icon

Kto zahadzuje vložky do WC misy v business centrách?

20. júl 2026

Ahojte, pracujem v business centre, máme WC na chodbe spoločné s inými tromi firmami. Všimla som si to na každom poschodí, oznam na WC, že prosia dámy, aby nevhadzovali vložky do WC misy. Tento oznam som už videla vo viacerých business centrách. V živote som nezažila, aby žena hádzala vložku do WC misy (kolegyne, kamošky, spolužiačky, sestry). Kto dokelu toto robí? Nehovorím niekde na WC v obchodnom centre, kde chodia všelijaké sociálne vrstvy, ale normálne v BC?

Strana
z2
anonym_82248c
20. júl 2026

No, my sme malá firma, asi 15 žien na firme. A vkuse je záchod okadeny alebo na spodku krv. Potom je to také trápne, lebo ideš na wcko a keď nechceš, aby to bolo na teba, čistis cudzie SR...ky. ženy sú neskutočne humusacky. A to pritom na firme máme samé dámy...

anonym_28b235
20. júl 2026

my sme mali kolegyňu ktorá vôbec po sebe nesplachoval wc. "Cikanie" sme ešte prežili. Mladá dáma po vš. Radšej nenapíšem odkaľ bola, aby sa niekto neurazil.

doux
20. júl 2026
@anonym_28b235

my sme mali kolegyňu ktorá vôbec po sebe nesplachoval wc. "Cikanie" sme ešte prežili. Mladá dáma po vš. Radšej nenapíšem odkaľ bola, aby sa niekto neurazil.

@anonym_82248c
@anonym_28b235 ježiši....

@anonym_autor oznam mohli dať upratovačky aj čisto preventívne, aby sa niekto nepozabudol. ale inak, áno, vyššie píšuce majú pravdu. mnohé ženy sú drbnuté a hádžu do wc vložky, tampóny, odličovacie tampóny, vlhčený toaletný papier, proste hocičo, čo tam vôbec nepatrí... čo teda ja osobne nepochopím nikdy.

anonym_89f166
20. júl 2026

Ja keď som bývala ešte v činžiaku všetko aj tampóny, utierky, u nás v dome sa už nedá, lebo sú iné rúry a upchali by sa

anonym_668697
20. júl 2026

By si neverila,ale aj u nas v praci je tento oznam.Naozaj nechapem,ani doma to nerobim,este aj vlozku do toaletneho obalim a az tak vyhadzujem.

anonym_53a780
20. júl 2026

@anonym_autor myslíš, že ti tu niekto napíše, čau, ja som humusáčka, ja hádžem vložky do hajzla a je mi to jedno?
Ja si myslím, že klasické vložky nosí minimum žien, v časoch rôznych menštruačných nohavičiek, kalíškov, tampónov hlavne v lete málokto nosí vložky, môj názor je, že je to tam preventívne.

anonym_30ce63
20. júl 2026
@doux

@anonym_82248c
@anonym_28b235 ježiši....

@anonym_autor oznam mohli dať upratovačky aj čisto preventívne, aby sa niekto nepozabudol. ale inak, áno, vyššie píšuce majú pravdu. mnohé ženy sú drbnuté a hádžu do wc vložky, tampóny, odličovacie tampóny, vlhčený toaletný papier, proste hocičo, čo tam vôbec nepatrí... čo teda ja osobne nepochopím nikdy.

@doux Vlhceny toaletný papier je vyrobený tak,aby sa mohol hodiť a spláchnuť do wc, vlhčené utierky tie nie,tie upchaju ak nie wc, tak odpadové potrubie

autor
20. júl 2026
@anonym_53a780

@anonym_autor myslíš, že ti tu niekto napíše, čau, ja som humusáčka, ja hádžem vložky do hajzla a je mi to jedno?
Ja si myslím, že klasické vložky nosí minimum žien, v časoch rôznych menštruačných nohavičiek, kalíškov, tampónov hlavne v lete málokto nosí vložky, môj názor je, že je to tam preventívne.

@anonym_53a780 ja nosím klasické vložky. Tie maxi allways. Nenosím tampóny, ani kalíšok, ani nohavičky.

anonym_5134f4
20. júl 2026

Už sa to tu riešilo: do WC, presnejšie splaškovej kanalizácie patria VÝHRADNE 4 "komodity" (skúste slušne vymenovať). Ani vlhčený toaletný papier by som tam nedával (napriek tvrdeniam na obale). A už vôbec nie vlhčené utierky, vložky/tampóny, zvyšky potravín či nebodaj tuky/staré oleje.

anos18
20. júl 2026
@anonym_30ce63

@doux Vlhceny toaletný papier je vyrobený tak,aby sa mohol hodiť a spláchnuť do wc, vlhčené utierky tie nie,tie upchaju ak nie wc, tak odpadové potrubie

@anonym_30ce63 nám keď prišli v bytovke prerábať kanalizáciu majster povedal, že nemáme tam dávať ani vlhceny wc papier, aj keď na obale sa píše, že to môže ísť do wc

anonym_6d4b9d
20. júl 2026
@anonym_89f166

Ja keď som bývala ešte v činžiaku všetko aj tampóny, utierky, u nás v dome sa už nedá, lebo sú iné rúry a upchali by sa

Napríklad takáto osoba si očividne myslí, že mimo jej dom je ok hádzať všetko priamo do hajzla. Lebo však keď sa to neupchá práve u nej, je to ok.
Všetko, čo vymenovala, má aj na obaloch, že to do záchoda nepatrí. No čo, keď máš dosť široké rúry, tak aj mŕtvolu. Ale tá je aspoň bio...

anonym_845086
20. júl 2026

@anonym_autor u nas sa to stalo aj tento rok, nie prvy krat. Wc to odstavilo na dva dni, upratovacky mali k tomu kopec roboty. Je nas do 20 zien, velmi dobre sa pozname, nik zvonku nam na wcko nechodi. Sedeli sme vsetky na porade a vedeli, ze jedna z nas to bola. Uprimne nerozumiem... len dufam, ze sa to uz nestane.

anonym_30ce63
20. júl 2026
@anos18

@anonym_30ce63 nám keď prišli v bytovke prerábať kanalizáciu majster povedal, že nemáme tam dávať ani vlhceny wc papier, aj keď na obale sa píše, že to môže ísť do wc

@anos18 Ked bol syn malý, používali sme a bolo to ok.Byvame v paneláku

doux
20. júl 2026
@anonym_30ce63

@anonym_30ce63 asi nie každý. videla som v predajni vlhčený toaletný papier (taký to malo názov) a na obrázku bol zákaz hádzania do misy. ale chápeme sa. skrátka hádžu tam všeličo niektoré...

anos18
20. júl 2026
@anonym_30ce63

@anos18 Ked bol syn malý, používali sme a bolo to ok.Byvame v paneláku

@anonym_30ce63 my sme to tiež používali, ale vyslovene majster nás na to upozornil, že je tam kopa týchto vlhcenych wc papierov a nemáme to používať. A to som kupovala taký, kde bolo uvedené, že môže ísť do wc. Tak to nepoužívam, teda vlastne používam, ale zabalím do papiera a hodím do koša.

anonym_30ce63
20. júl 2026
@doux

@anonym_30ce63 asi nie každý. videla som v predajni vlhčený toaletný papier (taký to malo názov) a na obrázku bol zákaz hádzania do misy. ale chápeme sa. skrátka hádžu tam všeličo niektoré...

@doux Jo,jo, chápeme sa.V podstate aj obyčajný toaletný, pokiaľ sa ho naraz nahadze veľa/väčšinou to je špecialita menších detí/, tak vie spôsobiť problém,o veciach, ktoré tam nepatria nehovoriac

anonym_30ce63
20. júl 2026
@anos18

@anonym_30ce63 my sme to tiež používali, ale vyslovene majster nás na to upozornil, že je tam kopa týchto vlhcenych wc papierov a nemáme to používať. A to som kupovala taký, kde bolo uvedené, že môže ísť do wc. Tak to nepoužívam, teda vlastne používam, ale zabalím do papiera a hodím do koša.

@anos18 Jasné, človek je radšej opatrný, než by sa mal hrabať vo wc...

anonym_53a780
20. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_53a780 ja nosím klasické vložky. Tie maxi allways. Nenosím tampóny, ani kalíšok, ani nohavičky.

@anonym_autor no ja zas nenosím vložky 20 rokov, používam kalich, takže netuším, kto hádže vložky do wc😲

anonym_27a649
20. júl 2026

@anonym_autor vždy ma prekvapí že doma si to žena nedovolí,zrejme ani na návšteve tak prečo vo verejnych wc? Preto lebo ju nikto nevidí?Každá napíše ja nie ja nie ale kokos čo záchod v obchodnom dome...to našťaté na zemi..na mise....v každej budke je kôš ...kôš prazdny a vložka nalepena na boku vecka...ozaj nám treba kameru všade.....no aj v autobuse žuvačky nalepené všade minule šušeň z nosa na sedačke ..potom plačeme že kolke sračky a grcky tu máme v obehu..robíme si to sami.

anonym_c67323
20. júl 2026

Nuz ja som zazila drbatu s kamoskami damami 40+ na urovni, vs vzdelane, rozhladene, jedna vyslovene vysadena na separovanie skakala do mna ze nedostatcne sa tomu venujem a nasledne z nej vypadlo ze tampony splachuje, skoro ma vystrelo

anonym_30ce63
20. júl 2026
@anonym_27a649

@anonym_autor vždy ma prekvapí že doma si to žena nedovolí,zrejme ani na návšteve tak prečo vo verejnych wc? Preto lebo ju nikto nevidí?Každá napíše ja nie ja nie ale kokos čo záchod v obchodnom dome...to našťaté na zemi..na mise....v každej budke je kôš ...kôš prazdny a vložka nalepena na boku vecka...ozaj nám treba kameru všade.....no aj v autobuse žuvačky nalepené všade minule šušeň z nosa na sedačke ..potom plačeme že kolke sračky a grcky tu máme v obehu..robíme si to sami.

@anonym_27a649 Je to pravda

anonym_f7baad
20. júl 2026

pracujem v statnej sprave a to iste😠, damy, co sa tvaria jak riaditelky zemegule a hajzle po nich zas...te

katkaseiner
20. júl 2026

My sme mensie service centrum - vsetko VS vzdelany ludia, do 100 ludi dokopy, menej zien a vlastne max polovica chodi do officu a veru aj my sme mali na damskych zachodoch pisane litanie ako sa na WC chovat... akoze pride mi to strasne...
Po istej dobe som sa pytala HR co sa vlastne stalo.. oznam tam uz nevisi, ale zrejme bol nejaky pruser kedze asi 2 tyzdne to tam viselo a teda bolo tam toho celkom dost napisane.... Tiez to nechapem, ale zda sa ze ludia proste robia taketo naprieky.. inak si to vysvetlit neviem.

hefo
20. júl 2026

@anonym_autor Nie že by to proti všetkým humusáčkam pomáhalo, ale koše na vložky a pod. priamo v kabínkach máte?

autor
20. júl 2026
@hefo

@anonym_autor Nie že by to proti všetkým humusáčkam pomáhalo, ale koše na vložky a pod. priamo v kabínkach máte?

@hefo jasné, že máme. Veď každý zabalí vložku do papiera a hodí do koša. Ako by som ju vhodila do misy, veď by ju nespláchlo.

mandzula
20. júl 2026

Presne tie, co po sebe nechaju zasraty, ostaty a krvavy hajzel. Prasce. Vacsinou tie najviac vyvonane nastajlovane "damicky", co si vytru rit a neumyju ruky.

anonym_8b067f
20. júl 2026
@katkaseiner

My sme mensie service centrum - vsetko VS vzdelany ludia, do 100 ludi dokopy, menej zien a vlastne max polovica chodi do officu a veru aj my sme mali na damskych zachodoch pisane litanie ako sa na WC chovat... akoze pride mi to strasne...
Po istej dobe som sa pytala HR co sa vlastne stalo.. oznam tam uz nevisi, ale zrejme bol nejaky pruser kedze asi 2 tyzdne to tam viselo a teda bolo tam toho celkom dost napisane.... Tiez to nechapem, ale zda sa ze ludia proste robia taketo naprieky.. inak si to vysvetlit neviem.

@katkaseiner VS vzdelaní😉
@anonym_autor chlapi to asi nebudú.Do wc nepatrí ani mokry toaletak, tampóny nič.U nás v dedine bolo zapchate potrubie vodári sa s tým nekaslali a odfotili ten vrták a bol celý omotany mokrými servitkami, tampónmi

kiki68
20. júl 2026

@anonym_autor v butiku nam to spravila pani z Wien, co mala naozaj dost urovne mimo pouzitia wc. Na vynimku sme dovolili to nase pouzit… takze tak.

anonym_203017
20. júl 2026

@anonym_autor ja pracujem v nadnárodnej firme, ženy tu chodia upravené v šatočkách a aj tak sú okadené záchody. Pomohol až oznam, že používaj kefu..

madeincssr
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2