icon

Máte obavy z hrozieb dnešného sveta?

20. sep 2026

Takto- prosim aby bola diskusia o pocitoch- ziadne analyzy.
Ja som človek faktov, nemam rada klebety a paniku...avsak posledne obdobie je toho prilis.
Akosi to nevidim velmi ruzovo.
Hrozby z kazdej strany - AI, vojna, klíma/pocasie...🤯
Aj vy mate zle pocity v zmysle, ze to ide všetko "rupnut"?

Strana
z2
patrike
21. sep 2026

Nie, toto je v porovnani s minulostou velmi dobra a prijemna doba. Ak by sa tvoje pocity stupnovali, vyhladaj psychiatra.

carrot_apple
21. sep 2026

@anonym_autor ja nič neviem o tom čo tu ženy píšu, nezaujímam sa ...ani to nikde na mňa nevyskočilo z mobilu...a je mi fajn, načo sa dopredu zaťažovať ...

anonym_5faa22
21. sep 2026

@anonym_autor vyhýbam sa správam. Akokoľvek sa dá. Asi pred rokom som totiž sledovala viac, čo sa kde deje. Čítala som správy z celého sveta, vojnu, choroby, kde kto koho zabil, nešťastia, katastrofy....A mala som dojem, že sa blížime k bodu, ktorý v dejinách už neraz nastal a to tzv. reset. Že už toho bolo toľko naraz, že svet prejde veľkou očistou a začne znova, v hrozných podmienkach. Prešiel rok a ide to stále. Na jednej strane napredujeme, na druhej sa zabíjame. A prečo vlastne? Podľa mňa tie správy o prípravách iných štátov na vojnu sú na zastrašenie Ruska, sledujú celú situáciu a môže to byť prosto taktika. Na strane druhej, ak by to aj bola pravda a vojna bude nielen na Ukrajine, čo urobíme? Čo reálne môže urobiť pani Zlatka z Prešova? Alebo Jakub z Bratislavy? Ako sa na to pripravíme? Nijak. Ak nastane vojna, budeme reagovať z minúty na minútu tak načo sa tým stresovať teraz?

anonym_6c9ab4
21. sep 2026

@anonym_autor jediné z čoho mám mierne obavy je AI a čudujem sa, koľké si nič nevšimli a nič nepostrehli. Práveže to mi príde desivé. Koľké lajkujú a chvália komenty aj tu na koníkovi napísané vyslovene AI. Lebo také nesmierne množstvo profilov, komentov a príspevkov je dnes AI, že keď to niekto ani nepostrehne tak sme na tom celkom zle, nie? Trochu sa obávam, ako to bude mať vplyv na naše deti. Rodičia v mojom okolí nechávajú pubertálne deti si s botmi bez limitu písať. Podľa mňa je to nesmierne nezodpovedné a nebezpečné. 1) boty pritakávajú a nevedia byť dobre objektívne ak im to vyslovene nenakážeš 2) vedia ti ponúknuť sexuálny kontent 3) nemusíš rozmýšľať a hľadať sám informácie, lebo to AI vypľuje za pár sekund (a netušíš, či správne) čím decká hlúpnu
Čiže ja by som sa AI v tejto súvislosti obávala a každý kto má deti vo veku, kedy sa k tomuto vedia dostať a ten rodič nerieši a neobáva sa je nezodpovedný rodič. Nie vyrovnaný človek s čistou hlavou, lebo sa nezaťažuje “zbytočnosťami”

hinda1
21. sep 2026

bolo to tu stále, len sme neboli toľko informovaní, nebol internet a ďalšie veci. Teraz človek zapne TV, správy alebo Fb/ig a zistí veci ktoré by ani nechcel

tetapetra
21. sep 2026

Áno, tým že máme internet, nežijeme v sladkej nevedomosti

januska12323
21. sep 2026

Nie, nemám žiadne obavy. Nejak vyhnúť musíme len nech to netrvá dlho 😁

anonym_61703f
21. sep 2026
@januska12323

Nie, nemám žiadne obavy. Nejak vyhnúť musíme len nech to netrvá dlho 😁

@januska12323 k vzájomnému vyhubeniu ľudstva nikdy nedôjde aj keď na to teraz máme dostatok zbraní, Zem bude trvalo obývaná ľudia nikdy nevyhynú, na to dal záruku tvorca našej zeme a aby to dosiahol zasiahne a zničí zlých ľudí

@anonym_autor to čo sa deje vo svete potvrdzuje spĺňanie proroctiev o posledných dňoch, ale netreba mať obavy
Lk 21,28 Keď sa to začne diať, vzpriamte sa, zodvihnite hlavu, lebo sa blíži vaše vykúpenie.
Lk 21,31 Tak aj vy, až uvidíte, že sa toto deje, vedzte, že je blízko Božie kráľovstvo.

patrike
21. sep 2026
@anonym_61703f

@januska12323 k vzájomnému vyhubeniu ľudstva nikdy nedôjde aj keď na to teraz máme dostatok zbraní, Zem bude trvalo obývaná ľudia nikdy nevyhynú, na to dal záruku tvorca našej zeme a aby to dosiahol zasiahne a zničí zlých ľudí

@anonym_autor to čo sa deje vo svete potvrdzuje spĺňanie proroctiev o posledných dňoch, ale netreba mať obavy
Lk 21,28 Keď sa to začne diať, vzpriamte sa, zodvihnite hlavu, lebo sa blíži vaše vykúpenie.
Lk 21,31 Tak aj vy, až uvidíte, že sa toto deje, vedzte, že je blízko Božie kráľovstvo.

@anonym_61703f Si jehovista ? Znie to tak ...

anonym_8dc89f
21. sep 2026
@patrike

@anonym_61703f Si jehovista ? Znie to tak ...

@patrike Alebo nejaka podobna sekta. Toto ohananie zalmami atd....koho to zaujima? To je nejaky argument? Ze Lukas cislo to a to hovori to a to, tak je to tak? Smiesne.

anonym_c36c0b
21. sep 2026
@anonym_7a8371

Cely tik tok ukazuje stahovanie tankov a pod.nemecko,polsko,rakusko vsetko to smeruje k ukrajine.
Nuz ako povedal Fico,on vojnu nechce ale ti vyssi ju vo velkom chcu.Slovensko tiez uzatvara vsetky hranice s ukrajinou.Nuz uvidime,kedy to vsetko vybuchne.Toto si ludia neuvedomuju,ze toto je hrozba najväcsia od 2sv.vojny.a to ta 3sv.vojna..Dobre vedia kedy to odpalia.
Len ludia stale spia,ale 1 vyhodu to mat bude a to,ze to spoji a stmeli narod a narody a budu ziadat a prosit o mier,uz bude neskoro.Uz vlak bude v pohybe.Zastavi ho len Boh.

@anonym_7a8371 jasné,boh.

sticker
anonym_2a2723
21. sep 2026
@anonym_7a8371

Cely tik tok ukazuje stahovanie tankov a pod.nemecko,polsko,rakusko vsetko to smeruje k ukrajine.
Nuz ako povedal Fico,on vojnu nechce ale ti vyssi ju vo velkom chcu.Slovensko tiez uzatvara vsetky hranice s ukrajinou.Nuz uvidime,kedy to vsetko vybuchne.Toto si ludia neuvedomuju,ze toto je hrozba najväcsia od 2sv.vojny.a to ta 3sv.vojna..Dobre vedia kedy to odpalia.
Len ludia stale spia,ale 1 vyhodu to mat bude a to,ze to spoji a stmeli narod a narody a budu ziadat a prosit o mier,uz bude neskoro.Uz vlak bude v pohybe.Zastavi ho len Boh.

@anonym_7a8371 tik tok to to ukazuje, lebo si si niečo také pozrela. Mne tik tok nič také neukazuje.....

anonym_41c595
Včera o 15:58

@anonym_autor áno, bojím sa o Slovensko. S touto vládou je to čistá katastrofa. A preferencie neveštia nič dobré. Už teraz sa potápame a Fico s tou jeho bandou nás ťahá do Mariánskej priekopy.

anonym_6753c0
Včera o 16:13

@anonym_autor ano, zial.

Strana
z2