icon

Ľutujete svoje výrazné a viditeľné tetovania?

7. apr 2026

Píšem ako anonym, lebo určite ma veľa ľudí zhejtuje, ale..za posledných pár rokov som si dala urobiť viacero tetovaní, mám ich viac na rukách a prstoch, tiež na členku, krku zozadu. Vždy sa mi to páčilo, niektoré tetovania majú pre mňa osobný význam, iné sa mi iba páčia ako ozdoba. No čo pozorujem za posledné zhruba dva roky, zrazu ma tetovanie a tým myslím výrazne tetovanie možno 80percent ľudí v mojom okolí. Predtým som sa cítila výnimočnejšie, teraz je to masovka, bežné..akoby mi to trochu vadilo, ale chápem, že ako mne sa to páči, rovnako aj inym ľuďom. Ľutujete, vy ktorí máte výrazne a viditeľne tetovania?či neriešite?

anonym_608563
7. apr 2026

Ja som si dala pred 20 rokmi a to bolo výnimočné 🙂 všetko po... uz bolo... tattoo ma každý
😁😋
A neľutujem lebo nemám blbosticky vytetovane🙂

sims4
7. apr 2026

Tiež neľutujem aj keď je pravda, že už tetovanie má skoro každý

sissy27
7. apr 2026

neľutujem, ja som si nedávala robiť tetovanie "aby som bola výnimočná" alebo "aby som niekam zapadla", ani kvôli druhým ľuďom, dávala som si ho lebo som chcela ja, pre seba.

anonym_a7e4de
7. apr 2026

Záleží asi od veku a od komunity, kde sa človek pohybuje, ale ja toto teda pozorujem omnoho dlhšie ako posledné 2 roky, ja som si dala prvé pred 8 rokmi a to už veľa mojich známych potetovaných bolo (aj celé rukávy, nohy) 😀 a neľutujem

anonym_9e0a22
7. apr 2026

@anonym_autor
Ja som vynimocna, nemam tetovanie
podla mna nuda, pozerat sa stale na ten isty obraz, boring

cyberk
7. apr 2026

mne sa rovnako paci ciste telo ako aj potetovane :D nelutujem, ale ani by som neplakala za nim, keby ho nemam uz :D

ivik4
7. apr 2026

Nie nelutujem ani tie fakt velke, ani mensie co mam

7miriam77
7. apr 2026

Mne sa osobne tetovania nepáčia a nedala by som si nič tetovať,aj keby mi zaplatili 😅. Našťastie môj partner je tiež "čistý" . No ja ostatných neriešim, každého telo, koža...čo si s ním urobí, to má. ✌️

anonym_12b4cb
7. apr 2026

Nemám žiadne tetovanie, na ženách sa mi to až hnusi. Docarbana koža.
V mojom okoli má viac ľudí tetovania, každý jeden to ľutuje a rieši ako sa toho zbaviť

maddie1711
7. apr 2026

Mám cele ruky a nie neriešim to.

anonym_e33bb5
7. apr 2026

Ked vidim potetovane ruky u zeny, je to otras, nepaci sa mi to. Ale je to kazdeho osobna vec.

kocuris
7. apr 2026

Neľutujem. Bo, nemám tetovanie.

anonym_c3e90e
7. apr 2026

V mojom okoli to už ľutujú, najviac pocarbane zeny s veľkými tetovaniami.Za mňa je to až odpudzujúce u zeny.

anonym_456e4a
7. apr 2026

otocilo sa to. je vzacne natrafit na nepotetovane telo

pr85
7. apr 2026

@anonym_autor Neľutujem, že nemám tetovania. Nikdy som po nich netúžil a ani ich nemám.

anonym_0f7534
7. apr 2026
@pr85

@anonym_autor Neľutujem, že nemám tetovania. Nikdy som po nich netúžil a ani ich nemám.

@anonym_9e0a22
@7miriam77
@anonym_12b4cb
@anonym_e33bb5
@kocuris
Prečítal si niekto z vás otázku? Ta bola pre ženy, respektíve ľudí, čo už majú tetovanie a či ho ľutujú nie názor či sa vam to páči alebo či ľutujete niečo čo nemáte. Niekedy nie je mlčať zlato.
@anonym_c3e90e
@pr85

kocuris
7. apr 2026
@anonym_0f7534

@anonym_9e0a22
@7miriam77
@anonym_12b4cb
@anonym_e33bb5
@kocuris
Prečítal si niekto z vás otázku? Ta bola pre ženy, respektíve ľudí, čo už majú tetovanie a či ho ľutujú nie názor či sa vam to páči alebo či ľutujete niečo čo nemáte. Niekedy nie je mlčať zlato.
@anonym_c3e90e
@pr85

@anonym_0f7534 ok, ako hrob.

anonym_135339
7. apr 2026

Mám dlho tetovania, chrbát, stehno, neľutujem, ale ani by som sa nenahnevala keby do rána zmizlo..

liliputka2131
8. apr 2026

Ľutujem iba to, že som si mohla dať spraviť vačšie inak nič

anonym_af2586
8. apr 2026

Ja neľutujem alebo skor neriesim. Nemam na moc viditelnych miestach. Ak by ma niekto za to sudil, tak je to len vyjadrenie niekoho postojov, presvedceni ale o mne to nehovorí nič. Mozem byt dobry clovek a mat tetovania. Mne skor vzdy vadilo toto sudenie, ze ci mam nejaky dusevny problem a ine sracky😂