icon

Mali by ste viac, menej alebo rovnako detí?

6. jún 2026

Ahojte, keby ste sa mohli rozhodnúť opäť - mali by ste rovnaký počet detí ako dnes? Viac, menej alebo by ste sa rozhodli úplne rovnako?

Ja mám iba jedno a určite by som chcela aspoň dve.

Strana
z2
anonym_a7dba1
7. jún 2026

@anonym_autor keby som mohla vrátiť čas, tak by som ich mala rovnako, ale skôr, v mladšom veku.

anonym_f295bd
7. jún 2026

Vždy som chcela vela detí
Ale mala som obavy, že mať detí je ťažké a finančné náročné
Začala som s deťmi ako staršia,keby som vedela aká je to pohoda,tak by som ich mala viac jednoznačne
Ale vek už nepustil

226lenka
7. jún 2026

Chceli sme tri, máme dve. Muž by chcel časom aj tretie, ale ja si už netrúfam.

ariannazara
7. jún 2026

Chcela som jedno mam dve 😄

martinka13
7. jún 2026

Chcela som 2, máme 2. Ale keby jedno tehotenstvo neskončilo tragicky, boli by 3. A asi by sa mi to páčilo. Ale aj 2 stačia...

anonym_e1aaab
7. jún 2026

chcela som 4 a aj mam 4, nastastie vsetky zdrave. Ak by mi niekto zarucil ze bude zdrave chcela by som aj 5-te.

oskvarka
8. jún 2026
@anonym_e1aaab

chcela som 4 a aj mam 4, nastastie vsetky zdrave. Ak by mi niekto zarucil ze bude zdrave chcela by som aj 5-te.

@anonym_e1aaab veru ja som sa už pri 4. Modlila lebo som ho mala neskôr lebo už 3 detičky doma tak by to boli náročnejšie.. ja som rada že máme 4 Aj sme chceli 4 len teda som ich chcela trochu skôr preto som pri 4 už váhala.

tamitamitami
8. jún 2026

Máme jedno, plánujeme maximálne ešte jedno. Chcela by som ich kľudne aj 5 ale reálne si to neviem predstaviť.

zuzu11166
8. jún 2026

@anonym_autor ja som po detoch nikdy netuzila.no napokon som jedno mala,teda stale mam😁....
Urcite to nelutujem-mam užasnu puberťačku,velmi sikovnu a som za nu vdacna
No viac by som uz ani nestihala koli veku,ale to nelutujem.keby som nestretla mojho najsuper muža,asi by som nemala ani tuto jednu dceru

anonym_6fffb8
8. jún 2026
@tamitamitami

Máme jedno, plánujeme maximálne ešte jedno. Chcela by som ich kľudne aj 5 ale reálne si to neviem predstaviť.

@tamitamitami Ja si neviem reálne predstaviť ani jedno decko... veď stále trčím v práci, domov chodím až okolo 18hod a potom chcem mať pokoj a venovať sa svojim veciam. Skrátka nemám na to čas.

Strana
z2