icon

Mali by sa drahé autá uprednostniť pred bývaním?

28. mar 2026

Čo si myslite ak ma rodina dve drahé auta - konkrétne elektro Mercedes v hodnote asi 100000€ a nové audi a6.. boli sme u známych nechať pohrať deti a tak.. bývajú síce v rodinnom dome novom ale je to dvojdom takže veľmi blízko sused.. len 4 izby čo je na dom podľa mňa tiež malo.. hlavne ked si človek domyslí tie auta mohli by bývať aj v centre BA

Strana
z3
anonym_bbaa9a
28. mar 2026

A teba to prečo trápi? Oni sú spokojní

anonym_0b995d
28. mar 2026

ja si o tom nemyslim nic, je mi to jedno, pokial necicaju stat

arek00
28. mar 2026

Máš poruchu osobnosti, odporučím na to odborníka, alebo začni pracovať... potom ťa takéto hlúposti prejdu

rozculena
28. mar 2026

o nich si nemyslím nič,ale o tebe si myslím,že sa staráš do toho,do čoho ťa nič

anonym_ffed7c
28. mar 2026

@anonym_autor myslim si o tom to ze ich prioritou su auta, nie byvanie...ich zivot, ich vec

anonym_14bb6a
28. mar 2026

Tieto vymyslené témy sú už fakt trápne, známi sú ta rodina co si kupuje auta ale mame a bratovi nedajú na novú kuchyňu 5000?

anonym_395e67
28. mar 2026

A? Nie každý chce bývať v centre BA.

anonym_7fec61
28. mar 2026

@anonym_autor nemyslím si nič a ty by si nemala tiež

anonym_395e67
28. mar 2026

A od kedy je novostavba dvojdomu podpriemerné bývanie?

viestta
28. mar 2026

Keby ti znami vedeli, ze ich hned za cerstva budes okydavat na MK, viac by ta k nim ani nepozvali. Ty musi byt fakt "kamoska", po ktorej kazdy tuzi
Co ti este na nich vadilo? Napis to vsetko naraz, nech to zbytocne nenatahujes.

anonym_60c107
28. mar 2026
@arek00

Máš poruchu osobnosti, odporučím na to odborníka, alebo začni pracovať... potom ťa takéto hlúposti prejdu

@arek00 konkrétne akú poruchu osobnosti má? Som zvedavá na diagnostiku na diaľku podľa pár viet.

marsmykkok
28. mar 2026

@anonym_autor A? Ako čo je na tom iných a prečo si každý nezametie pred svojim prahom a stará sa do druhých? Proste niekto má napríklad starý nábytok a cestuje niekoľkokrát ročne letecky a ideme riešiť prečo radšej si nekúpi nový nábytok namiesto dovolenky? Niekto naopak má luxusné bývanie a necestuje a ideme riešiť prečo necestuje ak má peniaze? Niekto má peňazí veľa a má jazdenú Daciu a ideme riešiť prečo nemá lepšie auto? Niekto má normálny dom a nové auto a ideme riešiť prečo nemá lepšie bývanie? Proste každý má svoje priority a je slobodný človek a míňa peniaze na to na čo chce. Niekto na bývanie, niekto na autá, niekto na dovolenky, niekto na luxusné oblečenie a druhého do toho nič.

anonym_e4ecb6
28. mar 2026

2dom,su 2domy a su spojene s 1 spolocnou stenou,takze nie ako blizko sused,ale ako v panelaku sused.A tak rozmyslam,ze preco by to robili ak maju novostavbu a ten prvy dom je asi starsi,nie??

minenkaa
28. mar 2026

Toto je čo za otázka,ich dom,ich auta,ich peniaze,ich zivot
Čo z toho je tvoje ,že nad tým aj rozmýšľaš?

anonym_89fc16
28. mar 2026

@anonym_autor elektro-auto za 100 000€ si kupi len cisty hlupak

Peniaze prisli aj odisli😉

Nemas im co zavidiet, ich vlastnu tupotu.

anonym_abe34a
Autor odpoveď zmazal
anonym_8d2fef
28. mar 2026

O nich si nemyslím nič, ale o tebe, že sa staráš do čoho ťa nie je a závidíš, pokým sú oni spokojní, nerieš, čo ťa nemusí trápiť

zuzinka888
28. mar 2026

Nechapem, preco ta to trapy. Velky dom je narocny na udrzbu, vykurovanie a tak. Mlade rodiny neplanuju po 5,6 deti ako to bolo v minulosti a deti sa chcu co najskor osamostatnit. Tak nevidim preco obrovske domy- moja mama ma 3podlazny 6 izieb kazda min20m2 + 2 kupelky + obyvacka s kuchynou 35m2. Ostala vo velikanskom dome ktory treba kurit.....ale predat a ist do mensieho ani za svet.

sissy27
28. mar 2026
@anonym_14bb6a

Tieto vymyslené témy sú už fakt trápne, známi sú ta rodina co si kupuje auta ale mame a bratovi nedajú na novú kuchyňu 5000?

@anonym_14bb6a podla mna nie, tam sa uz stvrte auto kupovalo a tu len dve maju 😂

anonym_e2dbe4
28. mar 2026

tak usudzujem, že autorka im vyčíta, že maju drahé autá a bývanie je menej vyhovujúce?
Lenže to menej vyhovujuce je nevyhovujuce pre teba. Im to vyhovuje. Oni chcu toto byvanie, ved keby chceli iné, tak by asi mali iné, nie? A prepáč, ale kto by už chcel bývať v centre BA? Maju zahradku? maju kde vypiť kavu na dvore? Maju kde zaparkovať dve autá? A čo ked je tento dom už druhý, a jeden dom práve stavaju niekde, v lukratívnej lokalite. Len teba už asi poznaju, aka si, tak ti to radšej nepovedali. Ale to všetko som si vymyslela, v skutočnosti vidím teba, ako sa zbytočne staraš do niečoho do čoho ťa nič nie je . Ty by si vedela bývať lepšie.... hm, no, ... tak nech sa páči

autor
28. mar 2026

Ďakujem za hejt, ale ja som to písala ze tomu nerozumiem z logického hľadiska .. a ten dvojdom sa tak stavial developerom je to taká zástavba .. majú síce aj byt v prenajme a ten je v centre takže sa sťahovali z centra v ktorom už bývali preč

minenkaa
28. mar 2026
@anonym_autor

Ďakujem za hejt, ale ja som to písala ze tomu nerozumiem z logického hľadiska .. a ten dvojdom sa tak stavial developerom je to taká zástavba .. majú síce aj byt v prenajme a ten je v centre takže sa sťahovali z centra v ktorom už bývali preč

@anonym_autor a ake logicke hladisko

anonym_eefd9b
28. mar 2026

Pane boze udri, ale presne a silno 🙏

tilly
28. mar 2026
@anonym_abe34a
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_abe34a okrem toho sa navzájom vykurujete z tej jednej strany, tak šetríte energie 😉.

Ale teda túto kultúru drahých áut ja osobne nechápem. Pre mňa je auto plechovka, ktorá musí byť spoľahlivá, nemá mi robiť radosť, keď do neho sadnem. Autá majú mať maximálnu hodnotu 10% z celkového majetku.

bielasovicka
28. mar 2026

4 izby je malo? To myslíš vážne?

a0
28. mar 2026

Sused má 2i byt a auto za 300k. To by ťa už asi porazilo, že býva v bytovke a len v 2i byte, keď má financie na to si postaviť haciendu hneď vedľa prezidentského paláca 🤦‍♀️. To je čo za primitívne zmýšľanie?

anonym_89a5b3
28. mar 2026
@viestta

Keby ti znami vedeli, ze ich hned za cerstva budes okydavat na MK, viac by ta k nim ani nepozvali. Ty musi byt fakt "kamoska", po ktorej kazdy tuzi
Co ti este na nich vadilo? Napis to vsetko naraz, nech to zbytocne nenatahujes.

@viestta V niektorých témach ani anonymita nepomôže. Autorka tu vypísala dosť detailov na to, aby ju tá jej známa, ktorej závidí spoznala. Alebo niekto spozná o kom je reč a nahlási jej, že ju nejaká dobráčka rozoberá na MK. Ale toto autorke asi nenapadlo. Ale veď čo sa dá očakávať od osoby, ktorá takto škaredo závidí a ohovára....
@anonym_autor

anonym_fa8da4
28. mar 2026

Chvilu som si myslela ze pises o nas 🤣 ja by som sa z nasho dvojdomu neodstahovala vyborne sa mi tu byva a tiez mame drahe auta v garazi tak co? To som si mala kupit octaviu aby som vlastne ladila s tym dvojdomom ci?

oriesocek
28. mar 2026

Hmmm… no mi bývame dokonca v byte. Ani dom v radovej nemáme. Poviem manželovi, že to auto by sme mali predať alebo teda kúpiť dom, keď už ho také mame. Ale vlastne, keďže bývame v starom meste, to mozme aj v byte…. Mať tvoje problémy a prezidentský plat

sticker
anonym_77c654
28. mar 2026

@anonym_autor dúfam že tá známa u ktorých ste boli je tu na koni a prečíta si túto diskusiu

Pre tvoje info mám Suzuki SX4cross ak chceš vygooli si cenu(už na 6r), za dom som dala toho času menej ako za moje auto , a mám iba 3i +kk

Predstav si mne to vyhovuje

Strana
z3