Karma dobehla milenku
Pred par rokmi nas manzel opustil pre druhu. Boli sme spolu vyse 10 rokov a mali male, rocne dieta. Zoznamil sa s nou v praci a uz to islo rychlo. Do 2 rokov sa s nou zosobasil. Po dalsich 3 rokoch sa zoznamil s inou a opustil aj ju. Karma ju dobehla. Nasa rodina bola rozbita zbytocne.
Stalo sa Vam nieco podobne?
🏄 dievcata pekna tema ale. Vidim ze skoro vsetky davate chybu muzovi. Ok. Otazka nie je pravda ze za rozpadom su vzdy dvaja? 💥💥 Osie hniezdo sa zobudza.... Skus objektivne povedat aka si zena. To ze chlap.odide za inou je len 50% dalsich 50% bude chyba vo vztahu. Vcera tu nejaka pisala katolicka ze sa oblieka nudne a muz jej kuka po jej sestre. Inde zase nie je sex alebo je ho malo. Vztahy nie su iba o chlapoch kurevnikoch. Su aj o tom ako si dvaja NErozumeju. Niekde sa dvaja hadaju za uplne hluposti. Idu do seba no tak co ma chudak kurevnik robit?
Za rozpadom su okolnosti odlucenie a aj vztah ako sa dvaja k sebe spravaju.
@lentakyterapeut sú aj také vzťahy, ale vážne čo má chudák kurevník robiť? Wtf keď mu nevyhovuje terajší vzťah má ho najprv poriadne ukončiť a potom sa kurviť ..nemám slov..a druhá vec absolútne nijaký problém nie je dôvod na neveru..sú to bezcharakterné hovadá..najprv si majú poriešiť aktuálny vzťah keď už tak a potom riešiť nový..to je najľahšie si nájsť akože dôvod či výhovorku..klasika, to nie sú muži, ale nevyzreté teľce čo mysli len tým čo majú medzi nohami..
@lentakyterapeut sú aj také vzťahy, ale vážne čo má chudák kurevník robiť? Wtf keď mu nevyhovuje terajší vzťah má ho najprv poriadne ukončiť a potom sa kurviť ..nemám slov..a druhá vec absolútne nijaký problém nie je dôvod na neveru..sú to bezcharakterné hovadá..najprv si majú poriešiť aktuálny vzťah keď už tak a potom riešiť nový..to je najľahšie si nájsť akože dôvod či výhovorku..klasika, to nie sú muži, ale nevyzreté teľce čo mysli len tým čo majú medzi nohami..
@111anjelik111 dievca z hlavneho mesta a vyjadruje sa ako v krcme. Kde je napisane ze nech si najprv ukonci poriesi a potom zacne novy?
Ani vojny na svete sa nam nepacia ani hladomor. Nehladaj 100% pravdu. Za kazdym rozpadom su dvaja. Tak to je
A čo mu chýbalo pri tebe? Keď ocicmával v práci svoju kolegyňu?
Takto ho nemôžeš ospravedlňovať. Takýto chlap je od prírody sukničkár a iný nebude. Len tá karma sa mu bude násobiť, pokým ženy na to neprídu...že chyba je aj v nich, keď si takého chlapa pritiahnu do života.
🏄 dievcata pekna tema ale. Vidim ze skoro vsetky davate chybu muzovi. Ok. Otazka nie je pravda ze za rozpadom su vzdy dvaja? 💥💥 Osie hniezdo sa zobudza.... Skus objektivne povedat aka si zena. To ze chlap.odide za inou je len 50% dalsich 50% bude chyba vo vztahu. Vcera tu nejaka pisala katolicka ze sa oblieka nudne a muz jej kuka po jej sestre. Inde zase nie je sex alebo je ho malo. Vztahy nie su iba o chlapoch kurevnikoch. Su aj o tom ako si dvaja NErozumeju. Niekde sa dvaja hadaju za uplne hluposti. Idu do seba no tak co ma chudak kurevnik robit?
Za rozpadom su okolnosti odlucenie a aj vztah ako sa dvaja k sebe spravaju.
@lentakyterapeut Nie, za rozpadom nie sú vždy dvaja. Stačí, že jeden sa z veľkej pohody začne nudiť a je to.
@lentakyterapeut Nie, za rozpadom nie sú vždy dvaja. Stačí, že jeden sa z veľkej pohody začne nudiť a je to.
@anonym_db9c01 a preco sa moze zacat nudit ?
@anonym_db9c01 a preco sa moze zacat nudit ?
@lentakyterapeut Lebo to má v povahe. Mala som kamarátky, co mali milencov zenacov. Doma pohodička, dokonca aj sex bol, len potrebovali niečo nové.
@lentakyterapeut Lebo to má v povahe. Mala som kamarátky, co mali milencov zenacov. Doma pohodička, dokonca aj sex bol, len potrebovali niečo nové.
@anonym_db9c01 ano jevto aj v povahe aj v nezaujme partnera doma
@anonym_db9c01 ano jevto aj v povahe aj v nezaujme partnera doma
@lentakyterapeut Pozri, jeden z nich mal doma doslova modelku, pekne vraj o nej rozprával, druhu modelku dcéru, ešte malú, za svoju rodinu by aj dýchal.... a milenku aj tak mal.
@lentakyterapeut Pozri, jeden z nich mal doma doslova modelku, pekne vraj o nej rozprával, druhu modelku dcéru, ešte malú, za svoju rodinu by aj dýchal.... a milenku aj tak mal.
@anonym_db9c01 ach tieto opisy na dve vety. Vies ze rodina nie je o modelke? Hadky? Nezhody? Ucta nula? Vidis do vsetkeho? Modelka je iba pozlatko a co ak sa nevedeli ani vystat?
@anonym_db9c01 ach tieto opisy na dve vety. Vies ze rodina nie je o modelke? Hadky? Nezhody? Ucta nula? Vidis do vsetkeho? Modelka je iba pozlatko a co ak sa nevedeli ani vystat?
@lentakyterapeut Pozri, ja ti nemusím nic dokazovat a stojím si za tým, že za rozchod môže niekedy aj jeden. Nemusia byť na to vždy dvaja.
@anonym_autor a ako si sa to dozvedela? stale ta ten muz zaujimal ze si sa informovala a dozvedela toto? neberiem to ako karmu, bolo by mi to uz maximalne jedno
Ja netvrdim ze chlap je svaty.
Mam pocit, ze polovica zien na MK bola za slobodna so zenatym chlapom.

@lentakyterapeut toto je taky krasny alibizmus ktory si vymysleli muzi len aby si nemuseli priznat co za chudakov su. Ze to vytahujes zrovna ty ma vobec neprekvapuje
@anonym_4146e7 znova. Keby som chcel klesnut na tvoju uroven zacnem nadavat ale to je hlupost ved vy ste dokonale. Len muzi su vadne kusy 🙂