Mali by sa drahé autá uprednostniť pred bývaním?
Čo si myslite ak ma rodina dve drahé auta - konkrétne elektro Mercedes v hodnote asi 100000€ a nové audi a6.. boli sme u známych nechať pohrať deti a tak.. bývajú síce v rodinnom dome novom ale je to dvojdom takže veľmi blízko sused.. len 4 izby čo je na dom podľa mňa tiež malo.. hlavne ked si človek domyslí tie auta mohli by bývať aj v centre BA
Inak my s muzom niekedy premyslame co by sme robili keby nam odrazu padlo do lona par milionov. Mame vela planov, ale nikdy nepadol plan odstahovat sa z nasej radovky do niecoho vacsieho 😅 Muz by si kupil napriklad elektro Porsche. To by ta asi porazilo 😆
@anonym_autor Čistá radosť, mať teba za kamošku .. či známu... Či čo. Nestačí ich ohovárať s mužom? S mamou? S kolegyňou zajtra pri rannej káve?
@anonym_abe34a okrem toho sa navzájom vykurujete z tej jednej strany, tak šetríte energie 😉.
Ale teda túto kultúru drahých áut ja osobne nechápem. Pre mňa je auto plechovka, ktorá musí byť spoľahlivá, nemá mi robiť radosť, keď do neho sadnem. Autá majú mať maximálnu hodnotu 10% z celkového majetku.
@tilly to asi máme každý inak, nám robia naše autá radosť, pre niekoho len plechovka,pre niekoho oveľa viac,keby sa tak radšej každý staral o seba,aj do nás rodina hučí prečo sme si kúpili 5. auto, prečo sme si postavili takýto dom, prečo veľká záhrada, prečo kariéra a nie ešte deti,aby ste sa mohli čudovať..
@anonym_autor a teba to,čo trápi?ch autá,ich dom,ich život a teba do toho huovno.
@tilly to asi máme každý inak, nám robia naše autá radosť, pre niekoho len plechovka,pre niekoho oveľa viac,keby sa tak radšej každý staral o seba,aj do nás rodina hučí prečo sme si kúpili 5. auto, prečo sme si postavili takýto dom, prečo veľká záhrada, prečo kariéra a nie ešte deti,aby ste sa mohli čudovať..
@anonym_f39580 do mňa nikdy nikto nehucal. Teda, vždy to skúsili len raz 😅. Dostali krásne prevrátený očami a bolo po hučaní. Vyskúšaj 😉
@anonym_f39580 do mňa nikdy nikto nehucal. Teda, vždy to skúsili len raz 😅. Dostali krásne prevrátený očami a bolo po hučaní. Vyskúšaj 😉
@tilly ja som ich už poslala kade ľahšie 😂 ale dlho som sa krotila

2dom,su 2domy a su spojene s 1 spolocnou stenou,takze nie ako blizko sused,ale ako v panelaku sused.A tak rozmyslam,ze preco by to robili ak maju novostavbu a ten prvy dom je asi starsi,nie??
@anonym_e4ecb6 lebo kupili od developera, ktory postavil rovno dvojdom, moja sestra tak byva