teba ta závisť priam srší. Hej, je úplne vidieť, že nie si zakomplexovana a spokojná. 😂