Kývnete šoférom ako poďakovanie na prechode?
Kývnete šoférom ako poďakovanie, keď vám dajú prednosť na prechode?
Áno vždy, aj keď mi dá ako autu prednosť iné auto, aj keď ma ako chodca pustí vodič auta. A nie som typ, čo vstupuje na prechod hlava-nehlava a nepozerá na prichádzajúce autá.
@anonym_autor kedy ako, vacsinou sa snazim o ocny kontakt, nie ze bude cumet do mobilu a mna zvalcuje na prechode
Áno
nie, ale niekedy sa usmejem alebo poviem dakujem
Nie a ani sa dovnútra do auta nepozerám na toho vodiča. Je jeho povinnosť ma na prechode pustiť, za to ďakovať nemusím.
nie, tak isto to neočakavam ked púštam cez prechod a som vodic
@anonym_autor áno vždy, je to u mňa samozrejmosť a prejav slušnosti, že zdvihnem ruku a poďakujem.
Nie. Prečo? Je to ich povinnosť dať prednosť. Tiež mi nemusia kývať. Nech rýchlo prejdú a dovi 😂
Ano, ja kyvem vacsinou, a aj ked ako vodic pustam ludi, ktori mi kyvu, tak im odkyvem. Nahodou mile gesto 🙂
Mna vzdy potesi ked zakyvaju deticky, to hned zlepsi den a su take vdacne a vysmiate 🙂
Nie,prejdem čo najrýchlejšie a nezdržujem kývaním rukou,usmievaním ani očným kontaktom,aj tak nevidím dovnútra auta
Nie, vzdy sa len pozeram ci naozaj pustaju, prejdem rychlo a nezdrzujem sa nicim inym.
Áno,mavmem,kyvnem hlavou,na 90percent
Ked sme viacerí na prechode niekedy ma to nenapadne
Nie
Nie, nevidim dovod. Raz som citala peknu teoriu, podotykam bola to teoria sofera...na prechode zastanem, aby mohli chodci prejst, pretoze ONI TAM BOLI PRVI.
Nie. Snažím sa čo najrýchlejšie prejsť a nezabit sa pri Tom, keďže cesty a chodníky sú v stave sama diera
Nezvyknem zakývať rukou, skôr pozriem smerom k autu a tak kývnem hlavou. Ale tiež sa snažím, čo najrýchlejšie prebehnúť cez prechod, nech nezdržujem.
Som práve v Japonsku, v Tokiu a tu ľudia poďakujú úplne za všetko.
Je to pekné gesto.
Nie, preco?

@anonym_autor áno