icon

Ktoré slovenské mesto je najlepšie na život?

Včera o 12:56

Ahojte, Ktoré slovenské mesto z uvedených by ste si vybrali na život a prečo? A ktoré absolútne nie?
Bojnice,Prievidza, Zvolen, Banská Bystrica, Dunajská Streda, Nové zámky, Malacky, Skalica.

Strana
z2
anonym_d7ea50
Včera o 12:57

@anonym_autor hmm... napis dalsie mesta, utalo ti to v polke... 🙂 🙂

autor
Včera o 12:59
@anonym_d7ea50

@anonym_autor hmm... napis dalsie mesta, utalo ti to v polke... 🙂 🙂

@anonym_d7ea50 neuťalo. Napísal som z uvedených

anonym_d7ea50
Včera o 12:59
@anonym_autor

@anonym_d7ea50 neuťalo. Napísal som z uvedených

@anonym_autor ak nevies madarsky, tak asi Malacky...

anonym_dc5f59
Včera o 13:00

Ziadne. V zivote by som nebyvala v meste. Paci sa mi v nasej dedinke

autor
Včera o 13:01
@anonym_dc5f59

Ziadne. V zivote by som nebyvala v meste. Paci sa mi v nasej dedinke

@anonym_dc5f59 aká dedinka ?

anonym_6d49af
Včera o 13:05

vyberala by som aspon okresne mesto , s malymi rozvoznymi vzdialenostami...a nadmorsku vysku od 100 do 240 m vyssie by som nesla, uvitala by som vysoky pocet slnecnych dni a teplo...ale neviem odkial si ty, ake mas preferencie...

anonym_452fca
Včera o 13:08

Prievidza Bojnice …,tam sú aké pracovne možnosti? Pokial neprenajimas byt / dom alwbo nemáš zdravotnícke vzdelanie tak je to otrasná voľba

anonym_6e8f74
Včera o 13:09

@anonym_autor to, kde by sme mali najlepšie pracovné možnosti a deti možnosti štúdia, Prievidzu a Bojnice ani náhodou

alexis41

@anonym_autor
Trencin alebo Pieštany

anonym_2551a9

BB, ine nie

ivanaks
Včera o 13:14

@anonym_autor Vybrala by som si také, kde by som mala v prvom rade podpísanú pracovnú zmluvu, v druhom rade nájdené bývanie a následne zabezpečenú MŠ/ZŠ pre deti. A bolo by mi jedno, ktoré z týchto miest to je, ak by som tam mala prácu a výhliadku slušného života...

anonym_95c6e3
Včera o 13:15

Ja osobne Skalicu, lebo tam mám rodinu, dospela som tam (od 8 do 20 rokov).
Teraz som v BA a chcem sa určite vrátiť!
Je to menšie mesto, no rozrastá sa, modernizuje, nie ale zase závratne a je aj veľmi pekné (čo napr také Malacky, D. Streda nie sú). Kým budú závody tam a v okolí, prácu nájdeš či už manuálnu, alebo administratívnu (Holíč, Senica, Hodonín, Břeclav je kúsok, čiže po tejto stránke nie je podľa mňa až taký problém).
Blízko do ČR aj Rakúska, v BA si diaľnicou za hodinku, v TT tiež za toľko, v Brne za 1:30, keby čosi bolo treba kupovať/vybavovať.
Je tam plus mínus asi všetko, čo je treba, aj nemocnica je už na tom lepšie ako pred rokmi odkedy ich odkúpil Agel aspoň z pohľadu pacienta. Čaká sa na termíny, ale to všade. Sú tam školy, škôlky - aj súkromné, gymnázium, odborné školy v dojazde (Holíč, Senica, Hodonín). Je tam pokoj, ale vieš sa aj zabaviť, aj kultúra býva, okolitá príroda je fakt krásna...

lauriik
Včera o 13:30

Skalica je krasne historicke mesto ☺️

barka1
Včera o 13:35

Som zo stredneho Slovenska, takže rozhodne ZV alebo BB.
NZ a DS su na Madaroch a na rovine, chybali by mi kopce. Zahorie mi nebolo nikdy sympatické. Ani Prievidza. A Bojnice si zase plne turistov.

anonym_113a97
Včera o 13:58

@anonym_autor v Zámkoch čo? 🤣 ani práca, proste nič🤣

autumn1
Včera o 14:01

Vybrala by som si akékoľvek mesto kde by som mala prácu. A absolútne nie by bolo pre mňa akékoľvek v ktorom by som bola nezamestnaná.

anonym_b7e84b
Včera o 14:01

@anonym_autor a Trnavu mas kde? Z tychto asi Skalica, aj ked tam skapal pes, ale to aj v ostatnych menovanych.

sasitimi17
Včera o 14:04

B. Bystrica z týchto, ak môžem poradiť aj z iných tak Trnava 🙂

anonym_243ed2
Včera o 14:17

@anonym_autor no keď už by to muselo byť, tak "najlepšie" z najhorších BB

anonym_ba4014
Včera o 14:35

@anonym_autor asi Skalica ale keby je na mne a možný iny vyber tak Trnava

anonym_11408e
Včera o 14:36

Neviem prečo sa tu hejtuje Prievidza a Bojnice, polohu majú super, za hpdinu si v NR, TN, asi hodinu a pol BB a 2- 2,5 BA. Celé mesto prejdeš za 15-20 minút autom, čiže všetko je tak nejak dostupné a občianska vybavenosť tiež ok. S prácou je to ale horšie, lebo nie sú napojené na diaľnicu a tak ani veľké firmy tam nemajú záujem investovať, ale stavia sa obchvat, možno za 10 rokov to bude o inom. Prikloním sa všqk k tomu, že možno BB, prípadne Trnava.

elz1920
Včera o 14:36

Mne sa páči všade, kam prídem, nenadávam ani nehaním na tých mestách nič , viem si tak trochu predstaviť život v Trnave, Trenčíne, Malackách, ale najviac mi asi vyhovuje Bratislava, tu som vyrástla, študovala, poznám ju.
Svojho času mi učarovali aj BB a BŠ, ešte na strednej, možno raz, ktovie ...

mane01
Včera o 14:41

@anonym_autor BB, pekne mesto, aspoň krajské, ostatné same zapadakovy… nemožnosť nájsť si normálnu prácu, škaredé (ešte tie Bojnice a Skalica majú povedzme maličké pekne centrum…ostatné nula bodov).

anonym_af6f59
Včera o 14:54
@anonym_2551a9

BB, ine nie

@anonym_2551a9 ja by som bb urcite neodporucala

anonym_af6f59
Včera o 14:56
@mane01

@anonym_autor BB, pekne mesto, aspoň krajské, ostatné same zapadakovy… nemožnosť nájsť si normálnu prácu, škaredé (ešte tie Bojnice a Skalica majú povedzme maličké pekne centrum…ostatné nula bodov).

@mane01 bb urcite nie, odtialto ludia utekaju. Drahe byty, mesto rozpadavajuce, vobec nenapreduje, malo pracovnych prilezitosti a k tomu este zle platene.

alexis41
Včera o 15:23

Ze Vraj sa hovori o BB ze je pazravá!?Je to pravda?

anonym_2551a9
Včera o 15:31
@anonym_af6f59

@anonym_2551a9 ja by som bb urcite neodporucala

@anonym_af6f59 z týchto mi jedine bb vychadza

marci9
Včera o 15:43

Mesto? Nikdy. Nedokážem bývať v meste.

anonym_27c5d3
Včera o 15:48

ani jedno uvedené. Však to sú napoly hladové doliny. Prievidza, Bojnice - kde tam chceš pracovať.
manž. tam má rodinu - takže vieme.

anonym_6d49af
Včera o 16:05
@alexis41

Ze Vraj sa hovori o BB ze je pazravá!?Je to pravda?

@alexis41... pazrava, ale pri zvolene...🙂

Strana
z2