icon

Kto zahadzuje vložky do WC misy v business centrách?

20. júl 2026

Ahojte, pracujem v business centre, máme WC na chodbe spoločné s inými tromi firmami. Všimla som si to na každom poschodí, oznam na WC, že prosia dámy, aby nevhadzovali vložky do WC misy. Tento oznam som už videla vo viacerých business centrách. V živote som nezažila, aby žena hádzala vložku do WC misy (kolegyne, kamošky, spolužiačky, sestry). Kto dokelu toto robí? Nehovorím niekde na WC v obchodnom centre, kde chodia všelijaké sociálne vrstvy, ale normálne v BC?

Strana
z2
madeincssr
20. júl 2026
@anonym_30ce63

@anos18 Ked bol syn malý, používali sme a bolo to ok.Byvame v paneláku

@anonym_30ce63 že to bolo OK (u vás v paneláku) je len nedostatok informácií. Vo Viedni robia "prilbové" exkurzie do hlavného kanalizačného zberača (americkí filmári v ňom chceli lietať vrtuľníkom) - odporúčam. V následnej kanalizácii to v poriadku nie je.

mandzula
20. júl 2026
@anos18

@anonym_30ce63 nám keď prišli v bytovke prerábať kanalizáciu majster povedal, že nemáme tam dávať ani vlhceny wc papier, aj keď na obale sa píše, že to môže ísť do wc

@anos18 Vacsinou vsak byva na obale, ze kolko max. kusov naraz, aby to kanalizacia zvladla. Ja ho teda nepouzivam, len som to kdesi zahliadla.

anonym_58809e
20. júl 2026
@anonym_82248c

No, my sme malá firma, asi 15 žien na firme. A vkuse je záchod okadeny alebo na spodku krv. Potom je to také trápne, lebo ideš na wcko a keď nechceš, aby to bolo na teba, čistis cudzie SR...ky. ženy sú neskutočne humusacky. A to pritom na firme máme samé dámy...

@anonym_82248c akurat idem pisat ze damy v kostymoch a bluzkach robia najvacsi bordel 🙄

anonym_f7baad
20. júl 2026

a tie neumyte ruky, to tiez, ked som vnutri na wc, tak to dobre pocut, ako dotycna vyleti z kabinky a bez pustenia vody ide von😲
som myslela, ze vsetkych covid vycvicil, no ale nie evidentne

anonym_30ce63
20. júl 2026
@madeincssr

@anonym_30ce63 že to bolo OK (u vás v paneláku) je len nedostatok informácií. Vo Viedni robia "prilbové" exkurzie do hlavného kanalizačného zberača (americkí filmári v ňom chceli lietať vrtuľníkom) - odporúčam. V následnej kanalizácii to v poriadku nie je.

@madeincssr Možno by bolo vhodné svoje postrehy ohľadom tematiky posunúť výrobcom vlhčenych toaletných papierov

hedviga2
20. júl 2026

Napíšem iba moju skúsenost. Pred 20 rokmi sme bzali do voľnéjo bytu mladý párik. Obaja VŠ vzdelanie. Ona krásna baba s prac povinnostami po Európe. On sedlák. Počas bývania prišiel nám vytiahnuť septik, nemali sme v obci kanalizáciu. Manž prisiel nasr. že po povrchu plávalo niečo so špagátikmi a že hrozne sa pred pracovníkom hanbil. Ked som ju upozorňovala, pýta sa ma, že kam to má dávať!!! Tak si ju predstavte, že sadne na hajzel a vytiahne tampón do misy. Inžinierka chodí po svete a z … hádze tampóny do mís.
On inžinier si opral raz na obyč romo práčke zvršky. Natiahol v kúpeľni špagát a povešal. Nieco som tam bola a skočila som do vody. Tak normálne voda z nevyždíˇaneho zaplavila kúpelnu. Vraj oni to doma takto robia. No boli to dvaja ukážkoví mladí ľudia. Sa nečidujem už ničomu v tomto svete.

anonym_71c461
20. júl 2026

Keby s prepáčením len vložky, dcéra brigáduje v kaviarni a museli naposledy riešiť hodenú plnú plienku do WC. Najhoršie na tom je, že v kaviarni sa v tom čase žiadne dieťa nenachádzalo. Takže asi tušíte aká plienka to bola 😵

anonym_611868
20. júl 2026

u nás v bytovke to niekto robil pravidelne, raz za 3 mesiace muselo prísť auto a vyčistiť kanalizáciu pod barákom, nepomohli výzvy, upozornenia, vysvetľovanie... a že sa tí chlapi s tým natrápili kým to spriechodnili, raz sme mali splašky aj v suteréne lebo práve prišiel prívalový dážď, proste niektorí sú na hlavu a nič s nimi neurobíš
potom sa jedna mladá odsťahovala do rodinného domu a problém prestal, neskôr to začalo znova tentokrát s vlhčenými obrúskami, ja by som tým ľuďom ruky lámala

katkaseiner
20. júl 2026
@anonym_f7baad

a tie neumyte ruky, to tiez, ked som vnutri na wc, tak to dobre pocut, ako dotycna vyleti z kabinky a bez pustenia vody ide von😲
som myslela, ze vsetkych covid vycvicil, no ale nie evidentne

@anonym_f7baad no veru my sme byvali v UK a tam tiez... pravidelne zo zachoda ludia rovno bez umytia ruk... a to som si odsledovala hlavne tych co robili v kantine... no normalne som tam prestala jest cokolvek. Len kavu som si robila, nic viac, z ich jedla s tymi spinavymi paprcami aby mi to nakladali... nie dakujem neprosim

miricka77
20. júl 2026

@anonym_autor Ja robím vo výrobnej firme. Po odchode agentúrnych zamestnankýň,sa vo výrobe hygiena o dosť zlepšila.Pravidelne som na poradách robila hygienické okienko,ale moc to nepomáhalo.
Na šatni mame sprchy a pri nich malé WC.Vkuse vložka v radiátore,obsrate wecko,ale tam agenturni nechodili. Tangace -akože opraté po radiatoroch.
Zistila som,že to robí jedna kolegyňa z oddelenia kvality. Napísala som odkaz na záchod,dosť výhražný,ze viem,kto to robí a ak neprestane,tak zverejním meno,lebo to už nebolo normalne.Tangace som povyhadzovala. A čuduj sa svete,prestalo to. Akurát sa už “len”utiera do špinavého tricka po šichte v sprche. Že načo špiniť uterák.🤪

anonym_e69ed7
20. júl 2026

Toto davaju aj preventivne, lebo hadze sa kadeco.. ked je problem, pribudaju k tomu hygineicke potreby ine, vlhcene utierky atd.. Neandrtalci hadzu hocico hocikde, ja milujem toaltak a podupany okolo zachodov, ocikane kadeco... to sa ani neotoci za seba a nepozrie, nesplachne ked odchadza....
a damske zachody? staci ked sa ide na dovcu, zastavit na pumpe kde xy aut zastavuje... zazila som soru na zachod a tam, s prepacenim, v stankach sa brodili zeny pomedzi papiere a kadeco po podlahe, som sa otocila a o par km dalej cikala inde :DD dakujem neprosim.
Ja som mala kolegynu co asi mesiach chodila a somrala na vsetko, behala s handrou.. o pol roka ked ste vosli do jej kupelky, zachoda, tak 20 prazdnych kotucov z toaletaka, spina, prach, bordel vsade... neumyte sto rokov :D

anonym_054166
20. júl 2026

Mne sa potvrdilo,že najväčší humusaci sú ti,čo majú najviac titulov. V minulej práci to došlo až tak ďaleko,že upratovačka bola nútená odfotiť záchod, áno aj jeho okolie a poslať to vyššie. Tiež sa nám stalo,ako začala po nás hukat šéfka, aké sme prasatá,kým nám nepraskli nervy a nepovedali jej,že to je nie my,ale pani technologicka. Asi jej niečo povedala, odvtedy bol pokoj

anonym_28b235
21. júl 2026

Kolega spomínal ako šupky zo zemiakov hádzali a splachovali na wc.
Brat zas mojej mame tvrdil že u nich sa najlepšie "naje" WC. Mama nechápala ako to môže niekto hádzať jedlo do wc a splachovať. Moji rodičia boli predvojnové deti - zažili hlad, biedu, potraviny na prídel.

anonym_5134f4
21. júl 2026

A potom hromžia na to, že všade behajú potkany a šíria choroby. Že by "sa" s tým malo niečo robiť.

Strana
z2