icon

Karma dobehla milenku

5. jan 2026

Pred par rokmi nas manzel opustil pre druhu. Boli sme spolu vyse 10 rokov a mali male, rocne dieta. Zoznamil sa s nou v praci a uz to islo rychlo. Do 2 rokov sa s nou zosobasil. Po dalsich 3 rokoch sa zoznamil s inou a opustil aj ju. Karma ju dobehla. Nasa rodina bola rozbita zbytocne.
Stalo sa Vam nieco podobne?

Strana
z3
anabella000
5. jan 2026

@anonym_autor nie,nebola rozbitá zbytočne.Stalo sa tak aby sa ti otvorili oči s akým chujom si žila.

nikolka232
5. jan 2026

@anonym_autor nebola rozbitá zbytočne. Bola rozbitá pre neposedného vtáka. Keby si nenašiel ju, nájde si inú.

really8
5. jan 2026

@anonym_autor ako zbytocne? Ak by ju nerozbil vtedy tak teraz. Tusim si sa cez to ani za 5r nepreniesla

anonym_6767de
5. jan 2026

Zbytočne? veď ona ho nedonutila
Keby to nebolo pre tú tak pre inú
A že baba bola naivná a mieša sa do cudzej kapusty to je blbé
No taký bezchrbtak chlap a stále nejaká zúfalá mu ,,da,,? Jeho karma dobehla?
Jedine z čoho sa tesit, že si sa ho zbavila

anjelicek26
5. jan 2026

Co znamena rozbita zbytocne? Tvoj muz je neverny debil... keby to nebola ona, bola by to ina ... chyba bola a je len a len u neho... .robit zene, ktoru opustil manzel vycitky je odveci... ze karma... debil muz a nie karma...bola naivna, verila v kecy (ako aj ty kedysi), ze ju miluje a bude jeho jedina...

kavasmliekom
5. jan 2026

@anonym_autor zbytočne? Ona ti ho nezobrala. On odišiel sám, dobrovoľne. A keby nie k nej, tak inej.

pribinak
5. jan 2026

Tiež si myslím že nebola rozbitá zbytočne. Otvorili sa Ti oci. Zistila si s kým žiješ.
Nevracaj sa spat do minulosti.
Dúfam, že máš novú rodinu s niekym hodnotnejšim a si šťastná

anonym_5aa62a
5. jan 2026

@anonym_autor nie nebola rozbitá zbytočne.
Tá žena bola iba prvá milenka o ktorej si sa dozvedela,ale nemáš ani len šajnu o Tom koľko ich bolo pred ňou.

Je to kurevnik....
Toto vôbec nieje o tom že ju dobehla karma.

zuzanita1609
5. jan 2026

Odpusti im,bude to pre teba lepšie. (Či sa chceš už nadosmrti vysmievať,že karma?) Buď šťastná a spokojná ,keď už nemusíš riešiť debila , že?🤗.

anonym_cf5f5a
5. jan 2026

Poznám presne taký istý prípad. Tam bol jednoznačne muž kurevník. 2 manželstvá, 4 deti. Len jedno sa s nim ako tak styka. Druhý rozvod bol cirkus, jedno dieta je psychicky choré. Matka za to viní ex. Keďže poznám podrobnosti, ja tiež. Už je teraz kľudný. Našiel si mladú a deti nemajú, ani mať nebudú. Divím sa, že obetovala mladosť a materstvo staremu capovi.

autor
5. jan 2026
@anjelicek26

Co znamena rozbita zbytocne? Tvoj muz je neverny debil... keby to nebola ona, bola by to ina ... chyba bola a je len a len u neho... .robit zene, ktoru opustil manzel vycitky je odveci... ze karma... debil muz a nie karma...bola naivna, verila v kecy (ako aj ty kedysi), ze ju miluje a bude jeho jedina...

Ja som s ex v kontakte kvoli detom. Po nejakom case pochopil ze to bola chyba, no ja som ho uz odmietla zobrat spät. Takze pochopitelne si hladal dalsiu partnerku.

Pytam sa na to, ci ste zazili nieco podobne, nejdem filozofovat o kvalitach mojho ex, dakujem Vam.
@anabella000
@nikolka232
@really8
@anonym_6767de
@kavasmliekom
@anjelicek26

Inak ano, dobehla karma aj jeho. Inak nie je kurevnik. Stalo sa to preto, lebo zacal dochadzat za pracou mimo, bol tam cele tyzdne sam. Ale nejdem sa ho zastavat, ale kurevnik to nie je. Ja ho poznam, vy nie.

simsalabim
5. jan 2026

@anonym_autor no tak sa tes, ze karma dobehla zlu milenku…. Kedy dobehne tvojho bezchybneho ex? Ci na vine bola iba ona?

ivik4
5. jan 2026

Takze keby im to vyslo tak by to zbytocne nebolo. Tak si to myslela ?

qrstxyz
5. jan 2026

@anonym_autor mňa tiež bývalý podviedol, ako na tom je, netuším, ani ma to nezaujíma. Ale v prípade Tvojho muža by som to ani tak veľmi nenazvala karmou, skôr by som jeho opustenie ďalšej ženy pripísala nestabilnej povahe. Skrátka väčšinou platí, že kto raz podviedol, urobí to aj druhýkrát. Už z toho dôvodu by som si so zadaným/ženatým mužom nezačínala.

really8
5. jan 2026
@anonym_autor

Ja som s ex v kontakte kvoli detom. Po nejakom case pochopil ze to bola chyba, no ja som ho uz odmietla zobrat spät. Takze pochopitelne si hladal dalsiu partnerku.

Pytam sa na to, ci ste zazili nieco podobne, nejdem filozofovat o kvalitach mojho ex, dakujem Vam.
@anabella000
@nikolka232
@really8
@anonym_6767de
@kavasmliekom
@anjelicek26

Inak ano, dobehla karma aj jeho. Inak nie je kurevnik. Stalo sa to preto, lebo zacal dochadzat za pracou mimo, bol tam cele tyzdne sam. Ale nejdem sa ho zastavat, ale kurevnik to nie je. Ja ho poznam, vy nie.

@anonym_autor ale no tak. Na tom ze sa to stalo ma vinu iba on nie preto ze dochadzal

ivik4
5. jan 2026

Nepoznas ho teda dobre ked Vas obe podviedol. Tak sa slusny chlap nesprava

anjelicek26
5. jan 2026

Autorka fakt myslis, ze nie je kurevnik, ked podviedol uz dve manzelky? A "stalo sa to preto", lebo bol chudacik niekde sam a musel teda pretahovat inu, lebo to bolo neudrzatelne a vajcia ho chudaka tak boleli... nepochopim, nemusim. Ale aspon jedno dobre, ze si ho nezobrala naspät..

anonym_000e9c
5. jan 2026
@anonym_autor

@anabella000
@nikolka232
@really8
@anonym_6767de
@kavasmliekom
@anjelicek26

@anonym_autor môj manzel pracuje v zahraničí a je tam niekedy aj 2 mesiace vkuse a nepodviedol má ani raz. Aspoň neviem o Tom, ani to tak necítim, ani sa nezmenil, ani ma neodmieta. Nie je to výhovorka ani dôvod na odpustenie. A to, že išiel za milenkou , nie je jej chyba, ale jeho. Za tým si stojím . Keby ťa ľúbil, tak môže pred ním aj holá, zlatá tancovať, ani sa nepozrie.

zuzanita1609
5. jan 2026
@simsalabim

@anonym_autor no tak sa tes, ze karma dobehla zlu milenku…. Kedy dobehne tvojho bezchybneho ex? Ci na vine bola iba ona?

@simsalabim nedobehne "chudáka" ex,milenky sú najväčšie zlo 😁. Lebo on akože nechtiac chudák sám upadol do jej lona 🤭😁.

nikolka232
5. jan 2026

To je silná káva, tieto tvoje argumenty. A tretej dávaš koľko? Nedajbože ostane nachvilu sám a preletí zas do iného hniezda ?

zorienka28
5. jan 2026

@anonym_autor Tvoja rodina nebola rozbita zbytocne - proste si si nasla k*revnika, ktory sa prejavil pri tebe, pri tej po tebe, a prejavi sa aj pri terajsej, aj tej po nej. Ty sa hlavne prestan hrabat v minulosti a riesit jeho a jeho milenky, a zacni zit pre seba.

stellarstar
5. jan 2026

Podviedol manželky ale kurewník nie je 🙈 wow

viki99999
5. jan 2026
@anonym_autor

@anabella000
@nikolka232
@really8
@anonym_6767de
@kavasmliekom
@anjelicek26

@anonym_autor takže si si prišla pobrnkať ego, či čo? Súhlasím s tým, čo písali vyššie, nebola by to táto bola by to iná. Keby mu dáš šancu sa vrátiť, vyhoval by mu len tvoj komfort nič viac, a podvádzal by ťa naďalej. Nehladaj za tým nič viac, ak by ťa naozaj miloval neopustil by ťa.

cacianka
5. jan 2026

Tak manžel má stahovavého vtáčika letáčika, ale na vine je manželka, milenka a druhá milenka ? karma nedobehla milenku...

anonym_8f921e
5. jan 2026

aka karma ju dobehla? ona bola slobodna, to on bol zenaty, ktory rozbil rodinu, zjavne si stale nepochopila, co je on zac, ked z rozpradu rodiny vinis ju a nie jeho, jej sa ziadna rodina nerozpadla, to jemu a tebe

biba_18
5. jan 2026

a vôbec - prečo myslíš že karma dobehla ju? čo keď sa ona vykašlala na neho?

amazonka13
5. jan 2026

🔨 Viem, hneváš sa na milenku... Praješ si aby ska... Si si ale istá, že je to o karme ktorá dobieha milenky? Mám pocit, že karma si pochutnáva na tvojom starom 😅...

domka222
5. jan 2026

Urobil chybu a preto po rozvode neprišiel za tebou,ale našiel si ďalšiu 😂

januska12323
5. jan 2026

Ja si zase myslím, že trpíš len ty lebo nevieš pochopiť aké šťastie ťa postretlo keď si sa ho zbavila.

hopsas
5. jan 2026

@anonym_autor nestalo ...ale videla som takých príbehov okolo seba dosť..ako cez kopirák...

Strana
z3